تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: راهنمایی برای BlueStacks

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض راهنمایی برای BlueStacks

سلام بچه ها
    من نرم افزارBlueStacksرو نصب کردم ولی نمیدونم چطور وایبر رو که دانلود کردم نصب کنم.لطفا راهنمایی کنید.ممنونم ازتون

داره خودمونی میشه اقبال79's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

وایبر رو از اینجا دانلود کن: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    جدید ترین نسخه bluestacks رو هم از اینجا: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    حالا روی وایبر راست کلیک کن open with رو بزن برو تو درایو c بعد program files یا program files(x86) بعد برو تو پوشه bluestacks و رو فایل HD-ApkHandler رو انتخاب کن و بعد OK خودش نصب میشه برو تو Bluestack حالشو ببر!
    اگه آموزش ساخت اکانت وایبر رو میخوای برو اینجا: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

وایبر رو از اینجا دانلود کن: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    جدید ترین نسخه bluestacks رو هم از اینجا: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    حالا روی وایبر راست کلیک کن open with رو بزن برو تو درایو c بعد program files یا program files(x86) بعد برو تو پوشه bluestacks و رو فایل HD-ApkHandler رو انتخاب کن و بعد OK خودش نصب میشه برو تو Bluestack حالشو ببر!
    اگه آموزش ساخت اکانت وایبر رو میخوای برو اینجا: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    از راهنماییت بسیار بسیار سپاسگزارم.حالا لطف کن و راهنمایی کنعکس و فیلمی که میفرستن با وایبر کجای کامپیوتر saveمیشه؟البته معلومه که تو هاردش ذخیرره میشه!!!!!!تو کدوم پوشه؟چطوری بیارمش؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

از راهنماییت بسیار بسیار سپاسگزارم.حالا لطف کن و راهنمایی کنعکس و فیلمی که میفرستن با وایبر کجای کامپیوتر saveمیشه؟البته معلومه که تو هاردش ذخیرره میشه!!!!!!تو کدوم پوشه؟چطوری بیارمش؟

داره خودمونی میشه اقبال79's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

ببخشید دیر متوجه شدم یه برنامه root explorer نصب کن مثل file manager هستش توش پیدا می کنی برو تو پوشه وایبر هستش!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

چرا لاین روی bluestacks نصب نمیشه؟تا قسمت موافقت پیش میره دیگه کار نمیکنه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

من چطوری میتونم توی bluestacks قسمت cloud connect(sync android phone with pc اجرا کنم؟
    وقتی میخوام cloud connect اجرا کنم میگه please check network connectivity and try again.
    توی هر سایتی رفتم متوجه نشدم چطور میتونم مشکل حل کنم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •