تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 32

نام تاپيک: 2تومن بودجه-برای گیم

کاربر فعال علوم انسانی mohammad varaste's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    کشور37 شهر 37 کوچه37 پلاک37

پيش فرض 2تومن بودجه-برای گیم

سلام اگه میشه یه سیستم تا 2 تومن بگین بیشترین استفاده هم برای گیم
    من زیاد با مدل ها و سری های گرافیک اشنایی ندارم فقط مدلای gtx رو میشناسم
    مثلا هر نوع گرافیکی که میگین بعدشم بگین که مثلا با gtx750 برابره یا 760 یا 740
    یه سیستم هم الان دارم که چیزاش خیلی قدیمی ان و فکر نکنم بشه استفاده کرد
    ram 4
    graphic:
    9500gt
    CPU :
    e5200 @2.50GHZ

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

این بودجه برای یه سیستم ایده‌آل کافی نیست
    اگه امکان افزایش بودجه تا 250 دارید سیستم زیر پیشنهاد میشه:

Intel Core i3 4130 / 350
    Gigabyte GA-H87-HD3 / 380
    Kington HyperX Fury 4GB DDR3 1600MHz / 140
    Gigabyte R9 270X OC WF X3 2GB GDDR5 / 800
    Green GP600A-HP / 250
    300 / کیس و درایو نوری
    جمعاً حدود 2،250

توصیه میشه در اورلین فرصت یک عدد رم 4GB از مدل بالا به سیستم اضافه کنید.
    .................................................. .................................................. .............................
    اگه امکان افزایش بودجه ندارید کارت گرافیک پیشنهاد شده در بالا را با کارت R7 260X (با برد گیگا یا سافایر) به قیمت حدودی 550 جایگزین کنید.
    .................................................. .................................................. .............................
    R9 270X سریعتر از GTX 660 و ضعیفتر از GTX 660Ti و GTX 760 هستش
    R7 260X سریعتر از GTX 650Ti و GTX 750 و کمی (حدود 10%) ضعیفتر از GTX 750Ti هستش

3. این کاربر از kaveh-gh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

این بودجه برای یه سیستم ایده‌آل کافی نیست
    اگه امکان افزایش بودجه تا 250 دارید سیستم زیر پیشنهاد میشه:

Intel Core i3 4130 / 350
    Gigabyte GA-H87-HD3 / 380
    Kington HyperX Fury 4GB DDR3 1600MHz / 140
    Gigabyte R9 270X OC WF X3 2GB GDDR5 / 800
    Green GP600A-HP / 250
    300 / کیس و درایو نوری
    جمعاً حدود 2،250

توصیه میشه در اورلین فرصت یک عدد رم 4GB از مدل بالا به سیستم اضافه کنید.
    اگه امکان افزایش بودجه ندارید کارت گرافیک پیشنهاد شده در بالا را با کارت R7 260X (با برد گیگا یا سافایر) به قیمت حدودی 550 جایگزین کنید.
    R9 270X سریعتر از GTX 660 و ضعیفتر از GTX 660Ti و GTX 760 هستش
    R7 260X سریعتر از GTX 650Ti و GTX 750 و کمی (حدود 10%) ضعیفتر از GTX 750Ti هستش
    1 سوال:
    300 برای کیس و درایو نوری؟
    درایو نوری که 50~60 تومنه!
    یعنی شما 240~250 برای کیس در نظر گرفتید؟
    فکر نمیکنید برای این سیستم رقمی نجومی هست؟
    نهایت یه Green Pars جوابگو خواهد بود که حدود 90 تومنه.

شما از قطعات اصلی کم کردید و قطعاتی که ارزش کمتری دارند رو بالا بردید.
    هارد رو هم که کلا فراموش کردید (کاربر چیزی در مورد هارد قبلی نگفتند و این به احتمال زیاد یعنی باید هارد جدید تهیه بشه)
    ASUS H81M-E حدود 230
    Intel Core i3-4130 حدود 355
    Kingston 2x4GB 1600Mhz DDR3 حدود 250
    گرافیک هم GTX750ti از برند های MSI یا ASUS یا GIGABYTE حدود 700
    Seagate Barracuda 1TB 7200Rpm 64MB حدود 189
    Green GP480A-SP حدود 172
    GREEN pars حدود 89
    ASUS 24X DVD-RW حدود 65

در مجموع حدود 2050

بخوای هزینه رو کم کنی، میتونی رم رو فعلا 4 گیگ برداری که حدود 125 از قیمت نهایی کمتر میشه.
    هارد رو هم اگه 500 برداری، حدود 30 تومن کم میشه.

5. این کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

1 سوال:
    300 برای کیس و درایو نوری؟
    درایو نوری که 50~60 تومنه!
    یعنی شما 240~250 برای کیس در نظر گرفتید؟
    فکر نمیکنید برای این سیستم رقمی نجومی هست؟
    نهایت یه Green Pars جوابگو خواهد بود که حدود 90 تومنه.

شما از قطعات اصلی کم کردید و قطعاتی که ارزش کمتری دارند رو بالا بردید.
    هارد رو هم که کلا فراموش کردید (کاربر چیزی در مورد هارد قبلی نگفتند و این به احتمال زیاد یعنی باید هارد جدید تهیه بشه)
    من 1000 ساله دیگه هم یه کارت گرافیک 800 تومنی رو تو یه کیس 90 تومنی نمیذارم. ترجیح میدم کیس نخرم ولی این یه نظر شخصیه
    حالا بیا فکر کنیم که حق با توئه و هزینه کیس و درایو نوری میشه 150. این یعنی من 150 تو محاسباتم اشتباه کردم. حالا با این پول چیکار میشه کرد؟
    یا میشه 4GB رم دیگه اضافه کرد یا 50 گذاشت روش و یه هارد 1TB خرید یا میشه کسری بودجه احتمالی برای خرید R9 270X رو پر کرد.
    کسی که بودجه محدود برای خرید سیستم گیمینگ داره بهتره فعلاً از هارد PC قبلیش استفاده کنه تا اینکه GTX 750Ti رو جایگزین R9 270X کنه و هارد جدید بخره.

ASUS H81M-E حدود 230
    Intel Core i3-4130 حدود 355
    Kingston 2x4GB 1600Mhz DDR3 حدود 250
    گرافیک هم GTX750ti از برند های MSI یا ASUS یا GIGABYTE حدود 700
    Seagate Barracuda 1TB 7200Rpm 64MB حدود 189
    Green GP480A-SP حدود 172
    GREEN pars حدود 89
    ASUS 24X DVD-RW حدود 65

در مجموع حدود 2050

بخوای هزینه رو کم کنی، میتونی رم رو فعلا 4 گیگ برداری که حدود 125 از قیمت نهایی کمتر میشه.
    هارد رو هم اگه 500 برداری، حدود 30 تومن کم میشه.
    حالا بریم سراغ سیستمی که پیشنهاد دادی...
    هیچ آدم عاقلی پاور سیستم جدیدشو رو پایه کارت GTX 750Ti انتخاب نمیکنه. این کارت عملکرد خوبی داره و نسبت به کارت‌های هم رده خودش خیلی کم مصرفه که یک امتیاز بزرگ محسوب میشه. ولی مشکل وقتی پیش میاد که تو به هر دلیلی مجبور باشی کارت گرافیک سیستمو عوض کنی (مثلاً کارت بعد از یک سال خراب شه و گارانتی هم 750Ti موجود نداشته باشه که برات تعویضش کنه، بجاش یه کارت دیگه تو همون رده بهت بده و اختلاف قیمتش رو باهات حساب کنه). اونوقت باید پاور رو دوباره از جیب بخری...
    تو سیستمی که پیشنهاد دادی غیر از کارت گرافیک و پاور ضعیفتر مادربردی هم که گفتی قدیمی تره و بجاش هارد 1TB و 4GB رم بیشتر گنجوندی...
    پس به نظرت هارد و رم قطعات اصلی هستند و برای خریدشون باید از مادربرد، گرافیک و پاور سیستم کم کرد درسته؟
    Last edited by kaveh-gh; 07-07-2014 at 12:50.

7. این کاربر از kaveh-gh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

خرید GTX 750Ti فقط به افرادی توصیه میشه که پاور قدرتمندی ندارن و قصد اتقاء کارت گرافیک رو دارن. در غیر اینصورت خرید R7 260X یا توجه به قیمت کمتر (حدود 150) و عملکرد مشابه (در بعضی شرایط تا کمتر از 10% ضعیفتر) معقول‌تره

9. این کاربر از kaveh-gh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

من 1000 ساله دیگه هم یه کارت گرافیک 800 تومنی رو تو یه کیس 90 تومنی نمیذارم. ترجیح میدم کیس نخرم ولی این یه نظر شخصیه
    حالا بیا فکر کنیم که حق با توئه و هزینه کیس و درایو نوری میشه 150. این یعنی من 150 تو محاسباتم اشتباه کردم. حالا با این پول چیکار میشه کرد؟
    یا میشه 4GB رم دیگه اضافه کرد یا 50 گذاشت روش و یه هارد 1TB خرید یا میشه کسری بودجه احتمالی برای خرید R9 270X رو پر کرد.
    کسی که بودجه محدود برای خرید سیستم گیمینگ داره بهتره فعلاً از هارد PC قبلیش استفاده کنه تا اینکه GTX 750Ti رو جایگزین R9 270X کنه و هارد جدید بخره.

هیچ آدم عاقلی پاور سیستم جدیدشو رو پایه کارت GTX 750Ti انتخاب نمیکنه. این کارت عملکرد خوبی داره و نسبت به کارت‌های هم رده خودش خیلی کم مصرفه که یک امتیاز بزرگ محسوب میشه. ولی مشکل وقتی پیش میاد که تو به هر دلیلی مجبور باشی کارت گرافیک سیستمو عوض کنی (مثلاً کارت بعد از یک سال خراب شه و گارانتی هم 750Ti موجود نداشته باشه که برات تعویضش کنه، بجاش یه کارت دیگه تو همون رده بهت بده و اختلاف قیمتش رو باهات حساب کنه). اونوقت باید پاور رو دوباره از جیب بخری...
    تو سیستمی که پیشنهاد دادی غیر از کارت گرافیک و پاور ضعیفتر مادربردی هم که گفتی قدیمی تره و بجاش هارد 1TB و 4GB رم بیشتر گنجوندی...
    پس به نظرت هارد و رم قطعات اصلی هستند و برای خریدشون باید از مادربرد، گرافیک و پاور سیستم کم کرد درسته؟
    1: همین جوریشم، بدون هارد شما 250 بیشتر از بودجه خرج کردی!
    2: طوری میگی گرافیک 800 تومنی، کسی ندونه فکر میکنه گرون ترین گرافیک بازاره!
    این گرافیک، یه گرافیک متوسط هست...
    طولش حدود 20 سانتی متره که تو تمام کیس ها جا میشه!چندان به تهویه قوی هم نیاز نداره...(منظورم GTX750ti هست)
    3:این سیستم با گرافیک GTX780 ، در پیک مصرف انرژی هم به 480 وات نمیرسه! کو تا 600 وات؟؟؟
    4:کاربر چیزی در مورد هارد نگفته!شما بجای ایشون تصمیم میگیرید که از هارد قبلی استفاده کنه؟ شاید مشکل دار هست! شاید خراب شده؟ شاید خیلی قدیمی هست!؟

*خلاصه شما بدون خبر کاربر:
    1:بودجه رو افزایش دادید!

2:تصمیم گرفتید هارد قبلی ایشون مناسب هست و بهتره از همون استفاده کنه!

3:پاوری پیشنهاد دادید که چند صد وات بیشتر از نیاز هست...

4:بیشتر از 10% بودجه رو برای کیس در نظر گرفتید!

5:مادربورد گرونقیمتتر! کیس با قیمت فضایی! گرافیک گرونتر! هزینه بیشتر از بودجه!پاور خیلی بیشتر از نیاز!
    موارد بالا رو انجام دادید ولی رم رو 4 گیگ برداشتید!؟

11. 3 کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

کیس گرون تر فقط امکانات بیشتر میده که جانبی هست معمولا مثلا بتونی اس اس دی رو سریع از سقف کیس اضافه کنی و نمیدونم کنترل سرعت برای فن ها و یکی یا دوتا پورت یو اس بی بیشتر یا کمتر داشتن و چیزای این طوری که خیلی مهم نیست یا نمیدونم کولر ۱۵ سانت بیشتر بزاری مثلا ۱۷ سانت بزاری و نمیدونم واتر کولر بزاری یا نزاری یه چیزای این طوریه تفاوتش که روی سیستم۲ ملیونی کسی واتر کولر ۵۰۰-۶۰۰ تومانی می زاره ۱۰۰٪ و یا گرافیکی که نصف بودجه رو مصرف کنه مگر این که از نظر بقیه قطعات کم نیاره سی پی یو و مین بورد و .... اوکی باشه بعد نصف بودجه مونده خوب کارت گرافیک رو هرچی قوی تر تونست بر میداره میره اصلا ۴ تا تیتان میخره اونم بلک ۱۷ ملیون هم پولشو میده بعد هم شما با سیستم ۲ ملیونی نمیتونی بگی خوب میخواهم پاور رو مثلا ۱۰۰۰ وات بردارم چون ممکنه یه روزی برسه که بخواهم اس ال ای یا کراس فایر کنم مین بوردی هم بر نمیداریم که املانات زیادی داشته باشه مثلا بتونه اس ال ای رو ساپورت کنه یا نمیدونم قابلیت اورکلاک داشته باشه یا واتر کولر روش باشه و بتونیم چیپ ها و ... مدار تغذیه رو خنک نگه داریم که یه روزی شاید اورکلاک رکود خ‌استیم بزنیم مشکلی نباشه یع به هزینه های این طوری سیستم باید مشخض باشه که برای چی داره استفاده میشه سیستم گیم هست رندینگ هست سیستم خونگی هست یه اداریه یا سرور هست چیه به چه دردی میخوره نه این که هر قسمتی مال یه جایی باشه یه تیکه سرور یکی مال گیم و یکی مال خونگی یه تیکه برای گیم

تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

1: همین جوریشم، بدون هارد شما 250 بیشتر از بودجه خرج کردی!
    2: طوری میگی گرافیک 800 تومنی، کسی ندونه فکر میکنه گرون ترین گرافیک بازاره!
    این گرافیک، یه گرافیک متوسط هست...
    طولش حدود 20 سانتی متره که تو تمام کیس ها جا میشه!چندان به تهویه قوی هم نیاز نداره...(منظورم GTX750ti هست)
    3:این سیستم با گرافیک GTX780 ، در پیک مصرف انرژی هم به 480 وات نمیرسه! کو تا 600 وات؟؟؟
    4:کاربر چیزی در مورد هارد نگفته!شما بجای ایشون تصمیم میگیرید که از هارد قبلی استفاده کنه؟ شاید مشکل دار هست! شاید خراب شده؟ شاید خیلی قدیمی هست!؟

*خلاصه شما بدون خبر کاربر:
    1:بودجه رو افزایش دادید!

2:تصمیم گرفتید هارد قبلی ایشون مناسب هست و بهتره از همون استفاده کنه!

3:پاوری پیشنهاد دادید که چند صد وات بیشتر از نیاز هست...

4:بیشتر از 10% بودجه رو برای کیس در نظر گرفتید!

5:مادربورد گرونقیمتتر! کیس با قیمت فضایی! گرافیک گرونتر! هزینه بیشتر از بودجه!پاور خیلی بیشتر از نیاز!
    موارد بالا رو انجام دادید ولی رم رو 4 گیگ برداشتید!؟
    با اینکه میدونم بحث کردن با تو هیچ نتیجه‌ای جز تلف کردن وقت نداره جوابتو میدم

1- تو و برو بچه‌های جان‌نثارت مگه وکیل وصی مردمین؟ استارتر هنوز خودش یک کلمه حرف نزده که با پیشنهاد‌های داده شده مشکلی داره یا نه.
    به استارتر پیشنهاد شده هارد نخره، 4GB رم بعداً اضافه کنه تا بتونه بودجه رو صرف گرافیک کنه. اینجوری میتونه با 2100 سیستمو جمع کنه و در آینده 350 برای خرید رم و هارد هزینه کنه.

2- این 2100 که در بالا گفتم با احتساب حرف تو راجع یه کیس و درایو نوریه. بحثی نیست، من هم قبول دارم بهتره 150 از بودجه زنده شه.

3- کجا خوندی که یه سیستم با GTX 780 در حالت فول لود کمتر از 480وات برق مصرف میکنه؟! یه نگاه به این لینک‌ها بندازی میبینی حداقل پاوری که برای یه سیستم معمولی با کارت GTX 780 نیاز هست 600 واته که البته این حداقل هستش
    در مورد R9 270X هم حداقل 500 وات پاور برای سیستمی با این کارت توصیه شده. با این توضیحات اصلاً فکر نمیکنم خرید 600 وات پاور برای این سیستم کار غیر معقولی باشه.
    البته با شناختی که من ازت دارم بعد از دیدن لینک‌ها میای میگی: «چرا 600وات؟! 550 وات کاملاً کافیه!!!»
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

رفیق شما استاد بزرگنمایی و غلو کردنی!
    پاور 600 وات «چندصد وات» بیشتر از نیازه؟!
    چندصد وات؟!!!!! مگه کلش چند واته؟ )))))

ضمناً در پست اول به استارتر گفته شده "اگه امکان افزایش بودجه تا 250 دارید سیستم زیر پیشنهاد میشه"

همینطور در ادامه پیشنهاد شده اگر امکان افزایش بودجه نیست کارت R7 260X رو جایگزین کنند.
    Last edited by kaveh-gh; 07-07-2014 at 16:26.

14. این کاربر از kaveh-gh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

با اینکه میدونم بحث کردن با تو هیچ نتیجه‌ای جز تلف کردن وقت نداره جوابتو میدم

1- تو و برو بچه‌های جان‌نثارت مگه وکیل وصی مردمین؟ استارتر هنوز خودش یک کلمه حرف نزده که با پیشنهاد‌های داده شده مشکلی داره یا نه.
    به استارتر پیشنهاد شده هارد نخره، 4GB رم بعداً اضافه کنه تا بتونه بودجه رو صرف گرافیک کنه. اینجوری میتونه با 2100 سیستمو جمع کنه و در آینده 350 برای خرید رم و هارد هزینه کنه.

2- این 2100 که در بالا گفتم با احتساب حرف تو راجع یه کیس و درایو نوریه. بحثی نیست، من هم قبول دارم بهتره 150 از بودجه زنده شه.

3- کجا خوندی که یه سیستم با GTX 780 در حالت فول لود کمتر از 480وات برق مصرف میکنه؟! یه نگاه به این لینک‌ها بندازی میبینی حداقل پاوری که برای یه سیستم معمولی با کارت GTX 780 نیاز هست 600 واته که البته این حداقل هستش
    در مورد R9 270X هم حداقل 500 وات پاور برای سیستمی با این کارت توصیه شده. با این توضیحات اصلاً فکر نمیکنم خرید 600 وات پاور برای این سیستم کار غیر معقولی باشه.
    البته با شناختی که من ازت دارم بعد از دیدن لینک‌ها میای میگی: «چرا 600وات؟! 550 وات کاملاً کافیه!!!»

رفیق شما استاد بزرگنمایی و غلو کردنی!
    پاور 600 وات «چندصد وات» بیشتر از نیازه؟!
    چندصد وات؟!!!!! مگه کلش چند واته؟ )))))

ضمناً در پست اول به استارتر گفته شده "اگه امکان افزایش بودجه تا 250 دارید سیستم زیر پیشنهاد میشه"

همینطور در ادامه پیشنهاد شده اگر امکان افزایش بودجه نیست کارت R7 260X رو جایگزین کنند.
    برای محاسبه پاور مورد نیاز سیستم میتونید از محاسبگر پاور مصرفی کولرمستر استفاده کنید!
    اون پردازنده و گرافیک 780 در پیک مصرف 470 و خورده ای مصرف داره!(البته خوب بهتره حداقل پاور 600 وات انتخاب بشه! ولی برای 780 نه 750ti!)

16. این کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

پاور مورد نیاز برای GTX 750Ti اصلاً با R9 270X برابر نیست، منم 600 وات پاور رو برای GTX 750Ti پیشنهاد ندادم!
    چرا عادت داری همیشه یه جوابی بدی؟
    این جواب‌ها بعضی وقت‌ها میتونه بی اعتبارت کنه... برای خودت میگم.

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •