تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 17

نام تاپيک: مشاوره خرید تا 2200

داره خودمونی میشه Amir Sepehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض مشاوره خرید تا 2200

سلام دوستان بودجه که مشخصه حالا 100 150 بالا پایینترم میشه یه کاریش بکنم...

والا من از pc دارم کوچ میکنم سمت لپ تاپ البته نه پی سی قوی یه کیس مال 5 6 سال پیشمه.... الان چون کمبود جا تو اتاق خواب دارم مجبورم لپ تاپ بگیرم....

اما توقعات :

اولا اینکه من مدت زمانی که ممکنه لپ تاپ روشن باشه زیاده پس فن و تهویه خوب داشته باشه و داغ نکنه کیفیت ساخت خوبی داشته باشه... فن لپ تاپ 3 4 ملیونیو دیدم بعد 1 2 سال صدا جاروبرقی میده یه وب باز میکنه !!!!

دوم اینکه مصرفم بیشتر روزانس مثل نت و سریال و فیلم... رشتمم سال اخر عمران هستم نمیدونم شاد بعدا یه سری نرم افزار بدردم بخوره دوستانی که واردن اونم لحاظ کنن....

راجع به گیمم نمیگم اصلا بازی نمیکنم اگه سیستم بکشه چرا که نه ولی خوب اصلا اینکه گیمو الویت اصلی بزاریم نه اینطور نیست ... بلاخره تا 5 6 ماه دیگه کنسول نسل جدید میگیرم

ظاهرم که فک نکنم کسی از ظاهر خوشگل بدش بیاد... بلندگو برام مهم نیست... کیبورد برام مهمه .... صفحه نمایشم دوستان راهنمایی کنن با کربردای من چی خوبه.... مرسی

کاربر فعال انجمن لپ تاپ mg_mahyar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

الان تنوع توی بازار زیاده
    شما هم بهتر میدونم بهت ملاک بگم تا یک برند خاصو مدل خاص
    شما نیاز به یک پردازنده خوب داری اولویتت باید Core i7 4700HQ یا Core i7 4700MQباشه. اگر نشد هر i7 با پسوند MQ و HQ بود میتونه مناسب باشه. چون قرار هست کار محاسباتی و عمران بکنی در آینده پس سراغ سری U به جزCore i7 4500u نرو. اون هم فقط در شرایطی که اجبار پیدا کنی وگرنه سری HQ یا MQ بهتره برای شما.
    یک مانیتور ترجیحا IPS با رزولوشن Full HD مناسب شماست. اگر نشد یک مانیتور با روکش مات تهیه کن. البته رزولوشن HD+ هم گزینه خوبیه. اگر نشد حتما مانیتور مات HD بگیر. بهتر بگم اولویت شما مات بودن و زاویه دید نمایشگره نه HD , HD+ , FullHD .
    کارت گرافیکی همین که Intel نباشه براتون کافیه. حالا اگر Nvidia سری 8 بود چه بهتر ولی حتما یک کارت گرافیک هر چند ضعیف داشته باشه و قطعا Intel 4000 یا امثال هم با برند اینتل جواب گو نیاز شما نیست.
    شما چون فیلم زیاد نگاه میکنی قطعا نیاز به هارد دارید پس ری حجمش نمرکز کنید و اگر 7200 دور در دقیقه بود چه بهتر اگرنبود 5400 دور هم قابل قبوله.
    __________________________________________________ __________________________________________________ __________________________________________________ ___________
    من به نظرم Fujitsu-Lifebook-AH544 گزینه خوبیه هرچند ممکنه ظاهرش رو نپسندید.
    پردازنده 4702MQ داره و کارت گرافیک هم اینتل و هم 720M که میتونه توی مصرف باطری صرفه جویی کنه. مانیتروش هم ظاهرا مات و HD هست.

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

الان تنوع توی بازار زیاده
    شما هم بهتر میدونم بهت ملاک بگم تا یک برند خاصو مدل خاص
    شما نیاز به یک پردازنده خوب داری اولویتت باید Core i7 4700HQ یا Core i7 4700MQباشه. اگر نشد هر i7 با پسوند MQ و HQ بود میتونه مناسب باشه. چون قرار هست کار محاسباتی و عمران بکنی در آینده پس سراغ سری U به جزCore i7 4500u نرو. اون هم فقط در شرایطی که اجبار پیدا کنی وگرنه سری HQ یا MQ بهتره برای شما.
    یک مانیتور ترجیحا IPS با رزولوشن Full HD مناسب شماست. اگر نشد یک مانیتور با روکش مات تهیه کن. البته رزولوشن HD+ هم گزینه خوبیه. اگر نشد حتما مانیتور مات HD بگیر. بهتر بگم اولویت شما مات بودن و زاویه دید نمایشگره نه HD , HD+ , FullHD .
    کارت گرافیکی همین که Intel نباشه براتون کافیه. حالا اگر Nvidia سری 8 بود چه بهتر ولی حتما یک کارت گرافیک هر چند ضعیف داشته باشه و قطعا Intel 4000 یا امثال هم با برند اینتل جواب گو نیاز شما نیست.
    شما چون فیلم زیاد نگاه میکنی قطعا نیاز به هارد دارید پس ری حجمش نمرکز کنید و اگر 7200 دور در دقیقه بود چه بهتر اگرنبود 5400 دور هم قابل قبوله.
    __________________________________________________ __________________________________________________ __________________________________________________ ___________
    من به نظرم Fujitsu-Lifebook-AH544 گزینه خوبیه هرچند ممکنه ظاهرش رو نپسندید.
    پردازنده 4702MQ داره و کارت گرافیک هم اینتل و هم 720M که میتونه توی مصرف باطری صرفه جویی کنه. مانیتروش هم ظاهرا مات و HD هست.
    سلام مهیار مرسی بابت جواب کاملت... راستش امضاتو دیشب مطالعه کردم دقیق از بابت اونم ممنون....

پس با این حساب یه کلیت دستمون اومد.... فقط شما یه چیزیو فک کنم یادت رفت... من گفتم شاید اپ تاپ روزانه 10 11 ساعتم بخواد روشن باشه و اینکه صدای فنم برام مهمه... یه جا یه تست دیدم صدای فن 3 تا لپ تاپو از نظر دسیبل تولیدی تو 3 تا حالت کم کار متوسط و تحت فشار مثلا مقایسه کرده بود... میشه یه کمکیم راجع به این توقعم بکنی....

و سوال دیگه این گزینه لنوو z510 سری D یا سری B چطور ؟؟؟ نقد و بررسی اینو میخوندم اکثر چیزاش راضی کنندس بجز زاویه دید مانیتور... برای منی که میگم میز ندارم تو اطاق و بخوام فیلم ببینم باید جلوی تخت روی یه صندلیه کوتاهی چیزی بزارم زاویه دید خیلی مهمه درسته ؟؟؟

پروفشنال mojtabaivi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

نظر منو میخوای lenovo z50-70 میتونه واست مناسب باشه
    نرم افزارای عمران دیگه شاخ شاخش همون etabs هست که خب سی پی یو این لپ تاپ جوابتو میده (حتی با کانفیگ i5). دیگه توی سایر نیازات تقریبا به سی پی یو بهتری نیاز نداری. علاوه بر این، این سی پی یو باعث میشه که به طور محسوسی داغ نکنه لپ تاپت
    دوم اینکه خب نرم افزارای عمرانی مثل autocad و etabs و sap و ... خیلی خیلی بهتره که صفحه نمایشت فول اچ دی باشه. از طرفی اهل فیلم و سریال هم هستی که خب بازم فول واست بهتره. که خب این لپ تاپ هم فول اچ دی هست.
    گرافیکشم که از سری 8 انویدیا جیفورس هست که بازم یک سری کم مصرف هست با قدرت بالا که اکثر بازیا رو با تنظیمات بالا جواب میده و بازی های خیلی گرافیکی رو هم تقریبا با تنظیمات medium حدود 30 فریم در ثانیه میده.
    اگه خواستی بخری رنگ سفیدش رو بخر چون خیلی خوشگله.
    قیمتش هم همین الان دیجی کالا با 2230000 میده البته با کانفیگ i5 که خب بالا گفتم جوابتو میده. به نظرم از دستش نده

5. این کاربر از mojtabaivi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

نظر منو میخوای lenovo z50-70 میتونه واست مناسب باشه
    نرم افزارای عمران دیگه شاخ شاخش همون etabs هست که خب سی پی یو این لپ تاپ جوابتو میده (حتی با کانفیگ i5). دیگه توی سایر نیازات تقریبا به سی پی یو بهتری نیاز نداری. علاوه بر این، این سی پی یو باعث میشه که به طور محسوسی داغ نکنه لپ تاپت
    دوم اینکه خب نرم افزارای عمرانی مثل autocad و etabs و sap و ... خیلی خیلی بهتره که صفحه نمایشت فول اچ دی باشه. از طرفی اهل فیلم و سریال هم هستی که خب بازم فول واست بهتره. که خب این لپ تاپ هم فول اچ دی هست.
    گرافیکشم که از سری 8 انویدیا جیفورس هست که بازم یک سری کم مصرف هست با قدرت بالا که اکثر بازیا رو با تنظیمات بالا جواب میده و بازی های خیلی گرافیکی رو هم تقریبا با تنظیمات medium حدود 30 فریم در ثانیه میده.
    اگه خواستی بخری رنگ سفیدش رو بخر چون خیلی خوشگله.
    قیمتش هم همین الان دیجی کالا با 2230000 میده البته با کانفیگ i5 که خب بالا گفتم جوابتو میده. به نظرم از دستش نده
    مرسی بابت توجه و پیشنهادت....

یه بررسی کردم بین z50-70 و z510 کلاس D ...... تفاوتا تو سی پی یو گرافیک و ال سی دی هستش....

z50 گرافیک 840 داره z510 m740 اول اساتید اینو بگن چقدر تفاوت تو قدرت این دوتا گرافیک هست ؟؟؟ خیلی محسوس هست ؟؟؟

بعد بحث سی پی یو که z50 سری U هستش Intel Core i5 4210U 1.70GHz up to 2.70 GHz فک میکنم خیلی از پردازنده z510 ضعیفتر باشه درسته ؟؟؟

اگه بخواییم حالت کلیه کانفیگ اینارو تو اجرای بازیا در نظر بگیریم کدوم بهتر عمل میکنه ؟؟؟ یهنی z50 با گرافیک قویتر سی پی یو ضعیفتر یا z510 با سی پی یو قویتر گرافیک ضعیفتر ؟؟؟؟

مورد اخرم خواهشا میزان صدای فن هم در نظر بگیرید شاید کلا لنوو فن و سیستم خنک کننده خوبی نداشته باشه مجبور بشم برم برند دیگه.... مرسی

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام مهیار مرسی بابت جواب کاملت... راستش امضاتو دیشب مطالعه کردم دقیق از بابت اونم ممنون....

پس با این حساب یه کلیت دستمون اومد.... فقط شما یه چیزیو فک کنم یادت رفت... من گفتم شاید اپ تاپ روزانه 10 11 ساعتم بخواد روشن باشه و اینکه صدای فنم برام مهمه... یه جا یه تست دیدم صدای فن 3 تا لپ تاپو از نظر دسیبل تولیدی تو 3 تا حالت کم کار متوسط و تحت فشار مثلا مقایسه کرده بود... میشه یه کمکیم راجع به این توقعم بکنی....

و سوال دیگه این گزینه لنوو z510 سری D یا سری B چطور ؟؟؟ نقد و بررسی اینو میخوندم اکثر چیزاش راضی کنندس بجز زاویه دید مانیتور... برای منی که میگم میز ندارم تو اطاق و بخوام فیلم ببینم باید جلوی تخت روی یه صندلیه کوتاهی چیزی بزارم زاویه دید خیلی مهمه درسته ؟؟؟
    راستش لنوو مشکل اصلیش روی نمایشگرش هست.
    من شخصا مشکلی با این قضیه و انتخاب اون گزینه ندارم ولی بهتره توی بازار نگاه کنی بعدا تصمیم بگیری . زاویه دیدمهم نیست اگر روبرو بشینی ولی اگر بزاری روی تخت و دراز بکشی نابود میشی
    اگر نوز لامپ بی افته توی مانیتور اذیت میشی و حتی اگر تصویر تاریکی باشه و تصویر پست اتاق رو توی مانیتور ببینی خوشت نمیاد.
    به نظرم بازم باید بری توی بازار و یک نگاهی بکنی تا دستت بیاد چی میشگم مانیتور براق حتی توی حالت خاموش هم مشخصه چطوریه اگر بری بازار به نتیجه میرسی

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

راستش لنوو مشکل اصلیش روی نمایشگرش هست.
    من شخصا مشکلی با این قضیه و انتخاب اون گزینه ندارم ولی بهتره توی بازار نگاه کنی بعدا تصمیم بگیری . زاویه دیدمهم نیست اگر روبرو بشینی ولی اگر بزاری روی تخت و دراز بکشی نابود میشی
    اگر نوز لامپ بی افته توی مانیتور اذیت میشی و حتی اگر تصویر تاریکی باشه و تصویر پست اتاق رو توی مانیتور ببینی خوشت نمیاد.
    به نظرم بازم باید بری توی بازار و یک نگاهی بکنی تا دستت بیاد چی میشگم مانیتور براق حتی توی حالت خاموش هم مشخصه چطوریه اگر بری بازار به نتیجه میرسی
    مرسی.....
    یه چند جا خوندم خرید نمایشگر مات برای کسی که اکثرا تو خونه میخواد استفاده کنه اشتباه کاملا.... شمام که میگین اگه بخوای دراز بکشی جلوش رو تخت نا امید کنندس ... پس به خاطر این مشکلات میره کنار گزینه خوبی بود.....

من حتما به بازار رضا سر میزنم ولی میخوام قبلا چنتا گزینه تو ذهنم باشه و اطلاعات داشته باشم ازشون بعد برم تو دهن این فروشنده های گرگ..... کماکان منتظر اراع پیشنهاد هستم از طرفتون.... درضمن خواهشا این صدای فنو لحاظ کنید و اگه کسی اطلاعاتی داره بده ممنون میشم

آخر فروم باز lionf3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ایــــ تهــران ـــران

پيش فرض

مرسی.....
    یه چند جا خوندم خرید نمایشگر مات برای کسی که اکثرا تو خونه میخواد استفاده کنه اشتباه کاملا.... شمام که میگین اگه بخوای دراز بکشی جلوش رو تخت نا امید کنندس ... پس به خاطر این مشکلات میره کنار گزینه خوبی بود.....

من حتما به بازار رضا سر میزنم ولی میخوام قبلا چنتا گزینه تو ذهنم باشه و اطلاعات داشته باشم ازشون بعد برم تو دهن این فروشنده های گرگ..... کماکان منتظر اراع پیشنهاد هستم از طرفتون.... درضمن خواهشا این صدای فنو لحاظ کنید و اگه کسی اطلاعاتی داره بده ممنون میشم
    دوستِ من زیاد هم وضعیت مانیتورش بد نیستش!
    من خودم Z500 دارم و به دوستان زیادی (قبل از اومدن Z510) پیشنهاد خریدش رو دادم.
    در حالت استفاده عادی کاملا جواب نیازهاتون رو میده...
    در نهایت پیشنهاد میدم مدل هایی که تو این رنج قیمت از اسوس هست رو هم ببینید.

10. این کاربر از lionf3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mojtabaivi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

مرسی بابت توجه و پیشنهادت....

یه بررسی کردم بین z50-70 و z510 کلاس D ...... تفاوتا تو سی پی یو گرافیک و ال سی دی هستش....

z50 گرافیک 840 داره z510 m740 اول اساتید اینو بگن چقدر تفاوت تو قدرت این دوتا گرافیک هست ؟؟؟ خیلی محسوس هست ؟؟؟

بعد بحث سی پی یو که z50 سری U هستش Intel Core i5 4210U 1.70GHz up to 2.70 GHz فک میکنم خیلی از پردازنده z510 ضعیفتر باشه درسته ؟؟؟

اگه بخواییم حالت کلیه کانفیگ اینارو تو اجرای بازیا در نظر بگیریم کدوم بهتر عمل میکنه ؟؟؟ یهنی z50 با گرافیک قویتر سی پی یو ضعیفتر یا z510 با سی پی یو قویتر گرافیک ضعیفتر ؟؟؟؟

مورد اخرم خواهشا میزان صدای فن هم در نظر بگیرید شاید کلا لنوو فن و سیستم خنک کننده خوبی نداشته باشه مجبور بشم برم برند دیگه.... مرسی
    این اشتباهه که سی پی یو رو توی اجرای بازی تعیین کننده بدونیم. حداکثر سهم سی پی یو 10 درصد هست توی اجرای بازی. گرافیک 740 با 840 تفاوت چندانی نداره، فقط 840 جدیدتر هست و کمی کم مصرف تر.
    بعدشم z50-70 چون صفحه فول اچ دی داره، اگه بخوای روی فول اچ دی بازی کنی خب به الطبع راندمان کمتری داره.
    ولی در کل z50-70 به خاطر سی پی یو و گرافیکش، قطعا بسیار کمتر داغ میشه. البته چون جدیده هنوز ریوییو اساسی از این لپ تاپ نیومده ببینیم آیا سیستم کولینگش خوب هست یا نه. اما داشتن صفحه نمایش فول اچ دی با این گرافیک در این قیمت بسیار اغوا کننده س. به نظرم کاملا مدل مناسبی برات میتونه باشه در کنار z510

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

چون رشته عمران هستی قبلا هم گفتم بازم میگم پردازنده خوب میخوای اصلا روی سری U نرو.
    دوم اینکه کی گفته توی خونه نمایگر براق خوبه؟ کافیه پرده بره کنار تا ببینی چی میشه
    خودم وایو دارم با نمایشگر براق (اون موقع اطلاعات الان رو نداشتم) و الان پشت به پنجره دارم تایپ میکنم یه جورایی هم آیینه هست هم نمایشگر. ولی یک ایسر هست تو خوننه که نمایشگر مات داره حتی وقتی نور لامپ توشه بازم میشه ازش استاده کرد.
    اگر توی خونه لامپ، پرده و پنجره نداری براق بخر. براق معمولا به خاطر نوع رنگش سابقا برای کارهای گرافیکی چاپی بهتربود

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •