من فوتبال آلمانها رو ماشینی و منطقی میدونم.به دور از هرگونه احساسات و هیجان الکی.
اما تو بازی دیشب شخصا حس کردم آلمان داره مدارا میکنه و قصد تحقیر و نابودی بریل رو نداره.
یه جاهایی از بازی خودم از دست تیم آلمان شاکی بودم. چون عملا کاری نمیکردن و مشخص بود که سعی داشتن برزیل هم صاحب توپ
بشه و موقعیت ایجاد کنه.
شما از گل پنجم به بعد بازی رو نگاه کنید. آلمان کاملا عقب کشید و از فاز هجومی در اومد. این برزیل بود که به شدت به هم ریخته بود و خودش رو باخته بود.
(توجه داشته باشید که 5 گل اول در فاصله زمانی کوتاهی و در نیمه اول به ثمر رسید)
من یه موقعیت رو یادمه اوایل نیمه دوم که شورله تو محوطه جریمه خیلی راحت میتونست به توپ برسه ولی ولش کرد و بیخیال شد. تابلو بود که داره مماشات میکنه.
نمونه بعدیش اینه که بعد از گل پنجم و عقب کشیدن آلمان، ما شوت های خلاص و بی هدف رو از آلمانیها زیاد دیدیم. حداقل سه بار زیر توپ کشید دفاع آلمان. کاملا بی هدف در حالیکه کنترل بازی رو در اختیار داشت.
نویر یکی دو تا توپ رو انداخت تو اوت.من شاخ در اورده بودم. مگه میشه دفاع آلمان بکشه زیر توپ یا نویر توپی رو که زیر پاشه راحت بزنه تو اوت. اصلا با عقل جور در نمیومد.
کاملا مشخص بود میخوان به برزیل هم بازی بدن.
نیمه دوم وضع طوری بود که من با خودم گفتم بین دو نیمه یه اتفاقاتی افتاده و به بازیکنای آلمان گفتن باید بکشید عقب و دیگه گل نزنید!
اما متاسفانه برزیل اینقدر بد و آشفته بازی کرد که اون دوگل هم وارد دروازه اش شد.
در کل من بازی بیرحمانه و به قول معروف نامردی و ناجوانمردانه از آلمان ندیدم. در حالیکه با توجه به شیوه بازی آلمان چنین انتظاری رو داشتم.