تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 10 از 10

نام تاپيک: باز هم مشکل disk boot failure please...

داره خودمونی میشه alidl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

14 باز هم مشکل disk boot failure please...

سلام خدمت همه دوستان
    میدونم ابن مشکل بارها مطرح شده ولی تو تاپیک های دیگه مشکل من به طور کامل وجود نداشتیا هارد سوخته بود و یا...
    من پارسال می‌خواستم ویندوزم رو عوض کنم سی دی ویندوز7 رو گذاشتم و موقع انتخاب درایو نصب دیدم یه پارتیشن جدید به پارتیشن هام اضافه شده که حجمش100 مگابایته بعد در حرکتی بسیار جالب فرمتش کردم سپس کلا پارتیشن رو پاکش کردم( فکر کنم برای فایل های سیستمی بوده برای بوت و...)بعد ویندوز رو نصب کردم وقتی ویندوز نصب شد سی دی رو در آوردم بعد از نصب نرم افزارهام سیستمو ریستارت کردم دیدم نوشته bootmgr پیدانشد
    سی دی ویندوز رو گذاشتمریستارت کردم دیدم ویندوز بالا اومد (اون درایو هم باز سرو کلش پیداشد که یادم نمیاد کی و چه جوری ولی یکی دو دفعه دیگه هم اون درایو رو فرمت کردم)
    از پارسال تا الان همین جوری سیستمو بالا میارمحالا ویندوزم رو عوض کردم دیدم میگه disk boot failure. ..
    بازهم همون جوری با سی دی ویندوز بالا میاد بعد میشه سی دی رو برداشت دوسه بار ویندوز عوض کردم درست نشد که نشد
    دوتا هارد همزمان وصله رو سیستمم حتی رو اون یکی هم نصب کردم درست نشد (در ضمن اون درایو 100 مگی مال یکیشونه(مال سامسونگه هست)) در ضمن فایلای روی هاردم وقتی سیستمو با گذاشتن سی دی بالا میارم کاملا سالم و قابل استفاده اند
    نمی دونم چه مرگش شده ایکس پی هم نصب کردم باز درست نشد و باز با گذاشتن سی دی بالا میاد
    راستی یادم نمیاد از کی دیگه ارور bootmgr رو نمیده ولی الان فقط ارور disk boot failure میده
    شرمنده طولانی شد
    حالا چی کار کنم؟:-(
    هارد هام یکیش وسترن دیجیتال یه ترا و یکیش سامسونگ 300 گیگ

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام خدمت همه دوستان
    میدونم ابن مشکل بارها مطرح شده ولی تو تاپیک های دیگه مشکل من به طور کامل وجود نداشتیا هارد سوخته بود و یا...
    من پارسال می‌خواستم ویندوزم رو عوض کنم سی دی ویندوز7 رو گذاشتم و موقع انتخاب درایو نصب دیدم یه پارتیشن جدید به پارتیشن هام اضافه شده که حجمش100 مگابایته بعد در حرکتی بسیار جالب فرمتش کردم سپس کلا پارتیشن رو پاکش کردم( فکر کنم برای فایل های سیستمی بوده برای بوت و...)بعد ویندوز رو نصب کردم وقتی ویندوز نصب شد سی دی رو در آوردم بعد از نصب نرم افزارهام سیستمو ریستارت کردم دیدم نوشته bootmgr پیدانشد
    سی دی ویندوز رو گذاشتمریستارت کردم دیدم ویندوز بالا اومد (اون درایو هم باز سرو کلش پیداشد که یادم نمیاد کی و چه جوری ولی یکی دو دفعه دیگه هم اون درایو رو فرمت کردم)
    از پارسال تا الان همین جوری سیستمو بالا میارمحالا ویندوزم رو عوض کردم دیدم میگه disk boot failure. ..
    بازهم همون جوری با سی دی ویندوز بالا میاد بعد میشه سی دی رو برداشت دوسه بار ویندوز عوض کردم درست نشد که نشد
    دوتا هارد همزمان وصله رو سیستمم حتی رو اون یکی هم نصب کردم درست نشد (در ضمن اون درایو 100 مگی مال یکیشونه(مال سامسونگه هست)) در ضمن فایلای روی هاردم وقتی سیستمو با گذاشتن سی دی بالا میارم کاملا سالم و قابل استفاده اند
    نمی دونم چه مرگش شده ایکس پی هم نصب کردم باز درست نشد و باز با گذاشتن سی دی بالا میاد
    راستی یادم نمیاد از کی دیگه ارور bootmgr رو نمیده ولی الان فقط ارور disk boot failure میده
    شرمنده طولانی شد
    حالا چی کار کنم؟:-(
    هارد هام یکیش وسترن دیجیتال یه ترا و یکیش سامسونگ 300 گیگ
    من فکر کنم پارتیشن بندی هارد شما ایراد داره شما در ویندوز اگه میتونید از اون هارد یک عکس از disk managment بدید

3. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

ببخشید disk management کجاست؟

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

روی my computer راست مکلیک کنید کزینه manage بعد disk managment

6. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

این عکس disk management :

اینم عکس از خود ارور موقع بوت وقتی سی دی ویندوز توی سی دی رام نباشه:

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این عکس disk management :

اینم عکس از خود ارور موقع بوت وقتی سی دی ویندوز توی سی دی رام نباشه:

مشكل از نحوه پارتيشن بندي شما هست . فايلهاي مورد نياز براي بوت سيستم عامل در پارتيشن سيستمي صد مگابايتي Disk0 هست در صورتي كه ويندوز را بر روي پارتيشن C در Disk1 نصب كرديد . يعني System & Active partition و Boot partition بر روی دو هارد بطور جداگانه قرار گرفته است .

اگر ميخواهيد روي Disk1 ويندوز نصب كنيد ، ساده ترین راه این هست که Disk0 را از سیستم جدا و پس از حدف پارتيشنهاي Disk1 ، مجدداً آنرا پارتیشن بندی و ویندوز نصب کنید تا سيستم مجبور باشد پارتيشنهاي System و Active و Boot را روي يك هارد ديسك درست كند نه بر روي دو هارد ديسك جداگانه . سپس در بايوس اولويت اول بوت را بر روي Disk1 قراردهيد .

یا اینکه با استفاده از برنامه ها مدیریت هارد که بوتیبل هستند Disk0 را از حالت Active خارج و Disk1 را Active کنید (با اين فرض كه بر روي Disk1 ميخواهيد ويندوز نصب باشد) و سپس از طریق system recovery options مشکل بوت ویندوز را برطرف کنید ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) و سپس در بايوس اولويت اول بوت را بر روي Disk1 قراردهيد .
    Last edited by ata.royalfalcon; 16-07-2014 at 07:49.

9. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

مشكل از نحوه پارتيشن بندي شما هست . فايلهاي مورد نياز براي بوت سيستم عامل در پارتيشن سيستمي صد مگابايتي Disk0 هست در صورتي كه ويندوز را بر روي پارتيشن C در Disk1 نصب كرديد . يعني System & Active partition و Boot partition بر روی دو هارد بطور جداگانه قرار گرفته است .

اگر ميخواهيد روي Disk1 ويندوز نصب كنيد ، ساده ترین راه این هست که Disk0 را از سیستم جدا و پس از حدف پارتيشنهاي Disk1 ، مجدداً آنرا پارتیشن بندی و ویندوز نصب کنید تا سيستم مجبور باشد پارتيشنهاي System و Active و Boot را روي يك هارد ديسك درست كند نه بر روي دو هارد ديسك جداگانه . سپس در بايوس اولويت اول بوت را بر روي Disk1 قراردهيد .

یا اینکه با استفاده از برنامه ها مدیریت هارد که بوتیبل هستند Disk0 را از حالت Active خارج و Disk1 را Active کنید (با اين فرض كه بر روي Disk1 ميخواهيد ويندوز نصب باشد) و سپس از طریق system recovery options مشکل بوت ویندوز را برطرف کنید ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) و سپس در بايوس اولويت اول بوت را بر روي Disk1 قراردهيد .
    علاوه بر گفته های اساتید!
    اون پارتیشن 100 مگابایتی رو هم پاک نکنید، همون باعث مشکل در بوت شدن میشه...

11. این کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام ممنون از جواب کاملتون
    ببخشید من قبلا بدون جدا کردن روی هردو تا هارد هم ویندوز نصب کرده بودم ولی درست نشده بود ها
    یعنی به خاطر این بوده که باید یکیش رو غیرفعال و جدا می کردم؟ :-/
    ببخشید من کمی متوجه نشدم:-)
    اگر یکی از هارد ها رو از حالت active خارج کنم و ویندوز رو روی اون یکی هارد نصب کنم درست میشه دیگه نیازی به حذف درایو ها پارتیشن بندی نیست (چون من هاردم پره و نمی تونم درایو هامو پاک کنم واگرنه از خدام بود;-))
    راستی ببخشید یه سوال دیگه من هر دفعه بخوام ویندوز عوض کنم باید یک هارد رو غیرفعال کنم؟
    راستی من بالاخره اون درایو صد مگابایتی رو بعد از انجام کارهایی که شما گفتین موقع نصب ویندوز پاک کنم یا نه؟
    ببخشید یه مورد دیگه اینکه بعد از اون سه چهار بارنصب ویندوز که تو پست اول نوشتم الان وقتی سی دی می‌گذارم که ویندوز بیاد بالا(تو بالا نوشتم که ویندوز با سی دی میاد بالا) دو تا گزینه ویندوز میاد یکی ویندوز سون یکی earlier version of Windows (با اینکه من فقط یه ویندوز سون نصب دارم)
    اون رو چه جوری درست کنم؟
    ببخشید از سوال های زیادم و بازم ممنون@-}--
    Last edited by alidl; 18-07-2014 at 07:43.

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام ممنون از جواب کاملتون
    ببخشید من قبلا بدون جدا کردن روی هردو تا هارد هم ویندوز نصب کرده بودم ولی درست نشده بود ها
    ببخشید من کمی متوجه نشدم:-)
    اگر یکی از هارد ها رو از حالت active خارج کنم و ویندوز رو روی اون یکی هارد نصب کنم درست میشه دیگه نیازی به حذف درایو ها پارتیشن بندی نیست (چون من هاردم پره و نمی تونم درایو هامو پاک کنم واگرنه از خدام بود;-))
    راستی ببخشید یه سوال دیگه من هر دفعه بخوام ویندوز عوض کنم باید یک هارد رو غیرفعال کنم؟
    راستی من بالاخره اون درایو صد مگابایتی رو بعد از انجام کارهایی که شما گفتین موقع نصب ویندوز پاک کنم یا نه؟
    ببخشید یه مورد دیگه اینکه بعد از اون سه چهار بارنصب ویندوز که تو پست اول نوشتم الان وقتی سی دی می‌گذارم که ویندوز بیاد بالا(تو بالا نوشتم که ویندوز با سی دی میاد بالا) دو تا گزینه ویندوز میاد یکی ویندوز سون یکی earlier version of Windows (با اینکه من فقط یه ویندوز سون نصب دارم)
    اون رو چه جوری درست کنم؟
    ببخشید از سوال های زیادم و بازم ممنون@-}--
    سلام .

از آنجائی که Disk0 را از سیستم جدا نکرده بودید و همچنان دارای پارتیشن Active بوده فقط فایلهای ویندوزی بر روی Disk1 کپی شده (Boot partition) ولی فایلهای مورد نیاز برای بوت سیستم عامل بر روی پارتیشن صد مگابایتی Disk0 کپی شده است . ایجاد پارتیشنهای System و Active و Boot بر روی دو هارد دیسک بطور جداگانه مشکلی ایجاد نمیکند (مشروط بر اینکه ایندو هارد دیسک همیشه باهم بر روی سیستمتان نصب باشد) ولی در بایوس گزینه اول بوت باید روی هارد دیسکی تنظیم شود که دارای پارتیشنهای System و Active هست و همچنین نباید این پارتیشنها و اطلاعات موجود در آن حذف شوند (همان 100MB در Disk0) .

اگر پارتیشن Active موجود در Disk0 را از حالت Active خارج کنید و یکی از پارتیشنهای Primary موجود Disk1 را Active کنید و به روشی که لینک آنرا گذاشتم ، Fix MBR/Boot کنید باید مشکل برطرف شود .

نه ؛ همان یکبار که پارتیشن 100 مگابایتی Disk0 را از حالت Active خارج کنید و اولین پارتیشن Primary موجود در Disk1 را Active کنید ، معمولاً فایلهای مورد نیاز برای بوت سیستم عامل بطور اتوماتیک بر روی هارد دیسکی کپی خواهد شد که دارای پارتیشن Active هست که سیستمی خواهد شد .

اگر میخواهید مجدداً پارتیشن بندی کنید میتونید آنرا پاک کنید ولی در مرحله نصب Win7 و در مرحله ای که هارد دیسک را پارتیشن بندی میکنید ، بطور اتوماتیک یک پارتیشن 100 مگابایتی که سیستمی هست خواهد ساخت که فایلهای مورد نیاز برای بوت سیستم عامل بر روی آن کپی میشود و حذف آن باعث مختل شدن فرایند بوت سیستم عامل میشود .

اون رو چه جوری درست کنم؟
    پس از برطرف کردن مشکلی که داشتید (Active کردن Disk1 و Fix MBR/Boot کردن) ، محتوای موجود در پارتیشن 100MB موجود در Disk0 را حذف کنید احتمالاً مشکل برطرف شود .
    Last edited by ata.royalfalcon; 18-07-2014 at 09:31.

14. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

واقعا ممنونم
    درست شد @-}--

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •