سلام به همگی
چندروزه حس میکنم گوش سمت چپم نسبت به راست شنوایی کافی نداره (البته اختلاف خیلی کمه ولی هست) طوری که وقتی اهنگ پخش میکنم انگار یه چنددرصد به سمت راست PAN شده. شاید مدت زیادی باشه اینطور شده باشم ولی تا الان بهش دقت نکرده نبودم تصمیم گرفتم از نرم افزارهای تست شنوایی هم استفاده کنم که اینطور که نشون داده شد بخصوص توی فرکانس های بالا دقیقا گوش سمت راستم قوی تر از سمت چپم هست. متخصص گوش و حلق و بینی هم رفتم اونم فقط جرم گیری کرد از هردو گوش و قطره اوتیسپت هم گرفت که ریختم ولی تاثیری نداشت.
خلاصه خیلی افسردم الان نمیدونم چه مشکلی پیدا کردم حتی دکتر هم نتونست بفهمه. چون من اهنگسازی میکنم و علاقه اصلیم هست و این مشکل به لحاظ روحی خیلی روم تاثیر گذاشته. ضمنا من مدت خیلی زیاده با هنزفری اهنگ گوش میدم و میترسم همین کار دستم داده باشه و دیگه قابل جبران نباشه.
نمیدونم شما هم بتونید کمکم کنید یا نه فقط یه فایل دارم اینجا شما هم با ولوم زیاد گوشش بدید (با هدفون) چون سیگنالش ضعیفه از هر گوش جدا ببینید ایا شما هم گوش سمت راستتون قوی تر هست نسبت به چپ یا نه جالبه به یکی از دوستان هم نشون دادم اونم تایید کرد که مثل منه و یکم امیدوار شدم که این چیزی که من دچارش هستم شاید اصلا مشکل نباشه و خیلی ها داشته باشن.
خواهش میکنم این لطف رو بکنید خیلی بهم کمک میکنه که از نگرانی در بیام. ممنون...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]