تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 9 از 9

نام تاپيک: مشکل در نرم افزار Connectify.Pro.7.3.4

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض مشکل در نرم افزار Connectify.Pro.7.3.4

سلام
    دوستان نرم بعد از نصب نرم افزار با یه مشکلی مواجه شدم به این صورت تا جایی که فهمیدم زده نرم افزار مسدود شده . عکس هاشو قرار میدم ممنون میشم راهنمایی کنید :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

وقتی هم استارت رو میزنم این ارور رو میده :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کاربر فعال انجمن سرویس های آنلاین mohammadi_4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    خراسان جنوبی

پيش فرض

دوست عزیز کرکش از بین رفته و شرکتش تقلبی بودنشو تشخیص داده.از کرک دیگه یا ورژن دیگه استفاده کنید

Tapatalk

آخر فروم باز Mr.Pooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

البته ممکن هم هست مشکل از فایروال یا نرم افزار های دیگه ای هم باشه که با این برنامه تداخل دارند.

شما بعد از چند مدت کار کردن با این نرم افزار این مشکل براتون پیش اومد یا از موقع نصب همینطور بوده ؟

موفق باشید

4. این کاربر از Mr.Pooya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

من قبلا از ورژن های قدیمی تر استفاده می کردم مشکلی نبود . یه مدت استفاده نکردم . حالا من نود 32 نسخه 7 رو نصب کردم و بعدش این نرم افزار و نصب کردم که آخرین ورژنش هم فکر کنم 8 باشه . آخه این نرم افزار بدون کرک هم کار میکنه فقط یه سری از امکاناتش کمتره . تو عکس اولی اگه دقت کنید با رنگ قرمز نوشته شده connectify has been blocked . اون قسمتی که در نود و فایروال ویندوز مربوط به دسترسی برنامه ها ست رو چک کردم همگی allow بود . به نظرتون مشکل از چی میتونه باشه ؟؟

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من قبلا از ورژن های قدیمی تر استفاده می کردم مشکلی نبود . یه مدت استفاده نکردم . حالا من نود 32 نسخه 7 رو نصب کردم و بعدش این نرم افزار و نصب کردم که آخرین ورژنش هم فکر کنم 8 باشه . آخه این نرم افزار بدون کرک هم کار میکنه فقط یه سری از امکاناتش کمتره . تو عکس اولی اگه دقت کنید با رنگ قرمز نوشته شده connectify has been blocked . اون قسمتی که در نود و فایروال ویندوز مربوط به دسترسی برنامه ها ست رو چک کردم همگی allow بود . به نظرتون مشکل از چی میتونه باشه ؟؟
    شما یکبار فایروال نود ۳۲ و فایروال ویندوز رو کامل غیر فعال کن و یکبار ریستارت کن ببین باز هم همین مشکل هست یا نه ؟ اگر نبود که شما باید دوباره تنظیمات فایروال ها رو چک کنید. و اینکه هیچ وقت فایروال ویندوز رو در کنار فایروال نود ۳۲ فعال نکنید. اگر فایروال نود ۳۲ فعال هست فایروال خود ویندوز رو غیر فعال کنید.

موفق باشید.

7. این کاربر از Mr.Pooya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

ورژن قدیمی تر رو هم نصب کردم باز هم این مشکل پابرجا بود . کارایی رو که گفتید انجام دادم باز هم نشد که نشد . یعنی چی آخه ؟؟ چی میتونه باعث بلاک شدنش شده باشه ؟؟

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ورژن قدیمی تر رو هم نصب کردم باز هم این مشکل پابرجا بود . کارایی رو که گفتید انجام دادم باز هم نشد که نشد . یعنی چی آخه ؟؟ چی میتونه باعث بلاک شدنش شده باشه ؟؟
    شاید نسخه رایگانش مهلتش تمام شده باشه و نیاز باشه نسخه کامل رو نصب کنید. بهتر هست با نسخه کامل نرم افزار ( کرک شده ) هم تست کنید.

موفق باشید

10. این کاربر از Mr.Pooya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

شاید نسخه رایگانش مهلتش تمام شده باشه و نیاز باشه نسخه کامل رو نصب کنید. بهتر هست با نسخه کامل نرم افزار ( کرک شده ) هم تست کنید.

موفق باشید
    مرسی دوست عزیز نسخه قدیمی تر رو که نصب کردم به صورت کامل کرک شده بود ولی باز هم این مشکلو داشت دیگه نمیدونم چی کار کنم ؟؟

پروفشنال sky1sky's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    فعلا هنوز از سکونت و زندگی خبری نیست

پيش فرض

سلاام برای اشتراک گذاری اینترنت تصمیم به نصب ConnectifyHotspotInstaller.exe در لپ تاپ گرفتم

لپ تاپ مذکور حاوی ویندوز اوریجینال 7 بود و ویندوز به درستی کار می کرد با اتصال کابل شبکه و یاوایرلس اینترنت به راحتی وصل میشد
    به عبارتی در عملکرد سایر قسمت های ویندوز اوقتی سیستم خریداری شده و در حال استفاده هست ، هم اختلالی مشاهده نشده اما به محض نصب ConnectifyHotspotInstaller.exe هنوز نصب کامل نشده و در حد 20 % نصب پیش رفته بود که یهو صفحه ابی Error Dumping Memory امد و سیستم رسیتارت شد
    درلپ تاپ مذکور ایندفعه اولی بود که باصفحه ابی مرگ مواجه شدم اما از وقتی که ویندوز لود شد دیگه هر چی کابل شبکه متصل می کنم به نت وصل نمیشه فقط اداپتور کارت شبکه وضعیت Enable پیدا می کرد اماحتی دیگه عین قبلا در system tray ایکون اتصال کابل شبکه نمیمومد انگاری که اصلا کابل شبکه ای وصل نیست !!!! کانکشن مربوط کابل شبکه فاقد هیچ گونه ارسال و دریافت
    وایرلس هم دیگه وصل نمیشد به عبارتی دیگه امکان نداشت به نت وصل شع

1- از troubleshot خود ویندوز استفاده کردم پیام میداد مشکلی بااداپتور ها وجود داره
    2- بیش از 30 بارکلیه درابور های کارت شبکه رو حذف ونصب کردم به روش های مختلف فایده نداش مثلا حذف و نصب ازروی سیدی خود درایور لپ تاپ
    یانصب به طور MANUAL و دادن ادرس فایل مسیر نصب به درایور ها و روش های مختلف

3- manaual ip ست می کردم باز هم فایده نداش
    4-در حالت safe mode هم سیستم قابلیت ااتصال به نت ازکابل و وایرلس نداش

تنهاراهی که نجات بخش بود ریستور کردن سیستم به تارییخ قبل نصب ConnectifyHotspotInstaller.exe بود و بعد ریستور مشکل عدم اتصال به نت حل شداما سرعت لود شدن و خاموش شدن ویندوز کم شده و بیشتر از قبل طول میکشه
    علت از چی بود ه که این طوری شد ؟؟؟؟ واقعا نیازدارم که روی لپ تاپ مذکور هات اسپات نصب کنم که نت روshare کنم اما می ترسم دوباره مشکل قبلی پیش بیاد راهنماییی کنیددددددد لطفااااااااااااااااا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •