تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: مشکل در پخش فیلم، استندبای، خاموش شدن!

داره خودمونی میشه Sam.seven's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض مشکل در پخش فیلم، استندبای، خاموش شدن!

سلام
    من حدود چهار سال پیش بعضی از قطعات کامپیوترمو ارتقا دادم (البته درست ارتقا ندادم! چون اون موقع زیاد تو زمینه‌ی جمع کردن کامپیوتر مهارت نداشتم و بالاخره باید از یه جایی شروع می‌کردم) از اون به بعد هم کامپیوترم توی خاموش شدن مشکل داره یعنی اکثر اوقات به جای خاموش شدن ری‌استارت می‌شه. اغلب اوقات هم وقتی می‌خوام بزارمش رو استندبای کلی طول می کشه و اون صفحه‌ای که نشون می‌ده داره آماده می‌شه برای استندبای، می‌مونه و به استندبای نمی‌ره.
    یه چندماهی هم هست که نمی تونه فیلم‌های 1080 HD رو درست نشون بده، یه خورده گیر می کنه ( FullHD که دیگه خیلی خیلی گیر می‌کنه )
    می‌خواستم بدونم غیر از خرید یه کامپیوتر نو می تونم مشکلاتمو مخصوصاً این مشکل آخریو حل کنم؟
    Mainboard: Asus p5ad2-e
    CPU: Intel pentium 4 531
    VGA: ATI Radeon 5450
    RAM: 512 + 2GB
    اونایی که قرمز کردمو تغییر دادم

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام
    من حدود چهار سال پیش بعضی از قطعات کامپیوترمو ارتقا دادم (البته درست ارتقا ندادم! چون اون موقع زیاد تو زمینه‌ی جمع کردن کامپیوتر مهارت نداشتم و بالاخره باید از یه جایی شروع می‌کردم) از اون به بعد هم کامپیوترم توی خاموش شدن مشکل داره یعنی اکثر اوقات به جای خاموش شدن ری‌استارت می‌شه. اغلب اوقات هم وقتی می‌خوام بزارمش رو استندبای کلی طول می کشه و اون صفحه‌ای که نشون می‌ده داره آماده می‌شه برای استندبای، می‌مونه و به استندبای نمی‌ره.
    یه چندماهی هم هست که نمی تونه فیلم‌های 1080 HD رو درست نشون بده، یه خورده گیر می کنه ( FullHD که دیگه خیلی خیلی گیر می‌کنه )
    می‌خواستم بدونم غیر از خرید یه کامپیوتر نو می تونم مشکلاتمو مخصوصاً این مشکل آخریو حل کنم؟
    Mainboard: Asus p5ad2-e
    CPU: Intel pentium 4 531
    VGA: ATI Radeon 5450
    RAM: 512 + 2GB
    اونایی که قرمز کردمو تغییر دادم
    گرافیکتون ضعیف است

همچنین سی پی یو رم هم 4 گیگ باشه بهتره

موارد نرم افزاری رو تست کردید مثل تعویض ویندوز اسکن ویروس و آپدیت درایورهای سیستم به خصوص گرافیک ؟

داره خودمونی میشه Sam.seven's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بله
    اون موقع که ارتقا دادم فکر کنم حتی پارتیشن بندی دوباره هم کردم. از اون موقع تاحالا فکر کنم زیاد ویندوز عوض کردم. یه سال هم آنتی ویروس اورجینال داشتم. این مشکل خاموش روشن شدن مال وقتی هست که ارتقا دادم تاحالا. ولی تاحالا درایور هارو آپدیت نکردم. ( البته فکر نکنم از 9 سال پیش تا الآن آپدیت جدیدتری اومده باشه )

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •