تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 11

نام تاپيک: بستری شدن در تیمارستان در تهران

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

5 بستری شدن در تیمارستان در تهران

سلام خسته نباشید..من مشکلات روانی دارم...بعدش یه قرص ضد جنون بهم داد دکت رخیلی خوب شده بودم پریروز قطعش کردم چون خیلی پرخور شده بودم شده بوم 117 کیلو دوباره قطعش کردم شدم 114 کیلو دوباره دارم کم میکنم..

ولی حالمم بد شده پرخاشگر و عصبی شدم...پدرم گفتش اگه دوست داری ببرمت یه تیمارستان بستریت کنم.گفتم راضیم فقط بزار مشاوره کنیم چه جوریه جو تیمارتسان...هزینش چه جوریه یه تیمارتسان خوب تو تهران..هزینش ماهی چه قدره؟

کتک هم میزنن؟ من میترسم....ولی با همون قرص رسپریدون 2 میلی گرم خیلی خوب شده بودم کلی دوست پیدا کرده بودم خوابم تنظیم شده بود فقط پرخور میشدم...

منو راه میدن تیمارتسان؟ به صورت دلخواهی یه 3 ماهی برم تا ارامش درونیم رو پیدا کنم....همین الانشم دستم میلرزه...

خسته شدم سن 25 قد 185 وزن 114 کیلو تا پریروز 117 کیلو بودم رسپریدون رو قطع کردم لاغر شدم دوباره

حس میکنم خودمو گم کردم تو اتاق تاریکی و اظطراب ولی رسپریدون میخوردم روشن میشد اتاق و آرامش پیدا میکردم خوابم تنظیم میشد...ولی حیف استعداد چاقی دارم قشنگ تا 150 میرم 1 ماه دیگه اگر بخورم رسپریدون ولی اثرش خیلی عالیه.

قشنگ ضد افکار جنونی و توهمیه...مغزم داغه ..خستم بریدم..
    Last edited by متین 68; 09-07-2014 at 06:35.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام

به هیچ عنوان نباید دارو های روانپزشکی رو یکدفعه قطع کنید.
    از زمانی که تصمیم می گیرین این نوع دارو ها رو قطع کنید تا زمانی که مصرفش کامل قطع بشه 2 هفته تا 4 هفته طول میکشه و باید کاملا تدریجی قطع بشه.
    مضاف بر اینکه تا زمانی که دکترتون تشخیص نداده نباید این دارو ها رو قطع کنید.طول درمان بیماری های روانپزشکی طولانی هستش و باید تو مصرف دارو صبور بود.

شما وقتی تیمارستان برین ، اونجا هم باید دارو مصرف کنید.پس فرقی براتون نمیکنه.غیر از اینکه از جامعه دور افتادین و بیشتر عصبی میشین.
    پس هیچ نیازی به رفتن به تیمارستان ندارین.همین دارو رو مصرف کنید تا زمانی طول درمانتون کامل بشه.

کسایی تیمارستان میرن که بیماریشون طوری باشه که اطرافیانشون رو اذیت کنن و بودنشون تو خونه و جامعه باعث صلب اسایش بقیه باشه یا اینکه مصرف داروی شدید داشته باشن و نیاز باشه مدت زیاد تحت نظر باشن.

3. این کاربر از bijandarbari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

ولی خوب سعی کنید فعالیت بدنیتون رو افزایش بدین و تا حدی جلوی پرخوریتون رو بگیرید تا اضافه وزن شدید نیارین.

5. این کاربر از bijandarbari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز روانپریش's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

هزینه بستری در تیمارستان ماهانه چقدره؟بعدش جزو سوابق افراد حساب میشه؟

7. این کاربر از روانپریش بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

من نیمدونم هزینش چه قدره بستری در تیمارستان رو..اما همین الان رفتم روانپزشک دوباره ..100 تومن خرج شد با داروهام...ولی واقعا ضد جنونه..

دکتره گفتش تو دیوانه ای مگه؟ برای چی داروت رو قطع کردی...گفتم آخه چاق میشدم..گفتش ببین چاق شدن بهتر از اینکه اینقدر توهم داشته باشی..گفتش برو ورزش کن برو پیاده روی...خیار گوجه و کاهو بخور...گفت فست فود و کره و شیر پرچرب و ماست پرچرب نخور..

گفتش این قرص رسپریدون واست حیاتیه...تو این سن شما که همش دچا رتوهم استرس و ترس و اظطرابی حتی 400 کیلو هم بشی بهتر از اینه که قرصت رو نخوری...

منم سریع رفتم قرصامو خریدم آوردم خونه خوردم الان..

خداروشکر که دکترها چرا راه رو روشن میکنن و مارو از سردرگمی در میارن
    Last edited by متین 68; 09-07-2014 at 15:54.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

ایندفعه 800 کیلو هم بشم قرصم رو قطع نمیکنم بهتر از اینه که همش تو افکار توهمی باشم

مثل این بنده خدا هم بشم قطع نمیکنم داروی ضد جنونم رو..میرم ورزش میکنم که مثل ایشون نشم..

تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

یعنی این قرص اشتهای کاذب میاره؟

11. این کاربر از روانپریش بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

ببن وقتی شل میشی حالت کره خوری پیدا میکنی...اینطوریه این قرص..

ولی عجب آرامش روان یدارم...ساعت 5 ظهر که از روانپزشک برگشتم قرصمو خوردم خوابم برد الان بیدار شدم ساعت 3 و نیم شب چه قدر قویه که ساعت 5 ظهر خوابم برد...

واسه همین میگم ارامش روان میده..

بچه ها دعا کنید چاق نشم ..

13. این کاربر از متین 68 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

ببن وقتی شل میشی حالت کره خوری پیدا میکنی...اینطوریه این قرص..

ولی عجب آرامش روان یدارم...ساعت 5 ظهر که از روانپزشک برگشتم قرصمو خوردم خوابم برد الان بیدار شدم ساعت 3 و نیم شب چه قدر قویه که ساعت 5 ظهر خوابم برد...

واسه همین میگم ارامش روان میده..

بچه ها دعا کنید چاق نشم ..
    دوست عزیز کره خوری معنیش همون پر خوریه؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

برای شما آرزوی سلامتی دارم .
    شما حتما پیاده روی داشته باش. از 20 دقیقه شروع کن و کم کم زیادش بکن . هم برای اعصاب خوبه و هم وزنت می یاره پایین .من هم پیاده روی هام قطع می شه اعصاب مصاب ندارم
    یا حق

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •