تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ابتدا پست اول را بخوانید و بگویید با این کار در ایران موافقید؟

راي دهنده
5. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

0 0%
  • خیر

5 100.00%
  • نظری ندارم

0 0%
نمايش نتايج 1 به 9 از 9

نام تاپيک: ایا این کار برای یک سایت دانلود خوبه یا نه؟

کاربر فعال انجمن طراحی صفحات وب kian98's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    در لباس هایم

14 ایا این کار برای یک سایت دانلود خوبه یا نه؟

سلام بر دوستان عزیز.

بنده خیلی از سایت های خارجی مثل سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و چندتا دیگه رو دیدم که برنامه برای دانلود نمی ذارند بلکه به جای اون برنامه یک برنامه دیگه براید انلود میگذارند که شما وقتی اون برنامه رو دانلود کردید با اجرای اون برنامه بتونید برنامه موردنظرتون رو دانلود کنید. بزارید مثال بزنم.

شما می رید به بخش ویندوز و برنامه آی دی ام رو رو می خواهید دانلود کنید. پس از زدن بر روی گزینه دانلود اون سایت به جای برنامه آی دی ام یک برنامه دیگه که خودش برای شما ساخته رو میفرسته و شما بعد از اونکه اون برنامه ای که سایت ساخته رو دانلود کردید و بعد اون برنامه رو دانلود کردید اون برنامه رو باز می کنید و برنامه خودش اتوماتیک وار اگه شما به اینترنت وصل بودید برنامه آی دی ام رو براتون از سایت دانلود می کنه.

دیدید این سایت ها چقدر سیاست دارند. این طوری هم آمار سایتشون رو بالا می برند و هم معروفیتش رو.

خواستم ببینم همچین اقدامی توی یک سایت دانلود ایرانی قابل تقدیر هست و مردم ازش استقبال می کنن یا با شکست مواجه میشه؟

کـاربـر بـاسـابـقـه saeed_136915's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    The Land of Skyrim

پيش فرض

سلام
    من که هیچ وقت از همچین سایت هایی دانلود نمیکنم

آخر فروم باز Mr.Pooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

به نظر من خیلی رو مخه این حرکت ! من تا جایی که همون برنامه رو از یک سایت دیگه پیدا کنم سعی می کنم از اون سایت دانلود نکنم ! در وافع یک نوع خودخواهی به حساب میاد به نظر من.

تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    در لباس هایم

پيش فرض

درسته.

توی ایران سرعت اینترنت پایین هست.
    شما هم به هزار بدبختی میری توی این سایت و برنامه رو دانلود می کنی می بینی پدر آدم یک ساعت سوخت تا این رو دانلود کرد حالا باید بازهم صبر کنه و بازهم دانلود کنه.
    البته توی خارج زیاد عین خیالشون نیست چون اونجا سرعت اینترنت دایل آپشون به اندازه سرعت اینترنت پرسرعت ایرانه.

کـاربـر بـاسـابـقـه saeed_136915's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    The Land of Skyrim

پيش فرض

حتی سرعت هم اگه بالا باشه کسی از دوباره کاری خوشش نمیاد
    بیشتر سایت هایی که من دیدم اینجوری میزان واسه دانلود یه شرکتی اسپانسرشون هست و موقع نصب برنامه درخواستی پیشنهاد نصب برنامه ی اسپانسر رو هم میده به کاربر

6. این کاربر از saeed_136915 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    در لباس هایم

پيش فرض

خیلی از این سایت ها مثل سایت سافتونیک به صورت اتوماتیک مثل گوگل اپ استور برنامه رو روی کامپیوتر نصب می کنند.

آخر فروم باز Mr.Pooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درسته.

توی ایران سرعت اینترنت پایین هست.
    شما هم به هزار بدبختی میری توی این سایت و برنامه رو دانلود می کنی می بینی پدر آدم یک ساعت سوخت تا این رو دانلود کرد حالا باید بازهم صبر کنه و بازهم دانلود کنه.
    البته توی خارج زیاد عین خیالشون نیست چون اونجا سرعت اینترنت دایل آپشون به اندازه سرعت اینترنت پرسرعت ایرانه.
    مساله سرعت اینترنت نیست چون این برنامه ها اکثرا 2-3 مگ بیشتر حجم ندارند ولی مشکل اینه اعصاب خورد کنه الکی یک برنامه دانلود کنی تا یک برنامه دیگه دانلود کنی ؟ در ضمن سرعت دانلود از این برنامه ها خیلی پایین تر از سرعت دانلود با IDM هست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammd1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

این معمولا یه دام برای دانلود یه بد افزاره! یا این که اون سایت به ازای دانلود اون برنامه خاص پول دریافت میکنه. یا این که تولبار های خاصی نصب میشن!
    من یه درصد به چنین سایتی اعتماد میکنم چون نود و نه درصد منو به اون فایلی که میخوام نمی رسونه بعدشم یه برنامه یا تولبار اعصاب خرد کن رو پی سی نصب کردم که معمولا راحت پاک هم نمیشه!!
    نه

در آغاز فعالیت payam-nice's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

کاری که من در برخورد با اینجور سایت ها میکنم رجوع به دکمه x هست!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •