تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: بهترین و مناسب ترین تنظیمات رنگ اسمارت تی وی سامسونگ f6450

کاربر فعال انجمن ادبیات silver65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض بهترین و مناسب ترین تنظیمات رنگ اسمارت تی وی سامسونگ f6450

سلام دوستان. جدیدا یه تلویزیون سامسونگ f6450 خریدیم که متاسفانه فقط دو ماه کار کرد. خود بخود خاموش روشن می شد و بعد که بردیم تعمیر برد اصلی و پنل رو تعویض کرد. تعمیرکارعلتش رو نمی دونست چیه اما من خودم حدس می زنم شاید بخاطر تنظیمات تصویری هست که انجام دادم چون اون موقع از این ----- قدیمی ها با کابل av وصل بود بهش، تصویرش بد بود منم تنظیمات رو طبق توصیه یکی از دوستان که گفت از اینترنت دیده، اینجوری گذاشته بودم

حالت تصویر: پویا
    نور زمینه: 20

درخشندگی 100
    روشنایی: 40
    وضوح: 50
    رنگ: 50
    :Tint 50/50
    تمایل رنگ: سرد
    فیلتر نویز: خودکار
    سطح سیاه :hdmi کم
    حالت فیلم : خودکار2
    Motion plus تنظیم دلخواه
    در ضمن حسگر صرفه جویی هم روشن بود

و اتفاقا خیلی هم عالی شد و همه تعریف می کردن اما نتیجش اون شد

اولین سوالم اینه حدس من درست بوده و این بلایی که سرش اومد واقعا این تنظیمات بوده ؟

الان ----- HD بش وصل کردم با کابل HDMi می خوام تنظیماتش رو تغییر بدم ولی اولا نمی دونم حدود این تنظیمات باید چقدر باشه که به خود تی وی آسیب نزنه و باز خراب نشه مثلا نور پس زمینه رو یه جا دیدم آقای متین پور گفتن بین 4-6 خوبه ولی در مورد بقیه چیزی پیدا نکردم خواهش می کنم از دوستانی که این مدل تی وی رو دارن تنظیماتش رو بذارن ، آقای متین پورم اگه لطف کنن بازه اطمینان بقیه موارد رو بگن ممنون می شم. اون تاپیک تنظیمات دستی کنتراست آقای متین پورم خوندم که با دو تا تصویر انجام میشه ولی من تصویر سفید رو درست می کردم سیاه خراب می شد و بالعکس
    ( راستی یه بار فقط از روی کنجکاوی همون تنظیمات بالا رو برای ----- HD گذاشتم اصلا خوب نبود)

دوستانی که این مدل تی وی رو دارن خواهش می کنم یه لطف بکنین اگه از تصویرتون راضی هستین تنظیماتش رو بذارین

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام دوستان. جدیدا یه تلویزیون سامسونگ f6450 خریدیم که متاسفانه فقط دو ماه کار کرد. خود بخود خاموش روشن می شد و بعد که بردیم تعمیر برد اصلی و پنل رو تعویض کرد. تعمیرکارعلتش رو نمی دونست چیه اما من خودم حدس می زنم شاید بخاطر تنظیمات تصویری هست که انجام دادم چون اون موقع از این ----- قدیمی ها با کابل av وصل بود بهش، تصویرش بد بود منم تنظیمات رو طبق توصیه یکی از دوستان که گفت از اینترنت دیده، اینجوری گذاشته بودم

حالت تصویر: پویا
    نور زمینه: 20

درخشندگی 100
    روشنایی: 40
    وضوح: 50
    رنگ: 50
    :Tint 50/50
    تمایل رنگ: سرد
    فیلتر نویز: خودکار
    سطح سیاه :hdmi کم
    حالت فیلم : خودکار2
    Motion plus تنظیم دلخواه
    در ضمن حسگر صرفه جویی هم روشن بود

و اتفاقا خیلی هم عالی شد و همه تعریف می کردن اما نتیجش اون شد

اولین سوالم اینه حدس من درست بوده و این بلایی که سرش اومد واقعا این تنظیمات بوده ؟

الان ----- HD بش وصل کردم با کابل HDMi می خوام تنظیماتش رو تغییر بدم ولی اولا نمی دونم حدود این تنظیمات باید چقدر باشه که به خود تی وی آسیب نزنه و باز خراب نشه مثلا نور پس زمینه رو یه جا دیدم آقای متین پور گفتن بین 4-6 خوبه ولی در مورد بقیه چیزی پیدا نکردم خواهش می کنم از دوستانی که این مدل تی وی رو دارن تنظیماتش رو بذارن ، آقای متین پورم اگه لطف کنن بازه اطمینان بقیه موارد رو بگن ممنون می شم. اون تاپیک تنظیمات دستی کنتراست آقای متین پورم خوندم که با دو تا تصویر انجام میشه ولی من تصویر سفید رو درست می کردم سیاه خراب می شد و بالعکس
    ( راستی یه بار فقط از روی کنجکاوی همون تنظیمات بالا رو برای ----- HD گذاشتم اصلا خوب نبود)

دوستانی که این مدل تی وی رو دارن خواهش می کنم یه لطف بکنین اگه از تصویرتون راضی هستین تنظیماتش رو بذارین
    دوست عزیز
    تنظیمات کنتراست نور بسته به نور محیط زندگی و شب و روز بودن و همچنین سلیقه شما متفاوت است و معمولا خود کمپانی با دستگاه های ویژه خود بطور پیش فرض در چهار حالت پویا - طبیعی - استاندارد - و سینمایی تنظیمات را انجام داده است . و اگر شما را راضی نمی کند بسته به نور محیط زندگی و شب و روز بودن و همچنین سلیقه خودتان ان را تنظیم کنید.

3. 2 کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

علتش نمیدونم چیه ولی حالت تصویر پویا و درخشندگی 20 به نظرم باعث کاهش عمر تلویزیون بشه. چون مصرف انرژی به حداکثر میرسه.

من خودم از حالت standard با کمی تغییر یا movie مطابق عکس زیر استفاده می کنم.

5. 2 کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز magiteq1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

حالت تصویر پویا بیشترین میزان اسباع رنگ رو داره و حتی اگر هم باعث ایجاد مشکل نشه توصیه نمیشه. بهترین دقت رنگ در سامسونگ در پروفایل movie هست.
    برای کالیبره دقیق و بسیار حرفه یا باید از پروفایل های ادیتورها استفاده کرد و یا اینکه افراد معتبری که کالبیره کردن
    کالبیره حرفه ای هم راحت بالای 1-2 هزار دلار هزینه داره

7. این کاربر از magiteq1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ادبیات silver65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

خوب من تنظیمات movie رو مطابق فرمی که جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لطف کردن گذاشتن کردم. این تنظیمات رو هم برای حالت استاندارد از یه سایت پیدا کردم وگذاشتم:

Standard
    backlight 12
    contrast 90
    brightness 46
    sharpness 50
    color 50
    tint middle
    dynamic contrast low
    black tone darker
    flesh tone 0
    color space haven't messed with them yet
    gamma 0
    motion lighting off
    color tone cool
    digital clean view auto
    mpeg noise auto
    film mode auto 2
    auto motion plus clear

با این تنظیمات استاندارد، تصویر خوبه اما یه مشکلی که هست اینه که تصاویر تاریک رو خیلی بد نشون میده مثلا داره یه صحنه شب یا جای تاریک رو نشون میده انگار روی کل تی وی یه پرده مشکی کشیده میشه. گفتم روی کلش جوری که مثلا آرم اون شبکه هم خیلی خیلی تیره و مات میشه. نمی دونم مشکل کجاست؟ نمی دونم شما هم این مشکل رو دارید یا بخاطر تنظیمات هست؟

9. این کاربر از silver65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام
    خیلی ممنون از دوستی که تاپیک رو زد چون من همین الان میخواستم این سوالها رو بپرسم
    منم 6450 دارم
    والا من رو هر حالتی غیر از پویا میزارم کلا تصویر تار هست و بسیار کدر میشه. مخصوصا موقع دیدن فیلم یه سری جزییات رو اصلا نمیشه دید که باید حتما پویا باشه تا خوب دیده بشه.

سوالم اینه:
    بهترین تنظیمات تصویری موقع فیلم دیدن چیه؟ اگه دوستان با تجربه راهنمای کنن ممنون میشم
    حالا موقع اخبار و سریال کلا صدا سیما بی کیفیته زیاد نمیشه کاریش کرد. اما من چون فیلم بلوری میبینم، واقعا میخوام بهترین تنظیمات رو اعمال کنم اما تا حالا دلخواهم نشده.

ممنون از دوستان عزیز

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •