تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 14

نام تاپيک: مشکل بعد از ارتقایه سی پیو

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

14 مشکل بعد از ارتقایه سی پیو

درود. سی پیوهه اینتل پنتیوم 4 مدل 650 داشتم. ارتقا دادم بهcore 2 duo E6850 هر وقت پی سی رو روشن میکنم. یه صفحه میاد کهمشخصلته بایوسو ورژنشوزده اسم سی پیو تستینگ مموری وسطه صفحه هم اینو زدهCMOS CHECKSUM EROOR-DEFAULTS LOADEDاخره صفحه هم گفته با دکمه اف 1 ادامه دهید یا با زدن دلیت برید به بایوس ستاپ.البته با توجه به این لینک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    جلویه سی پیو زده FD.نمیدونم مشکلش چیه لطفا کمکم کنین.

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

شما بعد از نصب سی پی یو حتما ویندوز رو عوض کنید

برای اون ارور سیستم رو خاموش کنید از برق بکشید باتری مین رو دربیارید جاهای باتری رو اتصال بدید باتری رو بزاردی و سیستم رو روشن کنید برید داخل بایوس و تاریخ و ساعت درست رو ست کنید و تنظیمات رو ذخیره کنید بوت اولیه سیستم هم رو هارد باشه

اگه بازم تنظیمات تاریخ به هم خورد به دلیل خالی شدن بایوس است که هم میتونه از جای باتری مین باشه هم خود باتری هم پاور

بهتره بایوس مین هم آپدیت بشه

3. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

شما بعد از نصب سی پی یو حتما ویندوز رو عوض کنید

برای اون ارور سیستم رو خاموش کنید از برق بکشید باتری مین رو دربیارید جاهای باتری رو اتصال بدید باتری رو بزاردی و سیستم رو روشن کنید برید داخل بایوس و تاریخ و ساعت درست رو ست کنید و تنظیمات رو ذخیره کنید بوت اولیه سیستم هم رو هارد باشه

اگه بازم تنظیمات تاریخ به هم خورد به دلیل خالی شدن بایوس است که هم میتونه از جای باتری مین باشه هم خود باتری هم پاور

بهتره بایوس مین هم آپدیت بشه

ممنونم از جوابتون. اتفاقا باطریو در اوردم بعده چند دقیقم جا زدم. ولی باز ارور داد.تو سایته گیگا جلویه مدله سی پیو زدهfdمنظورش اینه این ورژن رو دانلود و بایوسو اپدیت کنم؟البته با همین ورژن بایوس اپدیته ها؟ بازم با همین ورژن اپدیتش کنم؟راستی یه سئواله دیگه اگر باطری پشتبان رو سیستم نباشه چه اتفاقی ممکنه بیفته؟بازم ممنون از راهنماییهایه شما.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

ممنونم از جوابتون. اتفاقا باطریو در اوردم بعده چند دقیقم جا زدم. ولی باز ارور داد.تو سایته گیگا جلویه مدله سی پیو زدهfdمنظورش اینه این ورژن رو دانلود و بایوسو اپدیت کنم؟البته با همین ورژن بایوس اپدیته ها؟ بازم با همین ورژن اپدیتش کنم؟راستی یه سئواله دیگه اگر باطری پشتبان رو سیستم نباشه چه اتفاقی ممکنه بیفته؟بازم ممنون از راهنماییهایه شما.
    اگه این ورژن آخر است دیگر نیازی نیست دوباره آپدیت کنید

تنظیماتی که تو بایوس گفتم رو انجام دادید؟

بهتره با یک باتری دیگه هم تست کنید

باتری مین نباشه بایوس خالی میشه تاریخ و سایعت یستم به هم میخوره و هر تغییری در بایوس ایجاد کنید با خاموش شدن سیستم به حالت قبل برمیگرده البته مشکلات دیگه ای هم میتونه به ندرت ایجاد کنه مثل تصویر ندادن

6. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

اگه این ورژن آخر است دیگر نیازی نیست دوباره آپدیت کنید

تنظیماتی که تو بایوس گفتم رو انجام دادید؟

بهتره با یک باتری دیگه هم تست کنید

باتری مین نباشه بایوس خالی میشه تاریخ و سایعت یستم به هم میخوره و هر تغییری در بایوس ایجاد کنید با خاموش شدن سیستم به حالت قبل برمیگرده البته مشکلات دیگه ای هم میتونه به ندرت ایجاد کنه مثل تصویر ندادن
    تغییراتیو که گفتین انجام دادم تویه بایوس دیگه اون پیغامه ارور نمیاد.ولی fsbسی پو جدید 1333 هست.بنظرتون تغییراتی تو بایوس اعمال نکنم؟البته ت اون صفحه که ماله سایته گیگا هستش زده run at fsb 800 mhz

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

تغییراتیو که گفتین انجام دادم تویه بایوس دیگه اون پیغامه ارور نمیاد.ولی fsbسی پو جدید 1333 هست.بنظرتون تغییراتی تو بایوس اعمال نکنم؟البته ت اون صفحه که ماله سایته گیگا هستش زده run at fsb 800 mhz
    خوب مین شما حدکثر fsb که ساپورت میکنه 800 است و fsb سی پی یو شما 1333 یا سیستم در این حالت بوت نمیشه یا اگه بوت بشه به همون مقدار 800 محدود میشه که برای شما هم فکر کنم همینطوری شده مقدارشم از بایوس نمیشه تغیبر داد به صورت مستقیم مگر ایتکه کلاک پایه رو زیاد کنید یعنی همون cpu host controller که با اینکار هم فرکانس سی پی یو زیاد میشه هم رم هم fsb هم فرکانس چیپ شمالی که باید اصولی اینکار انجام بشه ی

یک عکس از تب اصلی نرم افزار cpu-z بزارید اینجا من مقدار fsb رو ببینم

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

این قسمت تویه بایوس چیه؟C.I.A.2که گزینه هاشم چند تان از جمله توربو وFULL TRUSTواین گزینهCPU HOST CLOCK CONTROL?که وقتی اینیبلش میکنم این گزینه فعال میشهCPU HOST FREQUNCY (MHZ

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

خوب مین شما حدکثر fsb که ساپورت میکنه 800 است و fsb سی پی یو شما 1333 یا سیستم در این حالت بوت نمیشه یا اگه بوت بشه به همون مقدار 800 محدود میشه که برای شما هم فکر کنم همینطوری شده مقدارشم از بایوس نمیشه تغیبر داد به صورت مستقیم مگر ایتکه کلاک پایه رو زیاد کنید یعنی همون cpu host controller که با اینکار هم فرکانس سی پی یو زیاد میشه هم رم هم fsb هم فرکانس چیپ شمالی که باید اصولی اینکار انجام بشه ی

یک عکس از تب اصلی نرم افزار cpu-z بزارید اینجا من مقدار fsb رو ببینم

نه 1333 رو هم مینم ساپورت میکنه.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

اصلش همون 667 و 800 است منتها با این ورژن بایوستون سی پی یو های با 1333 هم بوت میشه وگرنه در حالت عادی با این سی پی یو نباید سیستمتون بوت میشد

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •