تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: مشاوره خرید جیپ/پاژن

داره خودمونی میشه mahyar_k3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض مشاوره خرید جیپ/پاژن

سلام به همه دوستان قدیمی و جدید و التبه دوستان جیپ دوست پی سی ورلد
    حالتون خوبه؟
    یه چند وقتیه که به سرم زده جیپ بخرم. جیپ صحرا. به پاژن هم فکر می کنم. کلا هم میخوام در حدود 10 تومن برای خود ماشین و خرج های بعد خریدش هزینه کنم. ولی داستان اینجاست که من از فنی اینا اصلن سررشته ندارم. میشه دوستانی که تسلط دارن راهنماییم کنن که تو خریدش باید به چه چیزایی دقت کنم و چیا مهمه؟
    مثلا سال های ساخت و سری های ساختش چیان؟ یا موتور هاش چه فرق هایی دارن؟ تعداد سوپاپ ها؟ دوگانه سوز؟ کلا هرچی که به ذهنتون میرسه؟ و اینکه اصن با این پول چیز خوبی که ارزش خرید داشته باشه پیدا میشه یا نه.
    راجب جیپ صحرا، از چه سالی چراغ جلو هاش از دایره ای به مستطیلی تغییر حالت داده؟

ممنون میشم از راهنمایی هاتون.

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام به همه دوستان قدیمی و جدید و التبه دوستان جیپ دوست پی سی ورلد
    حالتون خوبه؟
    یه چند وقتیه که به سرم زده جیپ بخرم. جیپ صحرا. به پاژن هم فکر می کنم. کلا هم میخوام در حدود 10 تومن برای خود ماشین و خرج های بعد خریدش هزینه کنم. ولی داستان اینجاست که من از فنی اینا اصلن سررشته ندارم. میشه دوستانی که تسلط دارن راهنماییم کنن که تو خریدش باید به چه چیزایی دقت کنم و چیا مهمه؟
    مثلا سال های ساخت و سری های ساختش چیان؟ یا موتور هاش چه فرق هایی دارن؟ تعداد سوپاپ ها؟ دوگانه سوز؟ کلا هرچی که به ذهنتون میرسه؟ و اینکه اصن با این پول چیز خوبی که ارزش خرید داشته باشه پیدا میشه یا نه.
    راجب جیپ صحرا، از چه سالی چراغ جلو هاش از دایره ای به مستطیلی تغییر حالت داده؟

ممنون میشم از راهنمایی هاتون.
    دوست عزیز من از نزدیک پاژن رو دیدم ( در نمایشگاه ) از فنیش چیزی نمیدونم اما ظاهرش :
    لولا صندوقی برای درب ها ، کیفیت بینهایت افتضاح رنگ ، دستگیره درب پرایدی ، برف پاکن ، فرمان ، صندلی ها و یکسری ادوات دیگر پرایدی ( صندلی ها از نوع قدیمی پراید ) درز و دورز این ماشین در حد قابل توجهی باز بود اصلا باورکردنی نیست این وسیله آهنی .
    دیگه فنیش چیه خدا میدونه اونم واسه آفرود ، فکر کنم از تپه نرم بالا بره تمامش از هم باز بشه .

3. 2 کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •