تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: سؤال در مورد نحوه تخصیص ip در شبکه و دور زدن DHCP

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    مشهد

14 سؤال در مورد نحوه تخصیص ip در شبکه و دور زدن DHCP

سلام
    توی شبکه چه طور می تونیم DHCP رو دور بزنیم و ip خودمون رو توی یک range دلخواه به دست بیاریم؟
    ممنون میشم کسی راهنماییم کنه.

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

اگر به سوییچ وصل هستید، سوییچ میتونه شما رو با کامپیوترهایی که در رنج شما هستن شبکه کنه...
    یعنی اینکه شما با IP مثلا 192.168.10.10 نمیتونید به کامپیوتری با IP 192.168.11.10 وصل بشید، مگر اینکه روتر وجود داشته باشه و روتر هم برنامه ریزی شده باشه که اطلاعاتی که از IP با رنج شما میاد رو به IP به رنج کامپیوتر دیگه بفرسته.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اگر به سوییچ وصل هستید، سوییچ میتونه شما رو با کامپیوترهایی که در رنج شما هستن شبکه کنه...
    یعنی اینکه شما با IP مثلا 192.168.10.10 نمیتونید به کامپیوتری با IP 192.168.11.10 وصل بشید، مگر اینکه روتر وجود داشته باشه و روتر هم برنامه ریزی شده باشه که اطلاعاتی که از IP با رنج شما میاد رو به IP به رنج کامپیوتر دیگه بفرسته.
    ممنون از اینکه پاسخ دادید. ما توی یک شبکه خیلی بزرگ هستیم، وقتی کسی بخواد به اینترنت وصل بشه DHCP به طور خودکار به اون دستگاه با توجه به مکانش یک ip توی یک رنج خاص میده. می خوام بدونم راهی هست که من وانمود کنم جایی دیگه هستم و ip مختص به اون مکان رو بگیرم. ممنون میشم در این مورد راهنماییم کنید.

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

معمولا باید هم DHCP رو در روتر غیرفعال کرد و هم در کامپیوتر... من هم یه زمانی میخواستم این کار رو بکنم.ولی نه با تغییر Gateway و نه با IP به صورت اتوماتیک IP نمی گرفتم...
    این شاید به دلیل در حال استفاده بودن دیگر IP ها باشه.

داره خودمونی میشه star254's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

ممنون از اینکه پاسخ دادید. ما توی یک شبکه خیلی بزرگ هستیم، وقتی کسی بخواد به اینترنت وصل بشه DHCP به طور خودکار به اون دستگاه با توجه به مکانش یک ip توی یک رنج خاص میده. می خوام بدونم راهی هست که من وانمود کنم جایی دیگه هستم و ip مختص به اون مکان رو بگیرم. ممنون میشم در این مورد راهنماییم کنید.
    جناب باستانی ادمین اون شبکه با استفاده از یکی از روشهای مدیریت مصرف اینترنت که یک روش سخت افزاری و نرم افزاری هست نسبت به کنترل مصرف اینترنت و سایر موارد مورد نظر اقدام کرده . نمیشه این ابزار های کنترلی رو دور زد فکرت رو مشغول اون نکن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •