دوستان کسی میدونی چطور کدهای پایتورن رو چطور اینجا بنویسم ؟
و
چه پسونده هایی تو بک ترک قابل نصب هستند ؟ اصلا فرق میکنه با توزیع های دیگه ؟
دوستان کسی میدونی چطور کدهای پایتورن رو چطور اینجا بنویسم ؟
و
بک ترک یه مدت نسبتا طولانی آپدیت نشده . پیشنهاد میشه از کالی KALI استفاده کنید .دوستان کسی میدونی چطور کدهای پایتورن رو چطور اینجا بنویسم ؟
و
کالی یک توضیع Debian Based هست.
پایتون به طور پیشفرض روی هم کالی هم بک ترک نصب هست . یک اسکریپت رو روی یک فایل متنی بنویسید و با دستورات python یا python3 میتونید اسکریپت رو ران کنید .
روی هر توضیعی هم میتونید پایتون رو با apt-get یا پکیج منیجر نصب کنید .
به همین راحتی![]()
من اخه واسه هـک و امنیت انتخاب کردم. همه ی ابزاری اکسپلویت اینا توش بود.
ببخشید این دستوراتو باید کجا بزنم تو ترمینال زدم ارور سینتکس داد .
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
KALI هم همینه خوب . اصلا همون بک ترکه منتهی اینبار توضیع خودشو داره . چون بک ترک رو نمیشد قبلا آپدیت کرد و باید هر بار نسخه جدیدو دانلود میکردی .من اخه واسه هـک و امنیت انتخاب کردم. همه ی ابزاری اکسپلویت اینا توش بود.
ببخشید این دستوراتو باید کجا بزنم تو ترمینال زدم ارور سینتکس داد .
ببینید من گفتم دستوراتو تو فایل متنی بدید بعد فایل رو با Python باز میکنید . مثلا برنامه رو توی یه فایل مثل code.py مینویسید بعدا با دستور python3 code.py اجرا میکنید کد رو
یا میتونید صرفا بزنید python بعد براتون interpreter رو باز میکنه میتونید اونجا بزنید . فرقش اینه که هر دستوری تو interpreter میزنید همون موقع اجرا میشه
در ضمن پایتون printf ندارهحداقل نه با این سینتکس
خودمم میدونستم . گفتم شاید داشته باشه.
باشه پس من برم کالی رو دانلود کنم . ممنون که راهنمایی کردین. تو تایپیکای دیگه راهنمایی گرفتم گفتن بک ترک .
Last edited by roya.rashidi; 07-07-2014 at 23:34.
ضفحه اصلی سایت بک ترک :
Note: BackTrack Linux is no longer being maintained. Please check [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای اینکه به پایتون بگین پیغامی رو نمایش بده شما باید دستور رو باین صورت وارد کنی:
در مورد kali و بکترک هم که دوستمون توضیح دادن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان میشه اسم این تایپیکو بزاریم کالی . دیگه بحث ای کالی اینجا انجام بشه .
بعشدم بابت راهنمایی تون واقعا ممنون . کالی رو نصب کردم خیلی عالیه.
انجام شد دوست من. موفق باشید.
سلام دوستان من کروم رو دانلود کردم . میخام نصب کنم این ارور رو میده . ممنون میشم راهنمایی کنم.
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
Last edited by roya.rashidi; 14-07-2014 at 07:15. دليل: حذف کلمه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)