تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا گلباران میزبان باسابقه در کشورش یک بازی جوانمردانه بود؟

راي دهنده
38. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

33 86.84%
  • خیر

5 13.16%
صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 36

نام تاپيک: بازی جوانمردانه

پروفشنال ae2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض آیا گلباران و تحقیر میزبان باسابقه جام جهانی یک بازی جوانمردانه بود؟

دوستان برام یک سوالی پیش اومده. آیا به نظر شما بازی دیشب آلمان ها جوانمردانه بود؟ تعجب نکنید میخوام بگم آیا به نظرتون در حالی که دو کشور مشکلی با هم ندارن وقتی آلمان ها میبینن تیم بزرگ برزیل داره جلوی مردمش تحقیر میشه و هیچ حرفی برای گفتن نداره و همچنین یک ملت داره سرشکسته میشه این کارشون درست بود؟ آیا بازی جوانمردانه فقط اینه که توپ رو برای حریف مصدوم بیرون بزنیم؟ مثلا بازی برگشت اروگوئه و اردن در کشور اروگوئه 0-0 شد در حالی که بازی رفت توی اردن 5-0 شده بود!
    البته من خودم فکر میکنم آلمان ها بازی رو شل گرفتن و الا حتما 10 تا رو میزدن یعنی اگر تیم مقابل انگلیس بود حتما این کار رو میکردن ولی 7 تا هم واقعا خرد کننده و تحقیر آمیز بود
    آیا به نظر شما نباید تعداد گل کمتری میزدن؟ به نظر شما این کار آلمان با روح بازی جوانمردانه سازگار بود؟
    من خودم طرفدار آلمان هستم و این سوال رو میپرسم واقعا برام سوال پیش اومده لطفا بدون محکوم کردن سوالم فقط نظرتون رو بگید. ممنون
    Last edited by ae2009; 09-07-2014 at 05:52.

2. این کاربر از ae2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

من فوتبال آلمانها رو ماشینی و منطقی میدونم.به دور از هرگونه احساسات و هیجان الکی.
    اما تو بازی دیشب شخصا حس کردم آلمان داره مدارا میکنه و قصد تحقیر و نابودی بریل رو نداره.
    یه جاهایی از بازی خودم از دست تیم آلمان شاکی بودم. چون عملا کاری نمیکردن و مشخص بود که سعی داشتن برزیل هم صاحب توپ
    بشه و موقعیت ایجاد کنه.
    شما از گل پنجم به بعد بازی رو نگاه کنید. آلمان کاملا عقب کشید و از فاز هجومی در اومد. این برزیل بود که به شدت به هم ریخته بود و خودش رو باخته بود.
    (توجه داشته باشید که 5 گل اول در فاصله زمانی کوتاهی و در نیمه اول به ثمر رسید)
    من یه موقعیت رو یادمه اوایل نیمه دوم که شورله تو محوطه جریمه خیلی راحت میتونست به توپ برسه ولی ولش کرد و بیخیال شد. تابلو بود که داره مماشات میکنه.

نمونه بعدیش اینه که بعد از گل پنجم و عقب کشیدن آلمان، ما شوت های خلاص و بی هدف رو از آلمانیها زیاد دیدیم. حداقل سه بار زیر توپ کشید دفاع آلمان. کاملا بی هدف در حالیکه کنترل بازی رو در اختیار داشت.
    نویر یکی دو تا توپ رو انداخت تو اوت.من شاخ در اورده بودم. مگه میشه دفاع آلمان بکشه زیر توپ یا نویر توپی رو که زیر پاشه راحت بزنه تو اوت. اصلا با عقل جور در نمیومد.
    کاملا مشخص بود میخوان به برزیل هم بازی بدن.

نیمه دوم وضع طوری بود که من با خودم گفتم بین دو نیمه یه اتفاقاتی افتاده و به بازیکنای آلمان گفتن باید بکشید عقب و دیگه گل نزنید!
    اما متاسفانه برزیل اینقدر بد و آشفته بازی کرد که اون دوگل هم وارد دروازه اش شد.

در کل من بازی بیرحمانه و به قول معروف نامردی و ناجوانمردانه از آلمان ندیدم. در حالیکه با توجه به شیوه بازی آلمان چنین انتظاری رو داشتم.

4. 12 کاربر از *Batman* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ae2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

من فوتبال آلمانها رو ماشینی و منطقی میدونم.به دور از هرگونه احساسات و هیجان الکی.
    اما تو بازی دیشب شخصا حس کردم آلمان داره مدارا میکنه و قصد تحقیر و نابودی بریل رو نداره.
    یه جاهایی از بازی خودم از دست تیم آلمان شاکی بودم. چون عملا کاری نمیکردن و مشخص بود که سعی داشتن برزیل هم صاحب توپ
    بشه و موقعیت ایجاد کنه.
    شما از گل پنجم به بعد بازی رو نگاه کنید. آلمان کاملا عقب کشید و از فاز هجومی در اومد. این برزیل بود که به شدت به هم ریخته بود و خودش رو باخته بود.
    (توجه داشته باشید که 5 گل اول در فاصله زمانی کوتاهی و در نیمه اول به ثمر رسید)
    من یه موقعیت رو یادمه اوایل نیمه دوم که شورله تو محوطه جریمه خیلی راحت میتونست به توپ برسه ولی ولش کرد و بیخیال شد. تابلو بود که داره مماشات میکنه.

نمونه بعدیش اینه که بعد از گل پنجم و عقب کشیدن آلمان، ما شوت های خلاص و بی هدف رو از آلمانیها زیاد دیدیم. حداقل سه بار زیر توپ کشید دفاع آلمان. کاملا بی هدف در حالیکه کنترل بازی رو در اختیار داشت.
    نویر یکی دو تا توپ رو انداخت تو اوت.من شاخ در اورده بودم. مگه میشه دفاع آلمان بکشه زیر توپ یا نویر توپی رو که زیر پاشه راحت بزنه تو اوت. اصلا با عقل جور در نمیومد.
    کاملا مشخص بود میخوان به برزیل هم بازی بدن.

نیمه دوم وضع طوری بود که من با خودم گفتم بین دو نیمه یه اتفاقاتی افتاده و به بازیکنای آلمان گفتن باید بکشید عقب و دیگه گل نزنید!
    اما متاسفانه برزیل اینقدر بد و آشفته بازی کرد که اون دوگل هم وارد دروازه اش شد.

در کل من بازی بیرحمانه و به قول معروف نامردی و ناجوانمردانه از آلمان ندیدم. در حالیکه با توجه به شیوه بازی آلمان چنین انتظاری رو داشتم.
    دقیقا من هم همین احساس رو داشتم آلمان راحت میتونست بالای 10 گل بزنه ولی مدارا کرد. البته سوال من درباره همین 7 گل بود یعنی همین مقدار هم خیلی خرد کننده بود.

6. این کاربر از ae2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

اتفاقا من خودم به شخصه خیلی لذت بردم !!!

این برزیل خیلی ادعا داشت و یه جورایی احساس میکردم اعتماد به سقف زیادی داری!
    بازیکن های این تیم هم به دلیل اعتماد به سقف کاذب لایق این تحقیر بودن

برزیل بازی اول رو به زور داور برد
    بعدش نیمار و آلوز رفتن موی خودشون رو رنگ کردن
    فکر کردن آره چون بازی اول رو بردیم پس هرتیمی جلومون اومد به کمک داور میبریم و تمام !!!!!

دیشب تو برنامه 2014 یه پیام از یکی خوندن که گفته بود : آلمانیا به جای اینکه برن مدل موی خودشونو عوض کنن به جاش تمرین میکنن !!!!
    و آلمان لیاقت این برد رو داشت و برزیل هم شایسته همچین تحقیری بود !!
    برزیل اصلا تا همینجا هم هیچ کار خاصی نکرده بود ولی بازیکناش انگار قهرمان جهان شدن و اومدن تکرارش کنن !!!

این تحقیر یه جورایی باعث میشه تا نیمار یه ذره از غرور و اعتماد به نفس کشکش کم بشه !!! و بقیه برزیلی ها !!!

اسکولاری هم یاد بگیره فرد هیچی نیست و جای سواله چطور دعوتش کرد !!
    حیف اون کاکا که خط خورد !!!
    Last edited by albertxx; 09-07-2014 at 10:16.

8. 3 کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Lord of english's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

خداوکیلی این چه تاپیک مسخره ایه؟؟؟؟!!!!!!!

چه ربطی داره آخه آقا؟!!!!

تیم نباید بازیه خودشو بکنه؟

اون میزبان بره خودشو درست کنه........یعنی چی این حرف؟؟؟!!!!!

حالا اگه برعکس بود شما همچین چیزی میگفتین؟!!!

تیمی که مهاجمش فرد باشه تیمه؟!!!!!!

خداوکیلی مترسک ارزشش بیشتر این بازیکنه توی برزیل می بود....

حضرت عباسی این بحث و این تاپیک کلا از اساس خجالت آوره
    Last edited by Lord of english; 09-07-2014 at 09:09.

10. این کاربر از Lord of english بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Lord of english's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

یه چیز دیگه اینکه این میزبان اینقد بد بود که خود آلمان ها دلشون سوخت بعد بازی حتی نریختن توی زمین خوشحالی کنن و مراعاتشونو کردن......هر تیم دیگه ای جای آلمان بود بخصوص آرژانتین الان خودشو تیکه پاره میکرد با این برد

شما چی میگی؟؟!!!!

12. 2 کاربر از Lord of english بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

نیلسون میگه نمیدونم چیکار کردن با خودشون که 5-0 پیش بینی کردن . ترا زده بودن حتما

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

جوانمردانه بود

تا دیگه همچین مربی نیارن که یه همچین تیمی جمع کنه

چه بازیکنایی رو دعوت نکرد کاش شوت اوزیل هم گل میشد

15. 8 کاربر از Mohammad King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

بازی جوانمردانه بود . چرا ؟
    چون میتونستیم اما نخواستیم بیشتر از 7 تا بزنیم .
    چون خیلی راحت گذاشتیم برزیلی ها حداقل یک گل بزنن .

وقتی با یک کشور مثل مالدیو هم بیای بازی کنی جوانمردانه اش اینه که 10 تا بزنی بهشون و بزاری اونا هم یک گل بزنن . و این برزیل دیشب چیزی بیشتر از یک مالدیو نبود . پس نتیجه جوانمردانه بود .

حالا با این تحقیری که برزیل شد اون نتیجه های تیم ملیمون توی جام جهانی رو با ارزش میدونم . فکر کنین ایران مثل برزیل بازی میکرد اما 5 تا از ارژانتین میخورد . ایرانی ها میتونستن سرشون رو بالا بگیرن اونوقت ؟
    باخت عربستان یادمون رفته بود اما این باخت دیشب برزیل بهمون یاداوری کرد که تاکتیک کی روش چقدر مناسب و منصفانه بود که نذاشت تیم ملیمون عربستان دوم بشه و اینطوری تحقیر بشه .

17. 4 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

ربطي به جوانمردانه ناجوانمردانه بودن نداره فقط برزيل بايد شماتت بشه!! آلمان هم خوب بازي كرد با تجربه اي كه از بازي با سوئد بدست اوردن پي به

اين نكته هم برده اند كه هرچي زديم بازم كمه!

19. 4 کاربر از نادر1368 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •