تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 5 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 43

نام تاپيک: سوال در مورد اکانت رپیدشیر

آخر فروم باز *hamedkhatar*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Esfahan

1 سوال در مورد اکانت رپیدشیر

سلام
    من امروز یه مشکل وحشتناک برام پیش اومد
    من اکانت یک ماهه رپید رو خریدم
    تا حالا هم یه چند تا فیلم ازش دانلود کردم
    البته فیلمها به صورت تیکه تیکه بود که حد اکثر هر لینک میشد حدود 100 تا 200 مگابایت
    منم بدون هیچ مشکلی دانلود میکردم
    ولی امروز داشتم این لینک رو دانلود میکردم که جحمش حدود 300 مگابایته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    داشت خوب دانلود میشد تا رسید به 92% تا اینکه اون لینک از کار افتاد
    در صورتی که لینک بالا هنوز سالم هست
    کسی میدونه دلیلش چیه؟
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamid_xp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    احتمالا در خدمت سربازی!

پيش فرض

سلام. شما باید بدونید که با اکانت رپید فقط میتونید روزانه 3 گیگ دانلود کنید. احتمالا تا قبل از اینکه به 92% برسه حجم دانلود شما کمتر از این مقدار بوده و از 92% به بعد حجم دانلود شما از این مقدار فراتر رفته و شما تا فردا اجازه دانلود نخواهید داشت.
    البته شاید دلایل دیگه ای هم داشته باشه.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Esfahan

1

نقل قول نوشته شده توسط hamid_xp
    سلام. شما باید بدونید که با اکانت رپید فقط میتونید روزانه 3 گیگ دانلود کنید. احتمالا تا قبل از اینکه به 92% برسه حجم دانلود شما کمتر از این مقدار بوده و از 92% به بعد حجم دانلود شما از این مقدار فراتر رفته و شما تا فردا اجازه دانلود نخواهید داشت.
    البته شاید دلایل دیگه ای هم داشته باشه.
    سلام
    ممنون البته این رو خودم میدونستم
    با adsl 256 دو گیگابایت هم به زور میشه دانلود کرد روزانه تا چه برسه به 3 گیگ
    بعدشم
    من الان دارم 8 تا فایل 100 مگابایتی رو هم دانلود میکنم بدون مشکل الان هم دومی هستم یعنی اولی تموم شد
    دانلود هم 15 دقیقه بعد از اون اتفاق شروع کردم

راستی یه سوال دیگه
    اگه دو نفر هم زمان از یه اکانت استفاده کنند اکانتشون بسته میشه؟

و یه سوال دیگه من میتونم همون لینکهای مستقیمی که رپید به من میده به دیگران بدم ؟
    البته میدونم که 24 ساعت بیشتر کار نمیده ولی تو همون موقع میتونم این کار رو بکنم که مثلا هم زمان چند نفر استفاده کنند؟
    ممنون

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

سلام.
    ولا نمیدونم چی فیلمی دیگه ای باز داره رپید رو میکنه .
    من هم اکانت دارم 1 هفته نمیشه خریدم روزانه هم حدود 1.5 گیگ رو میرم یک جایی دانلود میکنم.
    اما منم مشکلی که دارم اینه که مثلا یک لینک 100 مگی رو دارم دانلود میکنم 80 مگ دانلود شده ها ! یهو دانلود تموم میشه !
    اینجایی که من میرم نمیشه دانلود منیجر اینا نصب کرد پس همینجوری دانلود میکنم که اونم اینجوری میشه !
    حامد جان شما هم همچین مشکلی داشتی ؟

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Esfahan

1

نقل قول نوشته شده توسط piishii
    سلام.
    ولا نمیدونم چی فیلمی دیگه ای باز داره رپید رو میکنه .
    من هم اکانت دارم 1 هفته نمیشه خریدم روزانه هم حدود 1.5 گیگ رو میرم یک جایی دانلود میکنم.
    اما منم مشکلی که دارم اینه که مثلا یک لینک 100 مگی رو دارم دانلود میکنم 80 مگ دانلود شده ها ! یهو دانلود تموم میشه !
    اینجایی که من میرم نمیشه دانلود منیجر اینا نصب کرد پس همینجوری دانلود میکنم که اونم اینجوری میشه !
    حامد جان شما هم همچین مشکلی داشتی ؟
    سلام
    پیشی جان من رفتم اکانت خریدم که با دانلود منیجر دانلود کنم
    شما کار خیلی اشتباهی میکنی که بدون دانلود منیجر دانلود میکنی
    چون 99% باید انتظار چنین چیزی رو داشته باشی

یه نرمافزارهایی هست که میگند بدون نصب اجرا میشند تو قسمت معرفی نرم افزار یکی معرفی کرده بود
    اگه از اون مدل پیدا کردی مخصوصا فلش گت رو دانلود کن و بریز رو فلش مموری و برو اونجا که دانلود میکنی بکن تو usb
    یا یه چیز دیگه
    شما وقتی پشت سیستم هستی از خود سایت رپید شیر نرم افزار رپید گت rapidget که مخصوص این سایت هست رو دانلود کن برنامش هم طوری نوشته شده که بدون نصب هست یعین به یه کلیک اجرا میشه
    اگه پیدا نکردی بگو لینکش رو بزارم
    انگار خیلی حرف زدم
    ببخشید
    بای

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    احتمالا در خدمت سربازی!

پيش فرض

سلام . راستش در مورد این که دو نفر همزمان از یه اکانت رپیدشیر استفاده کنند راستش نمیدونم که رپید اکانت اون روز رو ترافیکش رو میبنده یا نه. در مورد اینکه شما بیایید و لینک مستقیم به دیگران بدید باید بگم که میشه و این کار بسیار خداپسندانه هست و قبلا یکی دو تا از بچه های گل این فروم بودند که لینک مستقیم به بچه ها میدادند. ولی به علت برخی از مشکلات مدیرهای انجمن تصمیم به
    بستن این قبیل تاپیکها گرفتند (البته منطقی بود ). شما هم اگه دوست دارید لینک مستقیم به بچه ها بدید بهتره با ارسال پیغام خصوصی به همدیگه لینک بدید و بستونید. (راستش منم به لینک مستقیم احتیج دارم ) در غیر اینتاپیکت قفل میشه.
    حالا بگذریم من میخوام از شما یه سوال بکنم :
    منم میخوام اکانت رپید بگیرم راستش من ویزا کارت هم گرفتم ولی با پیپال به مشکل خوردم میشه بگید چطوری اکانت گرفتید؟
    حالا هر جوری گرفتید لطفا یه توضیحی بدید.
    ممنون.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Esfahan

1

نقل قول نوشته شده توسط hamid_xp
    سلام . راستش در مورد این که دو نفر همزمان از یه اکانت رپیدشیر استفاده کنند راستش نمیدونم که رپید اکانت اون روز رو ترافیکش رو میبنده یا نه. در مورد اینکه شما بیایید و لینک مستقیم به دیگران بدید باید بگم که میشه و این کار بسیار خداپسندانه هست و قبلا یکی دو تا از بچه های گل این فروم بودند که لینک مستقیم به بچه ها میدادند. ولی به علت برخی از مشکلات مدیرهای انجمن تصمیم به
    بستن این قبیل تاپیکها گرفتند (البته منطقی بود ). شما هم اگه دوست دارید لینک مستقیم به بچه ها بدید بهتره با ارسال پیغام خصوصی به همدیگه لینک بدید و بستونید. (راستش منم به لینک مستقیم احتیج دارم ) در غیر اینتاپیکت قفل میشه.
    حالا بگذریم من میخوام از شما یه سوال بکنم :
    منم میخوام اکانت رپید بگیرم راستش من ویزا کارت هم گرفتم ولی با پیپال به مشکل خوردم میشه بگید چطوری اکانت گرفتید؟
    حالا هر جوری گرفتید لطفا یه توضیحی بدید.
    ممنون.
    سلام
    شما اگه لینک خواستید به من پیغام بدید با کمال میل تقدیم میکنم
    در مورد اکانت هم یکی از دوستام کارتش رو دارهpaypal هجده هزار تومان ازم گرفت و یه ماه برام ثبت نام کرد
    البته در اصل 14 هزار میشد ولی خواست سود بگیره شد 18 هزار
    حالا شما اگه خیلی نیاز دارید و نتونستید از جای دیگه گیر بیارید به من بگید تا با دوستم صحبت منم اگه قبول کرد برای شما هم ثبت نام که البته پولش رو میگیره
    بازم موردی بود در خدمتم

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

سلام.
    منم حامد جان از همین سایت برام خرید به 16 تومن . همون که نارسیس رو گذاشت. ( این حامد خطر رو نمیگم ها )
    حامد جان تو هم حرف عشقی گفتی خودمم توی ذهنم بود همین نظر .

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Esfahan

1

نقل قول نوشته شده توسط piishii
    سلام.
    منم حامد جان از همین سایت برام خرید به 16 تومن . همون که نارسیس رو گذاشت. ( این حامد خطر رو نمیگم ها )
    حامد جان تو هم حرف عشقی گفتی خودمم توی ذهنم بود همین نظر .
    سلام پیشی
    بابا واضح حرف بزن هیچی نفهمیدم (شوخی)
    حامد کیه نارسی چیه؟
    من کی حرف عشقی زدم؟ کدوم رو میگی؟
    ممنون

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    احتمالا در خدمت سربازی!

پيش فرض

سلام hamedkhatar* آقا ما کوچیکتیم . اگه این لطف رو در حق ما بکنی خیلی ممنون میشم . حتما برات پیغام خصوصی میدم . ( البته
    خدای نکرده نمیخوام باعث زحمت شما بشم . ( فردا براتون یه پیغام خصوصی میدم) .
    در مورد این که دوست شما اکانت رو بخره باید بگم نمیخوام مزاحم ایشون بشم . دیگه من کارت اعتباری خریدم و باید خودم یه جوری
    از همین کارت خودم استفاده کنم . و به خاطر اینم با پیپال مشکل دارم چون پیپال ایران رو تحریم کرده حالا یه کاریش میکنم . در نهایت از لطفت ممنون.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •