سلام دوستان
میخواستم اگر امکان داره برای سحری و افطاری ماه رمضون غذا پیشنهاد بدین با دستور پختش؟اگرم دوست داشتین عکس از غذایی که درس کردین با تزیینش بذارین تا بقیه هم استفاده کنن
سلام دوستان
میخواستم اگر امکان داره برای سحری و افطاری ماه رمضون غذا پیشنهاد بدین با دستور پختش؟اگرم دوست داشتین عکس از غذایی که درس کردین با تزیینش بذارین تا بقیه هم استفاده کنن
Last edited by باغبون; 26-06-2014 at 14:30.
برای افطار فسنجوندستور پختش هم بلد نیستم ولی مواد اولیه شو تقریبا می دونم
گردو ٬ مرغ ٬ رب انار ٬ و سایر دوستان
آشپزم شدم رفت
ولی جدای از شوخی فسنجون من خیلی دوست دارم مخصوصا وقتی گرسنه بشی خیلی بیشتر می چسبه. البته آش و حلیم که به عنوان پیش غذا عالیه.
به نظر من ادم چون توی فصل گرما هستیم و در طول روز تشنگی بیشتر از گرسنگی اذیت میکنه بهتره اولویت برای افطار درست کردن شربت و تهیه میوه های مختلف باشه
برای غذای شام و افطار هم چون همونطور که گفتم نوشیدنی در اولویت هست پس بیشتر حجم معده با اب پر میشه.برای اون یه ذره که مونده هم باید یه غذاهایی که خیلی دوست داریم رو بخوریم.
همینطوری در طول ماه رمضان حجم معده کم میشه.ادم هم که همش از تشنگی هلاکه.دیگه یه غذای بی خود ادم بخوره خیلی سخت میگذره![]()
روزه گرفتن و نیاشامیدن آب و غذا برای 17 ساعت طول روز جز ضرر رساندن به کلیه و کبد و مغز و عروقتون هیچ ارمغانی نداره.
اگر سلامتی خودتون رو دوست دارین، از طرفی با توجه به باورهای شخصی حتما میخواهید نوعی از روزه بگیرین، سعی کنید گوشت رو در این یک ماه حذف کنین و این یک ماه رو گیاهخواری کنین.
![]()
Last edited by B.Russell; 28-06-2014 at 01:41.
خیلی ممنونم از دوستان، اما بیشتر مد نظرم این بود که غذا پیشنهاد بدین تا کسایی که علاقمند به روزه گیری هستند و معتقدند به روزه گرفتن بتونن برای سحری یا افطاری درست کنن،اگر دوستان پیشنهادی برای غذا دارن خوشحال میشم دستور پخت بگذارند![]()
خورشت لوبیا سبز همراه با پلو : ( برای سحری )
لوبيا سبز - گوشت خورشتي یا گوشت چرخ کرده - پياز - رب - آبليمو ( دیگه مقدار نگفتم چون بستگی به تعداد نفرات داره )
طرز تهيه:
پياز را خرد كرده در روغن تفت ميدهيم تاطلائي رنگ شود سپس گوشت را اضافه نموده و دوباره تفت مي دهيم ، سپس رب ، فلفل، ادويه را اضافه كرد تفت داده بعد كمي آب ريخته زير آن را كم ميكنيم تا گوشت خوب پخته شود بعد از پختن گوشت ها لوبيا را كه از قبل در روغن تفت داده ايم با نمك، آبليمو اضافه ميكنيم یک ربع الی سی دقیقه بعد غذا آماده است.
لوبیا سبز فیبر زیاد داره و آب درونش در طول روز کم کم آزاد میشه .
نیم ساعت قبل از افطار هم فرنی درست کنید ولی زیاد شیرینش نکنید .
فرنی :
شير نيم ليتر - آرد برنج 2 قاشق سوپخوري - شكر 2 قاشق سوپخوري - گلاب 2 قاشق سوپخوري
آرد برنج را در شير حل مي كنيم و شكر و گلاب را اضافه مي نمائيم و مايه را روي حرارت ملايم قرار
مي دهيم و مرتب بهم مي زنيم تا جوش آمده و كمي غليظ شود، سپس در ظرف كشيده و وقتي سرد شد نوش جان کنید .
ما رو هم دعا کنید![]()
سلام دوستان من اولین پستم در این انجمن و هنوز بلد نیستم خیلی چیزا رو اینجااین غذا رو بارها و بارها در طول سال واسه خانواده ام درست کردم و استاد شدم واسه خودم
اسنک هلندی مواد لازم برای ۴ نفر :
سینه مرغ بی استخوان =۲۰۰ گرم ( برش خورده به صورت نواری باریک )
سیب زمینی =۲ عدد متوسط ( آب پز و رنده شده )
پیاز =۱ عدد متوسط
نان تست =۱۶ ورق
گوجه فرنگی =۲ عدد متوسط ( برش حلقه ای خورده )
پنیر گودا =۸ ورق
سیر =۲ حبه ( رنده شده )
پنیر پیتزا =به مقدار لازم ( رنده شده )
نمک، فلفل، زردچوبه =به مقدار لازم
کره =به مقدار لازم
طرز تهیه اسنک هلندی:
در تابه ای مقداری روغن گرم کنید، پیاز را ریز خرد کنید و داخل روغن تفت دهید تا سبک شود.
برش های مرغ را همراه با نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کنید و حرارت را کمی بالا ببرید. مواد را مدام هم بزنید و ۷-۱۰ دقیقه در همین وضعیت تفت دهید . بعد از این مدت حرارت را خاموش کنید و بگذارید مواد قدری خنک شوند.
در کاسه ای سیب زمینی رنده شده، پنیر رنده شده، سیر رنده شده و کمی نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید . سپس مرغ را به این مخلوط اضافه کنید و مواد را به آرامی هم بزنید.
طبق روشی که قبلا گفته شد، سطح خارجی نان ها را با مقداری کره نرم شده پوشش دهید، مقداری از این مخلوط روی ۸ ورق از نان های تست بمالید، دو برش از گوجه فرنگی و یک ورق پنیر گودا روی مواد بگذارید، ۸ ورق دیگر از نان های تست را روی نان های آماده قرار دهید و اسنک ها را کمی فشار دهید تا کاملا منسجم شوند و بعد آنها را به مدت ۳-۶ دقیقه در دستگاه ساندویچ ساز قرار دهید تا برشته شوند.
این اسنک معمولا با سس کچاپ سرو میشه.
پ.ن: مقدار هر دو نوع پنیر کاملا سلیقه ای است و شما میتوانید مقادیر فوق را به دلخواه کم یا زیاد کنید. به عنوان جایگزین پینر گودا (در صورتی که در دسترس ندارید) می توانید از پنیر تست ورقه ای استفاده کنید.
برای طعم دار شدن مرغ، بهتر است چند دقیقه قبل از طبخ، مرغ را با کمی آبلیمو و زعفران مزه دار کنید.
ببینید همون قدر که مقاله برای ضرر های روزه هست همون قدر هم برای فوایدش هست.کسی نمیتونه به طور قطعی بگه ضرر داره یا فایده داره.
به هر حال بهتره هر شخص خودش تحقیق کنه و سَبُک سنگین کنه که روزه بگیره یا نگیریه.
![]()
بله درسته، ولی من که هنوز یک خط مطلب علمی درباره فایده 17 ساعت تشنگی در گرمای تابستان برای کلیه و کبد و مغز و... پیدا نکردم.
البته یکسری مطالب برای تاثیر کم خوری و یا نخوردن در حدود 8 ساعت که برای بدن مفید باشه پیدا میشه که اونا هم عموما برای زمانی هست که این ماه تو زمستان میفتاد و نخوردن و نیاشامیدن یک استراحت برای بدن بود.
اما از یک حدی بگذره مخصوصا آب نخوردن هیچ نتیجه ای جز ضرر نداره و حتی یک پزشک رو اگر پزشک باشه نخواهید یافت که به سالم ترین انسان توصیه کنه در گرمای تابستان به فاصله 17 ساعت آب ننوشه !!!!!!!!!!!!
اما بازم حرف شما متین، همانطور که انسان ها در قمه زدن و سایر خودآزاری ها آزادند، در این گونه سبک زندگی هم آزادند.![]()
دوستان عزیز این توصیه رو جدی بگیرید.
حتما" در سحر و افطار در خوردن آب زیاده روی کنید.
در مدت روز هم سعی کنید زیاد عرق نکنید.
در اواخر روز اگر دیدید دیگه طاقت ندارید به بدن فشار نیارید و روزه رو بشکنید , مطمئنن در نزد خدا جون آدمی خیلی با ارزش تر از یک روز روزه است.
کاهش آب بدن در رمضان سال پیش جان تعدادی از هموطنانمون رو گرفت. ( شایعه نیست خودم در بخش اورژانس بودم و دیدم)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)