فکر میکنید کدام دو تیم برندگان نیمه نهایی شده و بازی فینال رو برگزار میکنند ؟!
فکر میکنید کدام دو تیم برندگان نیمه نهایی شده و بازی فینال رو برگزار میکنند ؟!
دوست دارم آرژانتین بیاد بالا ی پای فینال باشه.
اونور هم معلومه آلمان میبره...
هلند - المان
هم آرژانتین و هم برزیل تا همینجا هم یه نتیجه درست و حسابی نداشتن
بازم هلند و آلمان به 4 تایی زدن
ولی آرژانتین یه برد با تفاضل 2 گل هم نداره !! (( همش 1 گل تفاضل ))
2 تا بازی هم که 2 دقیقه مونده بود به آخر بازی بردن !وگرنه یکی مساوی بود اون یکی هم میرفت پنالتی (( ایران تو مرحله گروهی -- سوئیس مرحله حذفی ))
هلند و آلمان واقعا شایسته ترین تیم ها از مرحله گروهی تا اینجای کار بودن !!
دوست دارم آلمان و هلند در فینال باشن چون بهتر از بقیه هم بودن
البته آلمان و آرزانتین هم بد نیست
در دو دوره قبلی جام جهانی فینال تمام اروپایی بوده
در 2006 هر 4 تیم نیمه نهایی اروپایی بود و در 2010 هم 3 تیم نیمه نهایی اروپایی بودن
پس آمریکای جنوبی ها خیلی از اروپایی ها عقب افتادن
باید ببینیم امسال هم آلمان و هلند فینال رو برگزار می کنن و فیفا و دست های پشت پرده اجازه این کار رو خواهند داد یا نه
برزیل-هلند
برزیل-آرژانتین هم فینال جذابی میشه
برزيل-هلند خيلي احتمالش زياد هست خصوصا با مصدوميت نيمارجداي شوخي(!) حتي اسم برزيل هم كافيه! اميد دارم كه تو فينال انتقاممون از هلند رو بگيريم
![]()
هلند - آلمان
قهرمان هلند![]()
![]()
آلمان - هلند فینال
برزیل - آرژانتین رده بندی
اگه تیم دیگه ای بجز برزیل و آلمان توی فینال بود میگفتم هلند چهارمین نایب قهرمانیشو بگیره و همچنان حسرت به دل بمونه
اما اصلا دلم نمیخواد اون دو تیم قهرمان بشند پس در نتیجه در این صورت امیدوارم هلند بالاخره به قهرمانی که کاملا استحقاقش رو هم داره برسه.
یک حالت دیگه هم که مورد نظرمه اینه که آرژانتین بیاد فینال و یکی از اون دو تیم (ترجیحا آلمان) رو بزنه و قهرمان بشه... اما اگه آرژانتین ببره و بیاد فینال خیلی اجحاف میشه در حق هلند و لوئیز فن خال بزرگ.
ولی چقدر خوب میشد اگر بازیهای نیمه نهایی به شکلی بود که میشد شاهد فینال آرژانتین هلند باشیم!![]()
هیچ فینالی جذابتر از آرژانتین-برزیل نمیشه
فینال کوپا آمریکا آره
اما فینال جام جهانی نوچ![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)