رویارویی های قبلی:
لیست نفرات:
استادیوم: Arena de Sao Paulo
گنجایش: 62601
شهر: Sao Paulo
داور: Cuneyt CAKIR (ترکیه)
کمک اول: Bahattin DURAN (ترکیه)
کمک دوم: Tarik ONGUN (ترکیه)
داور چهارم: Jonas ERIKSSON (سوئد)
رویارویی های قبلی:
لیست نفرات:
استادیوم: Arena de Sao Paulo
گنجایش: 62601
شهر: Sao Paulo
داور: Cuneyt CAKIR (ترکیه)
کمک اول: Bahattin DURAN (ترکیه)
کمک دوم: Tarik ONGUN (ترکیه)
داور چهارم: Jonas ERIKSSON (سوئد)
Last edited by City 17; 08-07-2014 at 15:32. دليل: آپدیت
داور بازی مشخص شد، Cuneyt CAKIR داور ترکیه ای که قضاوت بازی الجزایر - روسیه و برزیل- مکزیک رو بر عهده داشته.
جزئیات تیم داوری به پست اول اضافه شد.
حضور رابین فن پرسی در بازی نیمه نهایی جام جهانی مقابل آرژانتین به دلیل ناراحتی معده با شک و تردید روبروست.
لوئیس فن خال گفت: "او یک مشکل معده دارد، نمی دانم. تصمیم خواهم گرفت چه کار کنم، او کاپیتان ماست و اهمیت زیادی برای ما دارد، در اصول من کاپیتان همیشه بازی می کند، اما باید آماده باشد."
sky SPORTS
بنظرم تیمی که از این بازی میاد فینال ، قهرمان میشه .
آلمان: دوم
خیلی بازی زیبایی میشه ! برای دیدن جدال مسی و روبن خیلی بی تابم ! یادمه وقت های اضافه بازی کاستاریکا بود و روبن بعد از حدود 100 دقیقه بازی چه استارت ها وحشتناکی میزد ! انگاری تازه به زمین آمده بود
برنده این دیدار هر تیمی باشه بدون شک آلمان انتظار بازی راحتی مثل بازی با برزیل رو نباید انتظار داشته باشه
از سوی اگر دی ماریا نرسه به این بازی بنظرم شانس هلند بشدت افزایش پیدا می کنه ! بیرون رفتن دی ماریا در بازی با بلژیک کاملا افت محسوسی در بازی آرژانتین داشت
آرژانتین میبره
آرژانیتن اگه بتونه نقض های خط دفاعی خودشون رو جبران کنه به راحتی که نه اما شکستن هلند براش کار سختی نیست.
متظر باشین ببینین امشب چه بلایی سر ارژانتین میاد.
قبل بازی المان برزیل هم گفتیم دوستان برزیلی خندیدن . اما الان قیافه هاشون دیدنیه . امشب هم بعد بازی خدمتتون هستیم![]()
سلام ...
نکته ی جالب که من اصلا ازش اطلاع نداشتم و برعکس فکر می کردم اینه که هلند و آرژانتین تا به حال 8 بار با هم بازی کردن که 4 بارش رو هلند برنده شده و 3 تساوی و 1 بار هم در فینال جام جهانی آرژانتین هلند رو برده. و این یعنی عملکرد فوق العاده ی هلند در برابر آرژانتین.
یه مساله ای که هست اینه که به نظرم هلند تا همین جای کار هم خیلی خیلی خیلی فراتر از حد انتظار ظاهر شده و من به عنوان یه عاشق هلند اصلا و ابدا از این تیم توقع قهرمانی و حتی برد در برابر تیم پر ستاره ی آرژانتین ندارم. شما حساب کنید آلمان تیمیه که از خود گلر بگیرید تا مهاجم نوکشون پر از ستاره و فوق ستاره هستند اما تیم هلند به جرات می شه گفت به جز 3-4 بازیکن ... بقیه ی بازیکن هاش اصلا در حد بازیکن های آلمان نیستند. به اندازه ی خودشون خیلی بازیکن های خوبی هستند اما شما قطعا نمی تونید یه بازیکنی مثل De Guzman رو مثلا با تونی کروس یا اشتایگر مقایسه کنید. اون ها تجربه ی بین المللی خیلی بیشتری دارند. البته زیبایی فوتبال به نظرم همینه .. یعنی تقابل یه سری بازیکنی که خیلی مطرح نیستند و نهایت تلاششون رو می کنند با ستاره ها یا فوق ستاره ها.
ما تو هلند به جز فان پرسی / روبن و اسنایدر یه تیم پر از بازیکن جوون و 2-3 تا با تجربه ی نه چندان مطرح و عالی ( فلار / کویت ) داریم. که البته باید گفت خیلی از این بازیکن ها در آینده جزو بهرتین های جهان هستند مثل ( مارتینز ایندی / دی ورای / یانمات / وینالدوم / ممفیس / لروی فر و ... ) . و در آخر من به عنوان یه طرفدار فوتبال از دیدن همچین بازی هایی و دیدن تقابل این همه ستاره با بازیکن های آینده دار و نه چندان مطرح لذت می برم و بردم و اصلا از هلند توقع قهرمانی ندارم چون اون ها تا همین جای کار هم به مراتب از خیلی تیم های دیگه بهتر بودن مثل انگلیس / اسپانیا / ایتالیا / فرانسه / برزیل / بلژیک و کلمبیا با اون همه ستاره و با اون لیگ های برتر ( به جز لیگ کلمبیا ).
به امید پیروزی هلند و دیدن دوباره ی همچین صحنه ای و به امید قهرمانی Ons Oranje
قبل بازی آلمان - برزیل، لوو گفته بود این نیمه نهایی نبرد اروپا با آمریکای جنوبی هست
فعلا راند اول این نبرد کاملا به نفع اروپایی ها بوده و امشب ببینیم آرژانتین می تونه اعاده حیثیت کنه یا اینکه کلا تیم های آمریکای جنوبی توسط اروپایی ها مغلوب میشن. البته اینکه دو تیم آمریکای جنوبی توسط دو تیم اروپایی حذف بشن اونم در خاک خودشون، بار منفی خیلی زیادی برای این منطقه داره.
در هر صورت هر کدوم از این دو تیم که به فینال بیان، یک از کلاسیک ترین فینال ها رو شاهد هستیم.
من خودم به شخصه ترجیح میدم که آرژانتین به فینال بیاد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)