دوستانی که اطلاعات دارند لطفا بهترین پلاسما از نظر کیفیت تصویر تو رنج قیمت 2.5 تا 4 میلیون با گارانتی یا بدون گارانتی سایز 50 تا 55 رو معرفی کنن
دوستانی که اطلاعات دارند لطفا بهترین پلاسما از نظر کیفیت تصویر تو رنج قیمت 2.5 تا 4 میلیون با گارانتی یا بدون گارانتی سایز 50 تا 55 رو معرفی کنن
کسی در مورد این مدل چیزی میدونه؟ LG PLASMA 60PH6710
کسی در مورد این مدل چیزی میدونه؟ LG PLASMA 60PH6710
دوستان کسی نمیخواد مشارکت کنه؟
اگه به سایز خیلی بزرگ علاقه زیادی دارید و بودجتون کمه همین پلاسما خوبه ولی اگه سایزش اونقدا مهم نیست ال سی دی بگیرید بهتره
مگه اینکه پلاسما پاناسونیک بگیرید که اونم قیمتش خیلی زیاده
انتخابم قطعا پلاسما هست ولی کدوم مدل با این مشخصاتی که گفتم؟ این مدل ال جی نمیدونم کیفیتش تو رده کدوم یکی از پلاسماهای پاناسونیکه؟
کیفیتش در حد هیچ کدوم از پلاسما ها پاناسونیک نیست - اگه باشه هم شاید در حد میان رده های 4-5 سال پیش پاناسونیک
خلاصه اون پلاسمایی که همه تعریفشو میکنن و طرفداریشو میکنن پلاسما های پاناسونیکه ( که چند سال به عنوان بهترین کیفیت تصویر جهان انتخاب میشد )
در بین پلاسما ها هم ال جی نسبت به سام بهتره
کلا گزینه خوبیه تو این قیمت - تو همچین رنج قیمتی و با همچین سایزی واقعا خوبه
من خودم pana 50vt20 داشتم بخاطر همین نگرانم از برندای دیگه پلاسما انتخاب بکنم از طرفی هم پلاسماهای پاناسونیک قیمتش به نسبت خیلی بالاتره حالا نمیدونم از بین پلاسماهای قابل تهیه از برندای دیگه مثل ال جی یا سامسونگ از بانه یا تهران فرقی نمیکنه کدومشو بگیرم یا حتی پاناسونیک، اگر میدونید ممنون میشم مدلاشو به ترتیب کیفیت برام رده بندی کنیدمثلا ال جی PA6500 و PN6500 و همین مدل بالارو داره یا سامسونگ سری F5000 و....
دوستان کسی نظری نداره ؟ مطمئنم این بحث میتونه به خیلی ها تو خرید کمک کنه
این تلویزیون رو میخواید جایگزین وی تی 20 کنید ؟ اگه اینطوریه که همون تی وی قبلی تون از اینی که میخواید بگیرید بهتره !!!
ولی اگه برای جای دیگه میخواید بگید یه سرچ بزنیم شاید چیزی پیدا شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)