با سلام من بعد از مدت ها کیس رو باز کردم و مشکلاتی به چشمم خورده و سوالاتی هم در مورد بعضی از قسمت ها داشتم
مدل مادربورد Nvidia 650I Ultra
لطفا برای مشاهده عکس ها با کیفیت بالا بر روی عکس کلیک کنید .
اولا که نمیدونم مادربورد من این هارد دیسک IDE رو ساپورت میکنه یا خیر که به عکس های دیگر نگاه کنید تا مادربورد را کامل ببینید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس از مادر بورد. همچنین مشخص کنید قسمت هایی که نشون دادم چی هستن . اگر خواستین اسمی که روی اون قسمت ها در مادربورد حک شده رو مینویسم براتون
عکس زیر پانل جلوی کیس هست که باز کردم در جلوی کیس دو درگاه USB و یک میکروفون ( قرمز)و یک خروجی صدا ( سبز) هست در عکس بعد خود بورد رو قرار دادم تا ببینید . در عکس بعدش تمام فیش های خروجی دیده میشه که از پانل جلو میاد اما در کیس من فیش AUDIO ازاد هست و به جایی وصل نیست . همچنین نمیدونم دو فیش USB را به کجا متصل کنم چون قبلا دادم دست کسی که گند زد توش . ولی میدونم به اون دو قسمت ابی پایین مادر بورد وصل میشه همچنین اون قسمت که نوشته Shield چیه و باید کجا وصل بشه در اخر هم عکس قسمتی که باید وصل بشه رو گذاشتم ولی جایی برای Audio نیست ایا راهی برای وصل کردن Aodiu و استفاده از صدای جلو هست ؟
در عکس زیر گرافیک من رو میبینید که البته فن رو باز کرد و خمیر رو هم پاک کردم . حالا سوال اینجاست اون قسمت بالایی که مشخص کردم برای چیه . مدل 8600 DDR3 512
در عکس زیر جلو یه جا برای فن هست ایا خودم میتونم فن بخرم و صب کنم و پانل جلو هم نصب کنم ؟ یعنی جلو هم فن داشته باشیم هم اون پانل جلو که شامل دکمهها و usb و ...