تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از عملكرد تيم ملي راضي هستيد؟

راي دهنده
63. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

29 46.03%
  • خير

34 53.97%
صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 23

نام تاپيک: آيا از عملكرد تيم ملي در جام جهاني راضي بوديد؟

پروفشنال ragbar12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    منطقه جنگي

پيش فرض آيا از عملكرد تيم ملي در جام جهاني راضي بوديد؟

سلام

جام جهاني 2014 برزيل امشب براي تيم ملي ايران تمام شد ومثل هميشه بعد سه بازي ساكو بستيمو برگشتيم ايران.
    به نظرتون عملكرد تيم ملي در اين جام راضي كننده بود يانه؟ در اين تاپيك قرار نيست بازي تيم ملي تحليل بشه فقط با دليل بگيد از تيم ملي راضي بوديد يانه. و علت رو بيان كنيد.

2. این کاربر از ragbar12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

تيم ايران مثه يه دانشجويي هست كه واسه امتحان نخوونده و اميدشو ميذاره واسه نوع سوال دهي استاد و شانس و اقبالاي روز امتحان:

اگه اوايل بازي گل نخوره و اگه تيم حريف نتونه در حد بايدش ظاهر بشه و ....اونم خوب بازي مي كنه و گرنه وا ميده(يعني يه تيم بدون برنامه و سطحي )

+

البته عملكرد بازيكناي فعلي و مربي فعلي خوب بود(چون توانشون در همين حد) ولي براي كشوري با اين همه سرمايه و عاشق فوتبال انتظار خيلي بيشتري در مورد انسجام و تربيت نيروي زبده فوتبالي ميره(يعني تا ريشه اي نباشه كارا مربي و بازيكنا خيلي بهتر از اينا ظاهر نخواهند شد)

.

4. 11 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

تيم ايران مثه يه دانشجويي هست كه واسه امتحان نخوونده و اميدشو ميذاره واسه نوع سوال دهي استاد و شانس و اقبالاي روز امتحان:
    یعنی واقعا این جمله بالا خلاصه تیم ملی هست !!

واقعا ما چقدر بازی تدارکاتی داشتیم ؟؟ (( تشبیه به درس نخوندن در طول ترم ))

آخرش چی شد ؟؟ فقط دارن تو تلویزیون میگن اگه پنالتی گرفته میشد -- اگه ما میزدیم و هزاران اگه دیگه (( تشبیه به اینکه استاد چرا نمره نمیده !! ))

در حالی که خود دانشجو ورقه سفید داده انتظار داره استاد 20 بده !!

6. 2 کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فلسفه B.Russell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

من زیاد غافلگیر نشدم و تو نظرسنجی های p30world هم دقیقا به یک امتیاز تساوی با نیجریه و دو باخت مقابل بوسنی و آرژانتین رای داده بودم.

بیشتر هم از عملکرد خودم ناراضی هستم !!!

با وجودیکه ایمان داشتم ایرانی ها جوگیرن، ایرانی ها متوهم هستن و روی شانس و اقبال و دعا و دست های اربابان آسمانی بیشتر حساب میکنن تا کار کردن های از پایه و برنامه ریزی و ... بازم پس از بازی خوب مقابل آرژانتین این توهم سراغم اومد که ایران میتواند بوسنی رو ببره.

و الان فهمیدم هیچ وقت از این جوگیری رها نمیشم، ژن جوگیری بدجوری تو گوشت و خون ایرانی ها یکه تازی میکنه.

پیش بینی آینده :

تو جام ملت ها هم مثل باقلوا تو مرحله 1/4 اوت میشیم، ببینیم مربی اونزمان کی هست که پس از پایان بازی های گروهی بازم مارو جو زده کنه.

ایران = جو زده ترین کشور جهان در تمامی تاریخ بشریت + جوگیر ترین ملت غیور دنیا

8. 9 کاربر از B.Russell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ae2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

من زیاد غافلگیر نشدم و تو نظرسنجی های p30world هم دقیقا به یک امتیاز تساوی با نیجریه و دو باخت مقابل بوسنی و آرژانتین رای داده بودم.

بیشتر هم از عملکرد خودم ناراضی هستم !!!

با وجودیکه ایمان داشتم ایرانی ها جوگیرن، ایرانی ها متوهم هستن و روی شانس و اقبال و دعا و دست های اربابان آسمانی بیشتر حساب میکنن تا کار کردن های از پایه و برنامه ریزی و ... بازم پس از بازی خوب مقابل آرژانتین این توهم سراغم اومد که ایران میتواند بوسنی رو ببره.

و الان فهمیدم هیچ وقت از این جوگیری رها نمیشم، ژن جوگیری بدجوری تو گوشت و خون ایرانی ها یکه تازی میکنه.

پیش بینی آینده :

تو جام ملت ها هم مثل باقلوا تو مرحله 1/4 اوت میشیم، ببینیم مربی اونزمان کی هست که پس از پایان بازی های گروهی بازم مارو جو زده کنه.

ایران = جو زده ترین کشور جهان در تمامی تاریخ بشریت + جوگیر ترین ملت غیور دنیا
    این نظرتون رو به حساب جو زدگی میزاریم! حالا شما فرض کن همه ما اشتباه میکنیم این همه خبرگزاری جهان که از بازی های تیم تمجید کردن هم اشتباه میکنن؟!

کاربر فعال ورزش اتومبیل رانی PSYCHO_MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

البته بی برنامه کامل نبودیم تو فاز دفاعی تا وقتی هدف حفظ درواره بود خوب بودیم ولی یه تیم نصف و نیمه بودیم که تو حمله خیلی بی اثر بازی میکنه
    ما دانشجویی بودیم که از 10 تا فصل امتحان 4 تا رو تقریباً خوب خونده بود ولی سوالای 6 تا فصل دیگه رو بلد نبود و به امید حادثه ، تقلب و لطف یزدان و بچه ها رفت سر جلسه
    البته بعضی جاها هم شبیه اون دانشجویی بودیم که وقتی استاد با ارفاغ بهش 10 میده میره برای شاگرد اولا شاخ شونه میکشه
    در کل اگه بخوایم خیلی سخت نگیریم میشه نمره قبولی داد به این تیم با توجه به سطح فوتبالمون

این نظرتون رو به حساب جو زدگی میزاریم! حالا شما فرض کن همه ما اشتباه میکنیم این همه خبرگزاری جهان که از بازی های تیم تمجید کردن هم اشتباه میکنن؟!
    بد نمیگه این دوستمون این صدا و سیما هم خیلی دیگه آش شور کرده بود . یه کاری کردن که بازی با بوسنی انگار تشریفاتی بود و ما جام رو با بازی آرژانتین تموم کردیم. هر چیزی حدی داره
    چند روز بود فقط داشتیم تعریف و تمجید میشنیدیم . انگار نه انگار ما یه بازی خیلی مهم تر دیگه هم داریم
    از یه سایت معمولی تو امارات و قطر گرفته تا لهستان و برزیل و خلاصه همه جای دنیا رو میگشتن ببینن کی یه خط در مورد بازی ایران تعریف کرده بیان برای مردم تعریف کنن
    Last edited by PSYCHO_MAN; 25-06-2014 at 23:38.

11. 5 کاربر از PSYCHO_MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فلسفه B.Russell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

دقت نکردی چی گفتم !!! گفتم ایران در بازی با آرژانتین خوب بود و همین باعث شد ما دوباره جو زده بشیم و یادمون بره حقیقتمون چی هست.

تو عرصه های سیاسی و روحانی مچکریم و .... هم از این حرکتا زیاد کردیم و بازم میکنیم.

خبرگزاری های جهان هم صرفا از بازی با آرژانتین تمجید کردن، کسی از 3 گل خوردن از بوسنی و اون بازی بزن زیر توپ با نیجریه تمجید نکرده، اگر هم کرده اونم جوگیره !!!

13. 4 کاربر از B.Russell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

من که رای ندادم . نمیشه نظری داد . بحث رضایت برمیگرده به اینکه قبل از جام چه انتظاری از تیم ملی داشتیم . اما یه رضایت دیگه هم هست که رضایت کلی از عملکرد تیم ملی توی این سالهاست که هیچ پیشرفتی نکرده .
    اگه بخوایم به نسبت قدرت تیم بسنجیم که صد در صد باید راضی باشیم . چون حقمون روی کاغذ سه تا باخت افتضاح بود .
    اما در کل میشه ناراضی بود . چون این پتانسیل تیم ایران نیست و قدرت ایران نباید در این حد باشه . میشد طی این سالها با مدیریت درست تیمی قویتر راهی این مسابقات کرد که نکردیم . پس اینجا هم ناراضی .

15. 2 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Undisclosed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

بنده از عملکرده اونایی که فوتبال ایران رو به این روز انداختن ناراضی ام . از خودشون هم البته متنفرم .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

به نظرم اگه بوسنی رو میبردیم ولو اینکه صعود هم نمی کردیم بهترین عملکرد رو در ادوار حضورمون داشتیم .

ولی با این نتیجه به نظرم از 2006 بهتر واز 98 بدتر بودیم

18. این کاربر از alireza-1991 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •