تست گرافیک رو در برنامه 3dmark 11 گرفتم . در حالت p امتیاز گرافیک 7000 شد!!! امتیاز سی پی یو هم 2600 . امتیاز کل هم 5100 . واقعا عالیه . من msi ge60 apache داشتم با گرافیک gtx850 امتیاز گرافیک رو 4800 بود. حالا دوستا قدرت گرافیک رو متوجه میشند.( توجه : امتیاز گرافیک gtx760m تو 3dmark 11 برابر 3500 هست )
امتیاز سی پی یود تو ویندوز 7 و ویندوز 8.1 در قسمت ویندوز ریت برابر 7.1 هست. تقریبا برابر با i5 اینتل
دوستان کیف و ماوسش از سری مثل ge60 apache نیست. خیلی با کیفیت تره. ماوسش ازینایی هست که قرمز میشه روش!!! واقعا فوق العاده هست.
من یه مقایسه بین gx60 destroyer و ge60 apache برا دوستان بذارم :
gx60 صفحه نمایش با کیفیت تری داره با زاویه دید بالا . اما اون زاویه دیدش خیلی رو مخه و راضی کننده نیس
سیستم صوتی gx60 فوق العاده هست با ساب زیر لپتاپ که قرار داره آدم متحیر میشه اما ge60 اسپیکرش بلندی داره اما کیفیت اون رو نداره و ساب هم نداره.
کیبرد gx60 از نوع انگلیسیه ولی اون فارسی هم داره
رو gx60 هارد ssd 128 gig toshiba از نوع msata با یه هارد یک ترا هست. هم چنین میتونید کنار اون 128 گیگ یه هارد ام ساتا دیگه هم نصب کنید واقعا عالیه من الان دو تا ssd و یه هارد معمولی روش گذاشتم.
بدنه gx60 کاملا ماته و اصلا براق نداره و از فلز برس خوردس واقعا زیباست. تا از نزدیک نبینید متوجه نمیشید. ge60 هم همینطوره اما به کیفیت gx60 نیست
تو سایت ماتریس اشتباها درایو gx60 رو زده بلوری اما درایوش dvd rw هست.
دوستان میگن سنگینه اما واقعا تا باهاش کار نکنید نمی تونید حرفم رو متوجه بشید . یه مقدار سنگینی ارزش این رو داره که سیستم خنک کندش عالی باشه.
تو پکش هم درایو ویندوز 7 و هم درایور ویندوز 8.1 هست.
جالبه گرافیک دومش از نوع 8650 هست با رم 768 از نوع ddr3 . تو بازی pes 2010 - 2013 - 2014 مقدار رم گرافیک رو مینویسه 2.8 گیگ . یعنی ترکیبی از هر دو....
در کل ارزشش واقعا بالاست اگه پردازنده اش اینتل بود عمرا زیر 6.5 میلیون بدستت نمی رسید با این قیمت واقعا تکه.