سلام من یه هارد ۱ ترابایت وسترن دیجیتال ساتا دارم . باکس جدید گرفتم و به لپ تاپ که وصل میکنم درایو هارد رو نمیخونه مشکل چیه .
سلام من یه هارد ۱ ترابایت وسترن دیجیتال ساتا دارم . باکس جدید گرفتم و به لپ تاپ که وصل میکنم درایو هارد رو نمیخونه مشکل چیه .
سلام .
وقتیکه این هارد دیسک به سیستم متصل هست از Disk management ویندوز یک عکس بگیرید و اینجا بگذارید تا بتوان بهتر راهنمایی کرد . شاید نیاز به پارتیشن بندی و فرمت کردن مجدد باشد .
اگر اطلاعات مهمی ندارید بصورت MBR هارد دیسک را Initialize و سپس پارتیشن بندی و با فایل سیستم NTFS فرمت کنید .
راهی نیست اطلاعاتش پاک نشه . مهم اطلاعاتشه![]()
اگر اطلاعات برای شما مهم هست دست به چیزی نزنید و توصیه میکنم بفرستید کلینیکهای تخصصی تا ریکاوری کنند .
قبلاً به چه صورتی از این هارد دیسک استفاده میکردید (یعنی قبلاً بصورت اینترنال به سیستم متصل بوده ؟) باکس که خریدید از چه مدل و برندی هست ؟
نه قبلا هم به صورت اکسترنال استفاده میکردم . وسترن دیجیتال اکسترنال بوده اداپتور داشته .
این قطعش شکسته :|![]()
این سالمشه
اینم مال هارد من :|
خیلی توضیح دادم نه ؟![]()
دوست گرامی .
شما باید تا حد امکان سعی کنید که این کانکتور را تعمیر کنید و باید در حفظ و نگهداری برد SATA to USB خیلی دقت کنید . هارد دیسکهای اکسترنال وسترن دیجیتال از رمزگذاری سخت افزاری استفاده میکنند و حتی اگر هم پسوردی تنظیم نکرده باشید بازهم اطلاعات بوسیله کنترلر موجود در همین قسمت SATA to USB رمزگذاری و سپس بر روی هارد دیسک ذخیره میشود و برای خواندن مجدد ، این اطلاعات توسط همان کنترلر دیکد و رمزگشائی میشود و به همین دلیل هست که نمیتوانید به اطلاعات دسترسی داشته باشید چون اطلاعات انکریپت شده هست . من در این پست دوم این تاپیک ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) هم به این موضوع اشاره کردم .
پس یا باید آن برد را تعمیر کنید (فقط توسط متخصص) و یا اینکه یک SATA to USB دیگر دقیقاً از همین مدل پیدا کنید بطوریکه کنترلر بکار رفته در قسمت SATA to USB یکسان باشد . در اینصورت هست که میتونید به اطلاعات دسترسی داشته باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)