تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 26

نام تاپيک: مشکل صدای زیاد فن mi 7950

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

13 مشکل صدای زیاد فن mi 7950

بازم من و بی تجربگی و مشکل تازه

سلام. من کارت گرافیکم msi 7950 twin frozr هست. در حالت عادی عالیه و مشکلی نداره ولی خب طبعا توی بازی خیلی بهش فشار میاد. مشکلی که هست صدای بسیار زیاد فنش هست. واقعا رو اعصابه تا اتاق بغلی صداش میره. نمیدونم چیکارش کنم الانم که بازیو minimize کردم و دارم این تا÷یکو مینویسم با همون شدت داره میچرخه!!! بنظرتون سالمه؟ ینی هرکی گرافیک خفن داره سردرد میگیره از صدای فنش؟؟؟؟

کارکرده خریدم ولی صدای چرخش فن طبیعیه ینی گیر و گرفت نداره. از شدت سرعت صدا میده. ممکنه مثلا اورکلاکش کرده باشن؟ اگه میشه توضیح بدید از کجا باید اینو بفهمم؟ و آیا امکان برگردوندن به حالت اولیه هست؟ چون من خیلی اهل این حرفا نیستم که شدید از سیستم کار بکشم. الان battlefield 4 رو دارم روی ultra میرم انگار نه انگار! ماشالا انگار نه انگار نه گیری نه باگی نه ایرادی... ولی صدای فن نمیزاره حتی با هدفون درست بازی کنم!!!
    Last edited by AAb NAbAT; 19-07-2014 at 12:55.

2. این کاربر از AAb NAbAT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

بازم من و بی تجربگی و مشکل تازه

سلام. من کارت گرافیکم msi 7950 twin frozr هست. در حالت عادی عالیه و مشکلی نداره ولی خب طبعا توی بازی خیلی بهش فشار میاد. مشکلی که هست صدای بسیار زیاد فنش هست. واقعا رو اعصابه تا اتاق بغلی صداش میره. نمیدونم چیکارش کنم الانم که بازیو minimize کردم و دارم این تا÷یکو مینویسم با همون شدت داره میچرخه!!! بنظرتون سالمه؟ ینی هرکی گرافیک خفن داره سردرد میگیره از صدای فنش؟؟؟؟

کارکرده خریدم ولی صدای چرخش فن طبیعیه ینی گیر و گرفت نداره. از شدت سرعت صدا میده. ممکنه مثلا اورکلاکش کرده باشن؟ اگه میشه توضیح بدید از کجا باید اینو بفهمم؟ و آیا امکان برگردوندن به حالت اولیه هست؟ چون من خیلی اهل این حرفا نیستم که شدید از سیستم کار بکشم. الان battlefield 4 رو دارم روی ultra میرم انگار نه انگار! ماشالا انگار نه انگار نه گیری نه باگی نه ایرادی... ولی صدای فن نمیزاره حتی با هدفون درست بازی کنم!!!

یک تست 5 دقیقه ای با نرم افزار furmark بگیرید و از تب سنسور نرم افزار gpu-z بگید speed fan چقدر است

4. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

یک تست 5 دقیقه ای با نرم افزار furmark بگیرید و از تب سنسور نرم افزار gpu-z بگید speed fan چقدر است
    باشه. تا اونو انجام میدم شما بی زحمت یه نگا به این بندازید اگه مشکلی می بینید بفرمایید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

نصبش کردم اما یه مشکلی هست! اینهمه تنظیماتشو چیکار کنم؟ resolution مانیتور من 1440*990 هست فقط اینشو فهمیدم روی gpu-z هم کلیک کردم یه چیز جدا نصب شد. بعدم 5 دقیقه تست که زدم اصلا ثبت نشده!

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

بعد از چند دقیقه تست بوده ؟ اگه 5 دقیقه بوده تازه speed fan رسیده به 33 درصد که اونقدرها هم زیاد نیست 3 دقیقه بیشتر تست باشه به چند میرسه این پارامتر دمای گرافیک در لود مناسب است

در ضمن دور فن سی پی یو تون بالا است نویز این فن هم زیاد است و نویز زیادی تولید میکنه یعنی همش مربوط به گرافیکتون نیست یک خمیر خوب به سی پی یو بزنید تهویه کیس رو بهتر کنید در بایوس برای فن سی پی یو اسمارت فن فعال باشه و smart target رو مشخص کنید تا دور فن کمتر بشه سیستم حتما خاک گیری بشه و برای پردازنده های بولدوزر از این مدل و سری ترجیحا از یک کولر بهتر غیر از استوک استفاده بشه

9. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

بعد از چند دقیقه تست بوده ؟ اگه 5 دقیقه بوده تازه speed fan رسیده به 33 درصد که اونقدرها هم زیاد نیست 3 دقیقه بیشتر تست باشه به چند میرسه این پارامتر دمای گرافیک در لود مناسب است

در ضمن دور فن سی پی یو تون بالا است نویز این فن هم زیاد است و نویز زیادی تولید میکنه یعنی همش مربوط به گرافیکتون نیست یک خمیر خوب به سی پی یو بزنید تهویه کیس رو بهتر کنید در بایوس برای فن سی پی یو اسمارت فن فعال باشه و smart target رو مشخص کنید تا دور فن کمتر بشه سیستم حتما خاک گیری بشه و برای پردازنده های بولدوزر از این مدل و سری ترجیحا از یک کولر بهتر غیر از استوک استفاده بشه
    توضیح اینکه حق با شماست فن cpu صدای وحشتناکی داره خنک کنندگیشم خوب نیست فردا میخوام برم کولر بخرم دوستان چندتایی معرفی کردن شما هم اگه چیز خوبی واسه fx-6350 در نظر دارید ممنون میشم معرفی کنید. میخوام آکبند بخرم ولی بودجم کمه بین 50-80-90 تومن حداکثر...

گرافیک صدای فنش خیلی زیاده درب کیس کاملا بازه با اینحال وقت بازی نمیشه تحمل کرد صداشو. پاور و فن کیس هم ultra silent هست. کیس مگنوم پلاس!
    بایوس مینبورد من smart fan نداشت گشتم فقط q-fan دیدم که اونم زدم تفاوتی نکرد! تست گرافیک هم تو عکس مشخصه 5 دقیقه فیکس!!! که اگه دقت بفرمایید تو عکس اول مشخصه و 56% هست

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

برای گرافیک میتونید با نرم افزار msi after burner دور فن رو تنظیم کنید و حداکثر و حداقل دور فن رو براش مشخص کنید ولی دور فن کم بشه در نظر داشته باشید دمای گرافیک بالاتر میره

تهویه کیس خوب یعنی که با گذاشتن فن در محل مناسب یک جزیان هوا داخل کیس داشته باشید که باعث دمای کلی سیستم میشود باز گذاشتن درب کیس زیاد تاثیر نداره

12. 2 کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم افزار و ویندوز
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    شـهــرکــرد

پيش فرض

توضیح اینکه حق با شماست فن cpu صدای وحشتناکی داره خنک کنندگیشم خوب نیست فردا میخوام برم کولر بخرم دوستان چندتایی معرفی کردن شما هم اگه چیز خوبی واسه fx-6350 در نظر دارید ممنون میشم معرفی کنید. میخوام آکبند بخرم ولی بودجم کمه بین 50-80-90 تومن حداکثر...

گرافیک صدای فنش خیلی زیاده درب کیس کاملا بازه با اینحال وقت بازی نمیشه تحمل کرد صداشو. پاور و فن کیس هم ultra silent هست. کیس مگنوم پلاس!
    بایوس مینبورد من smart fan نداشت گشتم فقط q-fan دیدم که اونم زدم تفاوتی نکرد! تست گرافیک هم تو عکس مشخصه 5 دقیقه فیکس!!! که اگه دقت بفرمایید تو عکس اول مشخصه و 56% هست
    اگر درب کیس باز باشد که فن کیس عملا کاری انجام نمی دهد .

جلوی کیس شما هم فکر کنم یه فن بخوره(برای ورودی هوا +یک فن پشت کیس برای خروجی هوا

اصولا درب کیس باز باشد دمای قطعات افزایش می یابد چون هوا ساکن است.

14. این کاربر از vissoto بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

اگر درب کیس باز باشد که فن کیس عملا کاری انجام نمی دهد .

جلوی کیس شما هم فکر کنم یه فن بخوره(برای ورودی هوا +یک فن پشت کیس برای خروجی هوا

اصولا درب کیس باز باشد دمای قطعات افزایش می یابد چون هوا ساکن است.
    درسته. دربشو بستم. یه فن براش میگیرم اما اینکه فن برای ورود هوا باشه یا خروج دست خود آدمه درسته؟ (هر سمتی بخوای وصلش میکنی ینی درجهت ساعت و یا خلاف جهت). درست میگم؟
    جلوی کیس بله جای نصبش رو داره اما قاب جلویی کیس کاملا راه نفوذ هواشو بسته. کنار کیس هم پایین یه جای فن دیگه داره. حتی میشه اون محفظه خروج هوای cpu رو باز کرد یه فن هم بجای اون گذاشت. ینی عملا چهارتا فن میخوره این کیس

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •