سلام
من از وقتی که اپدیت کارت گرافیکمو نصب کردم هر هی صفحه مانیتور خود بخود روشن خاموش میشه بعد تمام صفحه ها خود بخود کوچیک میشن .
اصن داره میره رو مخ .
گارت گرافیکم ام nvidia geforce 9500 gt
اقا لطفا راهنمایی کنید
سلام
من از وقتی که اپدیت کارت گرافیکمو نصب کردم هر هی صفحه مانیتور خود بخود روشن خاموش میشه بعد تمام صفحه ها خود بخود کوچیک میشن .
اصن داره میره رو مخ .
گارت گرافیکم ام nvidia geforce 9500 gt
اقا لطفا راهنمایی کنید
سلام با همه ورژن های درایور همینطوری است ؟ با ورژن های قدیمی تر هم تست کردید؟ قبل نصب درایور درایور قبلی از سیف مود پاک شد؟ بدون نصب درایور هیچ کدام از این مشکلات رو ندارید ؟
فقط یکبار با ورژن 337 اپدیت کردم
قبلشم این مشکلو نداشتم
از سیف مود پاک کردم
تو سیف مودم نصب کردم
سلام
یه مشکلی در رابطه با کارت گرافیک داشتم
وقتی میخوام فایل های فلش,ویدیو یا اینکه تو مرورگر ازسایت یوتیوب یک فیلمی راباز میکنم سیستم هنگ کرده وبعده چند ثانیه صفحه سیاه میشه وبعدش رنگ ها قاطی میشه ویه هشدار در تسک بار با عنوان:
Display driver stopped respon diny and has recovered.
display driver NVIDIA windows kernel version 337.88 stopped respon diny and has successfully recovered.
ظاهر میگردد!
چگونه این مشکلو حل کنم؟
سلام از درایور دیگه ای استفاده کنید مثلا بالاتر و یا پایین تر اگه مشکل حل نشد یه تاپیک جدا بزنید تا بررسی بشه![]()
با برنامه که حذف کامل میکنن درایورتو پاک کن دوباره یه ورژن دیگه نصب کنین. ضاهرا مشکل از درایوره
خب درایورو به آخرین ورژن آپدیت کردم ولی مشکل حل نشد.
خب ورژن پایینشو هم از کجا گیر بیارم؟
کارت گرافیکم مدل جیفورس 8800 جی تی هستش!
ببخشید منظور با برنامه متوجه نشدم!یعنی اینکه با فایل درایور که نصب کردم دوباره باز کنم وآنیستالش کنم به طور کلی؟
ورزن قبلیش هم همین طور بود گفتم آپدیت کنم مشکل حل میشه ولی نشد!
این لینک سایت GEFORCE هست که به صورت عادی باز نمیشه ( **** شکن میخواد )
به صورت MANUAL سرچ بزنید تمام درایورها رو همون جا بهتون نمایش میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)