تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: مشکل عجیب کیبورد بعد نصب DOSBOXدر وینئدوزXP

پروفشنال sky1sky's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    فعلا هنوز از سکونت و زندگی خبری نیست

پيش فرض مشکل عجیب کیبورد بعد نصب DOSBOXدر وینئدوزXP

برای نصب بازی های قدیمی تحت داس مجبور به نصب DOSBox 0.74 در windows XP شدم اما بعد گذشت dیک ساعت متوجه شدم چه در حالت داس برای نوشنتن دستورات و یا بازی کردن در ان محیط و چه در حالت وینئدوز برای تایپ عادی در ورد و سایر برنامه ها خیلی از کلید های کیبوردم عین قبلا کار نمی کنن و هر جی فشار می دهم عمل نمی کند در حالی که سالهاست کیبوردم اصلا هیچ مشکلی نداشته

برای مثال یک کلید را نمی توانم پشت سر هم فشار دهم حتما باد کلیدی دیگر را اول فشار دهم و بعد مجد برگردم سراغ کلید قبلی و بازکلید اضافه را پاک کنم مثلا عبارت خ را نمی توانم تکرار کنم باید عبارتی زیر را اول تایپ کنم و با موس حروف اصافه را تک تک پاک کنم
    خحخحخحخخح

هر کلیدی از کیبورد را اگر دو بار پشت سر هم فشار دهم چیزی تایپ نمی شود حتی کلید backspace
    page up , Enfd , home , tabe , space عملکرد تمامی کلید های کیبوردم این طوری شده
    ایا این مشکل به خاطز DOSBox ربرای شما هم به وجود امده??DOSBox را remove کردم و ریستارت کردم سیستم را اما مشکل حل .نشد?
    لطفا یبگوید چه کا ر کنم?? ; مرسی

Last edited by sky1sky; 07-07-2014 at 18:17.

داره خودمونی میشه mgupload's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من
    DOSBOX رو قبلا روی Windows 7 نصب کرده بودم ، جنین مشکلی نداشتم . اگه سیستم عامل دیگه ای روی سیستمت نصب هست و یا سیستم عامل قابل بوت شدن دارید مثل لینوکس بهتره اونجا کیبوردتون رو چک کنید اگه باز هم همون مشکل رو داشت کیبورد مشکل داره و باید عوضش کنید ولی اگه اونجا مشکلی نداشت حتما ویندوز مشکل داره و متاسفانه من فعلا برای این مشکل راه حلی ندارم ولی به نظرم بهتره در سایت زیر وارد شید
    و
    Ask a question رو کلیک کنید و رمز ورود خودتون رو وارد کنید و یا عضو شوید و سپس سوالتون رو به زبان انگلیسی بپرسید :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگه جوابشو رو گرفتید این جا بنویسید بد نیست، تا اگه کسی چنین مشکلی داشت در همینجا جوابشو پیدا کنه.
    Last edited by mgupload; 08-07-2014 at 20:47.

3. این کاربر از mgupload بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sky1sky's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    فعلا هنوز از سکونت و زندگی خبری نیست

پيش فرض

سلام مرسی - خودم جواب سوال رو پیدا کردم تا حدودی ، وقتی dropbox نصب شده بودم جالبه که تغییراتی درکیبورد سیستمم داده بود
    . filterkey در تنظیمات کیبورد فعال شده بود که تیکش رو برداشتم و درست شد یعنی حداقل در ویندوز در حالت عادی مشکلی نداره ، مجددdropbox .نصب کردم اما باز هم در حین بازی کلید ها عمل نمی کنه و فرضا ازهر ده باری که فشار بدم یک ار عمل می کنه
    که هم چنان اعصاب خوردی شدید هست موقع بازی ها که کلید ها کار نکنن اگر راه حلی دارین لطفا بگید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •