سلام من بین این مدل ها گیر کردم نهایت تا فردا برای خرید اقدام میکنم لطفا رهنماییم کنید و اینکه تو این قیمت چی پیشنهاد میدید به غیر از این 3 گزینه
سلام من بین این مدل ها گیر کردم نهایت تا فردا برای خرید اقدام میکنم لطفا رهنماییم کنید و اینکه تو این قیمت چی پیشنهاد میدید به غیر از این 3 گزینه
سلام دوست عزیز
من خودم هم برای خودم دارم روی این پروژه کار می کنم
اولین قدم باید مشخص بشه که نیاز به لپ تاپ لمسی دارین یا غیر لمسی؟
(هر چند N550 JK غیر لمسی هم موجود هست.من دیروز پرسیدم...)
منظور من هم N550 JK غیر لمسی بود .![]()
خوب اول تفاوت های رو کاغذ رو بررسی میکنیم:
Asus N56 JR نسبت به دو رقیبش از پردازنده ی گرافیکی یک نسل قبل تر یعنی سری7 که مدل GTX 760M میشه و باتری 6 سلولی بهر میبره،اما N550 و Ge60 apache از GTX 850M به ترتیب با 4 و 2 گیگابایت حافظه اختصاصی بهره می برن.باتری N550 هم 4 سلولی هست و Ge60 apache هم 6 سلولی.اما تو بررسی ها n550 خیلی هم از رقبا عقب نیست از لحاظ شارژ دهی.
این دوتا فاکتور از مهم ترین تفاوت های اصلی این 3 لپ تاپ هست به علاوه ای اینکه هارد ge60 از نرخ تبادل داده 7200prm سود می بره.برای من به شخصه N56 JR حذف شده است...
خوب حالا می رسیم به این دو رقیب سر سخت تو مقایسه ها باید ی کم دقیق تر بریم جلو:
این دو لپ تاپ خیلی به هم نزدیک هستن اما خوب گرافیک ge60 از مدل GDDR 5 با 2گیگابایت فضای اختصاصی و n550 هم از 4 گیگ فضای اختصاصی از نوع ddr3 بهره میبره...
در کل می شه به این موارد هم ذکر کرد::
ویژگی های n550
خوب گارانتی ایسوس یکپارچه هست و دو ساله ک یک سال از msi بیشتره
صدای این لپ تاپ با توجه به وجود ساب ووفر و کلا اسپیکر های قدرتمند تو بیشتر بررسی ها برای یک لپ تاپ مالتی مدیا خیلی عالی هست.
دستگاه leep motion رو داره که ی سری امکانات خیلی عالی رو فراهم می کنه(به شخصه از خیلی خوشم اومده)
ویژگی های ge60 apache
200 گرم از رقیبش سبک تره
باتریش قوی تر هست
تو ی کانفیگ دیگه از همین لپ تاپ ssd هم هس
تو همین فروم و جاهای دیگه خوندم که msi حتما به coolpad نیاز داره اما ایسوس رو نمی دونم...
جمع بندی:
این دو تا لپ تاپ هر دو فوق العاده هستن و عالی و یک سری از یک سری از تفاوت های جزیی اونها را از هم جدا می کنن.خوب msi این مدل رو به عنوان سری گیمینگ خودش داره و از اون طرف هم ایسوس به عنوان سری مالتی مدیا...
اگه فقط بازی مدت نظرتونه به نظرم msi اما در غیر اینصورت asus.
من خودم فعلا نظرم رو n550jk هست و ممنون میشم که بقیه دوستان هم وارد بحث بشن...
مرسی دوست عزیز الان رفتم قیمت هم گرفتم تو شهر خودم اپاچی 2840 تمان و ایسوس ان 550 قیمتش 3980 تمان بود بارم 12 گیگ ن 8
Last edited by pedram_01; 07-07-2014 at 18:02.
شما کجا هستین؟
گارانتی ماتریس که تو همه ی فروشگاه ها قیمت مصوب ماتریس 3840 هست( اشتباه تایپی نوشتین 2840) اما ایسوس فرق می کنه...
بله دوست زیز اشتباه تایپی بود ببخشید . من ک رفتم ایسوس بگیرم
دوستان یه سوال دارم من از win8 متنفرم اصلا خوشم نمیاد اگ ایسوس رو بگیرم و 7 روش نصب کنم برام مشکلی پیش نمیاد ؟ با win 7 سازگار هستش ؟
ام اس ای چطور؟
ام اس آی دارم راضی ام
ge60
Sent from my iPhone 5 using tapatalk
انتخاب بین ge60 apache و n550jk خیلی سخته... ولی من n550jk رو انتخاب میکنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)