تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کارلوس کی روش در تیم ایران چگونه بود ؟

راي دهنده
77. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالی

19 24.68%
  • خوب

33 42.86%
  • متوسط

17 22.08%
  • ضعیف

8 10.39%
صفحه 1 از 6 12345 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 53

نام تاپيک: کارلوس کی روش

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

12 کارلوس کی روش

آیا عملکرد کارلوس کی روش بعنوان سرمربی ایران رضایت بخش بوده ؟
    آیا موافق به تمدید قرارداد او میباشید ؟

نظر بنده :

در اینکه کارلوس کی روش مربی بزرگی هیچ شکی نیست
    من به نوبه خودم از او متشکرم که تیمو بعنوان سرگروه به جام جهانی برد و از این 3 بازی 1 بازی خیلی عالی هم رو کرد (آرژانتین)

امشب لحظه ای که دوربین نشونش داد و با لباس کاملا خیس بازیکنای بی رمق و بی حس و حال رو به جنگدنگی خوند حال کردم

اما بنا به دلایلی موافق ادامه حضورش هم نیستم

اما

این دلیلی نمیشه که به مربی ای مثل فرکی رای مثبت بدم !
    چرا یک مربی حتی بزرگتر از کی روش نداشته باشیم ؟

یکی مثل پکرمن یا رافائل بنیتس !

2. این کاربر از banii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

چرا یک مربی حتی بزرگتر از کی روش نداشته باشیم ؟
    فدراسیون ما حتی به همین کیروش هم نمیخواد پول بده بعد بره یکی بزرگ تر و پر هزینه تر از اون رو بیاره؟؟؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

بنظر من تعویض های کی روش تو این 3 بازی خیلی ضعیف بود

اون 2تا بازی علیرضا جهانبخش نباید اونقدر دیر وارد زمین میشد

نکونام اصلا بازیکن مناسبی بعنوان فیکس نیست

امروز دژاگه نباید اونقدر زود میومد بیرون

امروز بهتر بود بجای حقیقی احمدی داخل دروازه قرار بگیره

حالا پیام صادقیان رو میشه صرف نظر کرد ولی خلعتبری حیف بود .... باید همراه تیم میبود...

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

فدراسیون ما حتی به همین کیروش هم نمیخواد پول بده بعد بره یکی بزرگ تر و پر هزینه تر از اون رو بیاره؟؟؟
    جاهایی که باید رعایت کنند نمیکنند جایی که نباید میکنند ... اگه راست میگند به باشگاها اجازه ندند به بازیکنا پولهای میلیاردی بدند...

6. 2 کاربر از banii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فلسفه B.Russell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

با این بازیکنان و این جام هر مربی دیگر هم میومد بیشتر از یک امتیاز نمیگرفت.

به نظر من کیروش عملش متوسط بود، جز بازی با آرژانتین که خوب بازی کردیم دو بازی دیگر زیر متوسط بود.

بهترین مربی هایی که به درد فوتبال ایران میخورن از آرژانتین یا برزیل هستن.

پکرمن سرمربی سابق آرژانتین و سرمربی امسال کلمبیا به نظر من بهترین گزینه برای مربیگری ایرانه و دستمزدش هم از کیروش کمتر بوده.

8. 3 کاربر از B.Russell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

پکرمن سرمربی سابق آرژانتین و سرمربی امسال کلمبیا به نظر من بهترین گزینه برای مربیگری ایرانه و دستمزدش هم از کیروش کمتر بوده.
    عجیب بهش معتقدم

10. این کاربر از banii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

با این بازیکنان و این جام هر مربی دیگر هم میومد بیشتر از یک امتیاز نمیگرفت.

به نظر من کیروش عملش متوسط بود، جز بازی با آرژانتین که خوب بازی کردیم دو بازی دیگر زیر متوسط بود.

بهترین مربی هایی که به درد فوتبال ایران میخورن از آرژانتین یا برزیل هستن.

من مخالف رفتن کی روش هستم . چون میدونم اگه بره امثال فرکی میان مربی میشن و این یعنی نابودی دوباره تیم . تیمی که توی این سالها چندین بار نابود شده . مثل ماشینی که چندین بار باهاش هی میرن عقب و باز با سرعت میکوبن تو دیوار . کاملا داغون شده فوتبال ما کاش داغونترش نکنیم .
    اما اگه قراره در صورت رفتن کی روش امثال پکر من سرمربی تیم ملی بشن من که از خدامه . چون اصلا از این شیوه بازی کی روش خوشم نمیاد . هر چند اون هم مجبوری این شیوه رو داره . اما به هر حال اگه کسی بیاد که شیوه قابل قبولی رو ارائه بده که تیم ملی صاحب سبک بشه واسه خودش خیلی بهتره .

اما همه میدونیم که چی ...
    بقیه اش رو نمیگم چون همه میدونیم

به طور کلی نظرم اینه که کی روش به صورت موقث مثلا 6 ماهه یا یه ساله حفظ بشه مخصوصا واسه نتیجه گیری در جام ملتها و یه فرصت دوباره بهش بدیم . اما تو این مدت قشنگ با گذاشتن وقت و سبک سنگین کردن همه چیز یه جایگزین مناسبی براش پیدا کنیم نه کسایی مثل فرکی و ...

12. 6 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فلسفه B.Russell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

من مخالف رفتن کی روش هستم . چون میدونم اگه بره امثال فرکی میان مربی میشن و این یعنی نابودی دوباره تیم . تیمی که توی این سالها چندین بار نابود شده . مثل ماشینی که چندین بار باهاش هی میرن عقب و باز با سرعت میکوبن تو دیوار . کاملا داغون شده فوتبال ما کاش داغونترش نکنیم .
    اما اگه قراره در صورت رفتن کی روش امثال پکر من سرمربی تیم ملی بشن من که از خدامه . چون اصلا از این شیوه بازی کی روش خوشم نمیاد . هر چند اون هم مجبوری این شیوه رو داره . اما به هر حال اگه کسی بیاد که شیوه قابل قبولی رو ارائه بده که تیم ملی صاحب سبک بشه واسه خودش خیلی بهتره .

اما همه میدونیم که چی ...
    بقیه اش رو نمیگم چون همه میدونیم

به طور کلی نظرم اینه که کی روش به صورت موقث مثلا 6 ماهه یا یه ساله حفظ بشه مخصوصا واسه نتیجه گیری در جام ملتها و یه فرصت دوباره بهش بدیم . اما تو این مدت قشنگ با گذاشتن وقت و سبک سنگین کردن همه چیز یه جایگزین مناسبی براش پیدا کنیم نه کسایی مثل فرکی و ...
    کیروش بمونه هم ایران تو جام ملت ها تو مرحله 1/4 یا نیمه نهایی اوت میشه.

امکان نداره از پس تیم هایی مثل ژاپن یا استرالیا بر بیاد، اگر به کره جنوبی هم دقت کنین اونارو با چندین شانس تو کُره بردیم.

سیستم کیروش کلا تدافعی تخریبیه، من یادمه پرتقال رو هم همینجوری خراب کرده بود.

مربی باید بیاد که بازی شناور و استفاده بهینه از تکنیک بازیکنان رو توی تاکتیکش در نظر بگیره، فرکی و کیروش شک نکنید تو جام ملت ها یک نتیجه میگیرن.

مگر اینکه شعور داشته باشن برن سراغ امثال پکرمن که بعید میدونم.

14. 2 کاربر از B.Russell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

من مخالف کیروش نیستم ولی موافق فرکی هم نیستم. کیروش هر چقدر هم تلاش کنه ، نمیتونه ضعف پایه فوتبال ما رو بپوشونه . ای کاش این هزینه ها صرف قدرتمند کردن پایه و استعداد ها بشه که نتیجه شو ممکنه چندین سال بعد ببینیم . تیم هایی مثل کلمبیا و شیلی و کاستاریکا ، هیچ کدومشون مربی ای به بزرگی کیروش ندارن ولی فوتبالی که بازی میکنن ، ناب هست . پس بهتره بجای سرپوش گذاشتن روی مشکلات بزرگ پایه ای ، یک فکری بحال استعداد هایی که روز به روز دارن میسوزن بشه .

16. 5 کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال ورزش اتومبیل رانی PSYCHO_MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

به نظر من کروش خوب کار کرد با توجه به ابزاری و زمانی که داشت استراتژی درستی انتخاب کرده بود برای تیم . اینکه بخوایم تو سطح جام جهانی یه بازی شناور بکنیم و بازیمون رو دیکته کنیم به حریف نیاز به کار اساسی و پایه ای داره شاید 10 سال کار بخواد. اونم کار با برنامه و پشتوانه
    تو کوتاه مدت همین شیوه که کروش پیاده کرد و یه ساختار تقریباً خوبی رو ایجاد کرد برای فاز دفاعی و وقتی که داشت رو تلف نکرد با ارزش بود.
    البته ما روی مکمل کار دفاعیمون یعنی ضد حملات قوی نبودیم و اینم باز برمیگرده به همین زمان کم چون خود ضد حمله زدن اصولی و انتقال سریع هم نیاز به سالها تمرین و ابزار مناسب خودش رو داره .ما از قدیم هم سبک فوتبالمون با ضد حمله های قوی تعریف نشده و تو این نوع فوتبال تجربه زیادی نداریم
    وقتی توان بازی هجومی و تحت فشار گذاشتن حریف رو نداریم و رو ضد حمله هم خیلی قوی نیستیم بهترین و سریع ترین راه حل ممکن همین شیوه دفاع منسجم ، آمادگی بدنی بالا ، دوندگی واستفاده از اشتباهات حریف هست .
    اگه حریف زیاد اشتباه کنه روز خوب شما میشه و اگه اشتباه کنید وگل اول رو بخورید میشه همی بازی که امروز دیدیم و برگردوندن بازی برای تیمی با این توان سخته
    ما بازی تدارکاتی خوب هم نداشتیم و آشنا نبودیم با سبکهای مختلفی که میتونن مارو تحت فشار بزارن تا نقطه ضعفمون رو سریعتر برطرف کنیم
    اگر کروش حفظ بشه ( ظاهراً رفته) و واقعاً برای این فوتبال از پایه برنامه ریزی بشه ،میتونیم تا سطح ژاپن برسیم
    البته سابقه این جماعت میگه عمراً

18. 3 کاربر از PSYCHO_MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 6 12345 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •