سلام دوستان. جدیدا یه تلویزیون سامسونگ f6450 خریدیم که متاسفانه فقط دو ماه کار کرد. خود بخود خاموش روشن می شد و بعد که بردیم تعمیر برد اصلی و پنل رو تعویض کرد. تعمیرکارعلتش رو نمی دونست چیه اما من خودم حدس می زنم شاید بخاطر تنظیمات تصویری هست که انجام دادم چون اون موقع از این ----- قدیمی ها با کابل av وصل بود بهش، تصویرش بد بود منم تنظیمات رو طبق توصیه یکی از دوستان که گفت از اینترنت دیده، اینجوری گذاشته بودم
حالت تصویر: پویا
نور زمینه: 20
درخشندگی 100
روشنایی: 40
وضوح: 50
رنگ: 50
:Tint 50/50
تمایل رنگ: سرد
فیلتر نویز: خودکار
سطح سیاه :hdmi کم
حالت فیلم : خودکار2
Motion plus تنظیم دلخواه
در ضمن حسگر صرفه جویی هم روشن بود
و اتفاقا خیلی هم عالی شد و همه تعریف می کردن اما نتیجش اون شد
اولین سوالم اینه حدس من درست بوده و این بلایی که سرش اومد واقعا این تنظیمات بوده ؟
الان ----- HD بش وصل کردم با کابل HDMi می خوام تنظیماتش رو تغییر بدم ولی اولا نمی دونم حدود این تنظیمات باید چقدر باشه که به خود تی وی آسیب نزنه و باز خراب نشه مثلا نور پس زمینه رو یه جا دیدم آقای متین پور گفتن بین 4-6 خوبه ولی در مورد بقیه چیزی پیدا نکردم خواهش می کنم از دوستانی که این مدل تی وی رو دارن تنظیماتش رو بذارن ، آقای متین پورم اگه لطف کنن بازه اطمینان بقیه موارد رو بگن ممنون می شم. اون تاپیک تنظیمات دستی کنتراست آقای متین پورم خوندم که با دو تا تصویر انجام میشه ولی من تصویر سفید رو درست می کردم سیاه خراب می شد و بالعکس
( راستی یه بار فقط از روی کنجکاوی همون تنظیمات بالا رو برای ----- HD گذاشتم اصلا خوب نبود

)
دوستانی که این مدل تی وی رو دارن خواهش می کنم یه لطف بکنین اگه از تصویرتون راضی هستین تنظیماتش رو بذارین