تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: مشکل با ارتقا رم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض مشکل با ارتقا رم

سلام

یه سیستم ddr2 دارم که یه رم یک باس 800 روش بود و اوکی بود یه رم 2 باس 800 اضافه کردم و دیگه سیستم بالا نمیاد و رو بایوس هنگ میکنه و ارور bios checksum error میده
    شاید از 10 بار که ریست میکنم و اسلات ها عوض میکنم یه بار بالا بیاد که اونم هنگ و ریست میشه

هر دو رم یو مکس و باس 800 هستند. ولی رو رم یک زده 64*8 و رو رم دو گیگ زده 128*8 . چی هستند این اعداد؟ و ایا مشکل از این هست؟
    مادربورد M2N-E SLI هست که تو سایت گفته - Dual channel DDR2 800 ساپورت میکنه.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بایوس هم اپدیت کردم درست نشد . مشکل از کجاست به نظر شما؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام

یه سیستم ddr2 دارم که یه رم یک باس 800 روش بود و اوکی بود یه رم 2 باس 800 اضافه کردم و دیگه سیستم بالا نمیاد و رو بایوس هنگ میکنه و ارور bios checksum error میده
    شاید از 10 بار که ریست میکنم و اسلات ها عوض میکنم یه بار بالا بیاد که اونم هنگ و ریست میشه

هر دو رم یو مکس و باس 800 هستند. ولی رو رم یک زده 64*8 و رو رم دو گیگ زده 128*8 . چی هستند این اعداد؟ و ایا مشکل از این هست؟
    مادربورد M2N-E SLI هست که تو سایت گفته - Dual channel DDR2 800 ساپورت میکنه.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بایوس هم اپدیت کردم درست نشد . مشکل از کجاست به نظر شما؟
    هر چی هست مربوط به همون اعداده چجون من خودم دو تا رم دو گیگه باس 800 دارم روسیستم نصبه و هیچ مشکلیم نداره.منتهی ماله من هر دو دقیقا یکین .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •