تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 5 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 42

نام تاپيک: راهنمایی برای راه اندازی یک سایت

پروفشنال تپل's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض راهنمایی برای راه اندازی یک سایت

با سلام

من قصد راه اندازی یک سایت جهت معرفی محصول را دارم .

چند سوال دارم که ممنون میشم راهنماییم کنید :

1- هاست های رایگان رو توصیه میکنید یا بطور کل توصیه نمیکند و بهتره غیر رایگان تهیه شه .

2-من دامین ir تهیه کردم . الان برای شروع کار چه باید کنم ؟

آموزش مرحله به مرحله وجود داره که بر اساس اون پیش برم ؟
    Last edited by تپل; 04-07-2014 at 20:56.

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

سلام. هاست رایگان خیلی محدودیت داره و برای یک سایت خرید و فروش بهتره استفاده نشه.

برای دامنه هم بعد از اینکه هاست خریدید ، باید DNS ها رو تنظیم کنید و بعد ازش استفاده کنید.

3. 2 کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز nightmare's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برای تنظیم DNS در دامنه های ir باید وارد سایت nic.ir بشی.
    بخش دامنه های من، دامنه مورد نظرت رو میزنی بعد گزینه ویرایش ردیف های کارگزاری نام و میزبانی دامنه کلیک میکنی.

دقت کن که آیپی DNS هایی که از هاستت میگیری رو فقط توی نام کارگزار وارد کنی. اون یکی رو خالی بزار.

5. 2 کاربر از nightmare بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن طراحی صفحات وب kian98's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    در لباس هایم

پيش فرض

درود
    1- هاست های رایگان رو توصیه میکنید یا بطور کل توصیه نمیکند و بهتره غیر رایگان تهیه شه .
    هاست های رایگان اصلا توصیه نمی شوند چون:

#1 از اعتماد مشتریان به سایت کم میکنه و مشتری ها فکر می کنند این سایت اونقدر ها خوب نیست که روی هاست رایگان قرارش دادند.

#2 بیشتر هاست های رایگان در سایت تبلیغ می اندزند و اینکه ممکنه هاست و اکانت شما را حذف کنند و یا برای مدت زمان محدودی هاست شما را نگه دارند.

#3 امکانات هاست های رایگان در برابر هاست های پولی ناچیز هست.

2-من دامین ir تهیه کردم . الان برای شروع کار چه باید کنم ؟
    کافیه هاست (چه رایگان و چه پولی) را تهیه کنید و از طریق پنل تنظیمات دامنه توسط تنظیمات DNS دامنه رو با هاست ست کنید.

آموزش مرحله به مرحله وجود داره که بر اساس اون پیش برم ؟
    مراحلش رو خودم براتون توضیح میدم:

#1 خرید هاست

#2 خرید دامنه (اگر دامنه آی آر می خواهید باید ابتدا در سایت NIC.IR ثبت نام کنید و بعد دامنه ای رو که خریده اید در این سایت به ثبت برسانید و اگر دامنه دات کام هست کافیه فقط دامنه رو بخرید و نیازی به ثبت نام در این سایت نیست { تمام کارها بسیار واضح است و در خود سایت نیک دات آر توضیح داده شده است})

#3 ست کردن دامنه با هاست از طریق پنل تنظیمات دامنه و از طریق تنظیمات DNS

#4 ساخت دیتابیس در هاست ( معمولا هاست( چه رایگان و چه پولی) کنترل پنلی دارند که از اونجا می تونید بر هاست خودتون نظارت کامل داشته باشید. اغلب هاست های پولی از کنترل پنل سی پنل و دایرکت آدمین استفاده می کنند)

#5 نصب CMS (به نظر بنده بهترین سیستم مدیریت محتوا برای معرفی محصولات و همینطور فروش آنها فروشگاه ساز اپن کارت فارسی و فروشگاه ساز Tomato Shop هست که هر دو فارسی سازی شده اند و تمامی امکانات را دارند.

...

باتشکر:Kian98

7. 2 کاربر از kian98 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال تپل's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

خیلی ممنونم از راهنمایی دوستان عزیز

لطفا یک هاست مناسب با قیمت مناسب معرفی میکنید ؟

سایتی که من برای ساخت مدنظر دارم بازدیدکنندگان روزانش محدوده و شاید یک رقمی باشه .

#5 نصب CMS (به نظر بنده بهترین سیستم مدیریت محتوا برای معرفی محصولات و همینطور فروش آنها فروشگاه ساز اپن کارت فارسی و فروشگاه ساز Tomato Shop هست که هر دو فارسی سازی شده اند و تمامی امکانات را دارند.
    با استفاده از "فروشگاه ساز اپن کارت فارسی و فروشگاه ساز" آیا نیازی به ورد پرس هم هست ؟

من تا حالا از طراحی سایت و ... تجربه ای نداشتم . به نظر شما میتونم از پس یک طراحی بر بیام ؟
    Last edited by تپل; 08-07-2014 at 22:16.

تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    در لباس هایم

12

سلام
    وب سایت میهن وب هاست هم معروف هست و هم قیمت هاش مناسبه.
    با استفاده از این فروشگاه سازها دیگه نیازی به سیستم مدیریت محتوای دیگه ای نیست چون فروشگاه سازها هم کار خریدوفروش رو انجام
    می دهند و هم کار یک سیستم مدیریت محتوا مانند وردپرس را.
    دوست عزیز اونهایی که تجربه دارند و برنامه نویسی هم بلدند به هزار بدبختی می تونند یک سایت درب و داغون تحویل آدم بدهند. شما که نه
    تجربه ای دارید و نه برنامه نویسی بلدید.
    البته این رو هم بگم که اگر کمی تلاش بکنید یه حرفه ای ازتون درمی آد و چه بسا به راحتی یک سایت رو طراحی کنید.
    کلا سایت ساختن به این سادگی ها که فکر می کنید نیست.
    باتشکر

10. این کاربر از kian98 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال تپل's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

ممنونم از پاسختون

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو مناسب میدونید ؟

دیتاسنتر ایران بهتره یا خارج ؟

این
    1 گیگابایت فضا
    100 گیگابایت پهنای باند
    یعنی چه ؟

cPanel بهتره یا ادمین دایرکت؟
    Last edited by تپل; 09-07-2014 at 15:45.

تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    در لباس هایم

پيش فرض جواب کامل

سلام خدمت شما

سایت سرور پارس خوبه ولی من کمی بهش شک دارم.میتونید از سایت های معروفتری مثل آشیانه هاست یا هاست دی ال یا میهن وب هاست هاست بخرید. بسیارهم قابل اعتمادتره.
    بنده قبلا شایعاتی درباره سایت سرورپارس شنیدم برای همین پیشنهادش نمی کنم.

دیتاسنتر داخلی صددرصد بهتره چون:

#1توی ایرانه و و دیگه نگران تحریم ها نیستید.

#2دیتاسنترهای خارجی قابل اعتماد نیستند و اگه سایتتون از بین رفت کسی حاضر نیست پولتون رو پس بده یا خسارتتون رو متقبل بشه.

#3دیتاسنترهای داخلی سرعت بالاتری نسبت به دیتاسنترهای خارجی دارند.

#4دیتاسنترهای داخلی چندین برابر ارزان تر از دیتاسنترهای خارجی هستند.
    1 گیگابایت فضا
    100 گیگابایت پهنای باند
    این یعنی یک گیگابایت هاست به شما تعلق میگیره برای اینکه فقط سایت خودتون رو توش راه اندازی کنید.فقط سایت.نمی تونید توش فایل برای دانلود بگذارید.اگه بهتون گفتند هاست دانلود یعنی فقط میتونید توش فایل برای دانلود بگذارید. معمولا پهنای باند هاست های دانلود کمتر از هاست هایی هست که فقط برای قراردادن سایت هستند.

100 گیگابایت بهنای باندهم یعنی اینکه در مدت یک ماه تنها باید به اندازه 100 گیگ اطلاعات بین کاربران و هاست شما ردوبدل بشه. معمولا وقتی واردیک سایت دارید میشید اگه پایین سمت چپ مرورگر رو ببینید می نویسه Transfring Data. یعنی درحال ردوبدل اطلاعات.این یعنی مرورگر شما در حال دریافت اطلاعاتی از قبلی تصاویر،فیلم ها ،نوشته ها و لینک ها و ... سایر اجزای اون صفحه وب هست.
    برای مثال در یک سایت یک فیلم 100 مگابایتی قرار داره و شما در حال تماشای اون فیلم هستید. خوب شما اینطوری دارید 100 مگابایت از پهنای باند اون رو مطرف می کنید. تصاویر و سایر اجزای صفحه وب هم همین طور.و یا وقتی دارید فایلی 1 گیگابایتی رو از سایتی دانلود میکنید این یعنی شما دارید 1 گیگابایت از پهنای باند اون سایت رو مصرف می کنید.

cPanel بهتره یا ادمین دایرکت؟
    اسم اصلیش هست دایرکت آدمین. معروفترین کنترل پنل دنیا سی پنل هست.چون هم امکانات داره و هم قدرتمند هست و هم محیط کاربری زیبا داره و هم رابط کاربری ساده.فقط کمی از نظر امنیت ضعیفه که با کمی دستکاری هم درست میشه.
    در حال حاضر به خاطر تحریم ها این کنترل پنل توصیه نمی شه چون اگه از طریق آدرس آی پی بفهمن ایرانی هستیم ممکنه پولتون رو بهتون پس ندهند و هم کنترل پنل رو غیرفعال کنند.در ضمن لایسنسش هم کمی گرونه.
    کنترل پنل دایرکت آدمین دارای امنیت بالایی هست که کمی دستکاری قوی تر هم میشه. ارزون هم هست. کاری هم به تحریم ایران نداره. فقط کمی کاربرهاش سخته.(اونقدرها هم سخت نیست!)
    امکانتش هم در حد یک درجه از سی پنل کمتره. محیط کاربریش و رابط کاربریش هم ضعیف تر از سی پنل هست.

توصیه بنده در حال سی پنل هست چون که اگه خودتون بخواید بخریدش ممکنه مشکل زا بشه ولی اگه شرکت هاستینگ به همراه هاست بهتون این کنترل پنل رو بده اشکالی نداره چون معمولا شرکت هاستینگ همیشه به همراه هاستی که میخره یک سی پنل هم دریافت می کنه.
    اگه خودتون بخواید روی سرورهای مجازی یا اختصاصی کنترل پنل نصب کنید بهتره دایرکت آدمین باشه تا مشکل زا نشه.البته بعضی شرکت های هاستینگ به انتخاب خودتون یک کنترل پنل بدون لایسنس همانند بالا روی سرور نصب می کنند ولی بعضی هاستینگ ها هم مثل هاست دی ال سرور مجازی یا اختصاصی رو به صورت خام تحویل میدهند.

باتشکر:Kian98

13. 2 کاربر از kian98 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال تپل's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

خیلی خیلی ممنون از kian98 عزیز

خیلی چیز ها از شما یاد گرفتیم

فقط یک نکته :
    شما گفتید :
    #4دیتاسنترهای داخلی چندین برابر ارزان تر از دیتاسنترهای خارجی هستند.
    در حالیکه آنچه من یافتم برعکس بوده :
    ایرانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    خارجی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    در لباس هایم

پيش فرض

سلام

چون که هارد ایرانی دارای هارد های سرعت بالا sas هستند و این نوع هارد ها گرونتر هستند چونکه سرعت بسیار بالاتری از هاردهای ssd دارند و کلا هزینه هاشون بیشتره.در ضمن سرورهای خارجی هتزنر هستند و این نوع سرور با کیفیت نیست.

16. این کاربر از kian98 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •