تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: ضربه دیدن انگشتم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض ضربه دیدن انگشتم

با سلام
    دوستان دیشب انگشتای دست راستم ضربه دید و همون لحظه خیلی خیلی درد داشت.
    بعد مدتی که دردو تحمل کردم و توی اب گرم دستم رو ماساژ دادم دردش بهتر شد و نزدیک به اخر شب دردش کم شده بود ولی انگشتامو تکون میدادم درد میگرفت
    امروز صبح که بیدار شدم ، بازم همون درد هست ولی کمتر و از سمت راست دوتا انگشتم رو نمیتونم خیلی تکون بدم(بیشتر یکی مونده به اخریه(انگشت حلقه)) و وقتی که میخوام دستمو مشت کنم سه تا انگشت دیگم هیچیشون نیست و درد نداره و اون دوتا مخصوصا انگشت حلقه خیلی درد میگیره و نمیتونم تکونش بدم خیلی
    وقتی که میخوام مشت کنم دستمو انگشت حلقه ام تا یه کمی که پایین میاد بعدش انگار کلا قفل میکنه و نمیتونم جمعش کنم و دوباره باید باز نگه دارم و انگشتمو کامل هم نمیتونم صاف کن و خم هستش
    از لحاظ ظاهری هم چیزیشون نیست ولی حس میکنم انگار بند اولم یه کوچولو ورم داره که خیلی قابل تشخیص نیست
    ولی در کل نمیتونم انگشت رو تکون بدم و ثابته!!!
    میشه بگید لطفا چکار میشه کرد خوب شه ؟
    آیا شکسته یا در رفته ؟
    نیاز هست که برم بیمارستان عکس بگیرم ؟
    با تشکر

ناظر انجمن طراحی وب Thor God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    بندرعباس،رشت،تهران

پيش فرض

البته من که تخصصی تو پزشکی ندارم اما تا اونجا ک از آشنا و ... شنیدم اگر پف کنه و باد کنه و دردش زیاد باشه شکسته. اگر هم دردش خیلی زیاد باشه معلومه که مو برداشته.

به هر حال برو بیمارستان یک عکسی بگیر، کار از محکم کاری عیب نمی کنه.

کاربر فعال پرسش و پاسخ پزشكی laxer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Th

پيش فرض

با سلام
    دوستان دیشب انگشتای دست راستم ضربه دید و همون لحظه خیلی خیلی درد داشت.
    بعد مدتی که دردو تحمل کردم و توی اب گرم دستم رو ماساژ دادم دردش بهتر شد و نزدیک به اخر شب دردش کم شده بود ولی انگشتامو تکون میدادم درد میگرفت
    امروز صبح که بیدار شدم ، بازم همون درد هست ولی کمتر و از سمت راست دوتا انگشتم رو نمیتونم خیلی تکون بدم(بیشتر یکی مونده به اخریه(انگشت حلقه)) و وقتی که میخوام دستمو مشت کنم سه تا انگشت دیگم هیچیشون نیست و درد نداره و اون دوتا مخصوصا انگشت حلقه خیلی درد میگیره و نمیتونم تکونش بدم خیلی
    وقتی که میخوام مشت کنم دستمو انگشت حلقه ام تا یه کمی که پایین میاد بعدش انگار کلا قفل میکنه و نمیتونم جمعش کنم و دوباره باید باز نگه دارم و انگشتمو کامل هم نمیتونم صاف کن و خم هستش
    از لحاظ ظاهری هم چیزیشون نیست ولی حس میکنم انگار بند اولم یه کوچولو ورم داره که خیلی قابل تشخیص نیست
    ولی در کل نمیتونم انگشت رو تکون بدم و ثابته!!!
    میشه بگید لطفا چکار میشه کرد خوب شه ؟
    آیا شکسته یا در رفته ؟
    نیاز هست که برم بیمارستان عکس بگیرم ؟
    با تشکر
    دوست عزیز شما به جای آب گرم باید از کیسه یخ استفاده میکرید و عضو آسیب دیده رو هم ماساژ نمیدادید.

بله دوست عزیز نیاز هست که نزد پزشک برید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

ممنون
    الان درد نداره فقط وقتی به اون دوتا انگشت یکم فشار میاد یا همین که میخوام با اونا تایپ کنم درد میگیره
    یعنی بهتر شده
    ولی بادش کمه و شکستگی یا مو برداشتگی نیست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •