تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 20

نام تاپيک: میزان درآمد برنامه نویسی وب

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض میزان درآمد برنامه نویسی وب

سلام می خواستم بدونم که برنامه نویسی وب بطور متوسط چقدر درآمد زا هستش/ برا یه وب سایت چقدر حق الزحمه می دن/
    اگه میشه لینک نمونه هاش روهم بذارید/

برای مثال وبسایت هایی مث بانک ها ویا سایت های تبلیغاتی

من یه وب سایتی رو دیدم که برا خرید و فروش جواهرات بودو شخصی ازم خواست که نمونشو بنویسم که پیشنهاد 3 ملیون بهم داد که قبلا یه درصدی رو هم خودش برداشته بود/

آیا درآمد حاصل به این شکله / میشه با نونه کارها بهم توضیح بدید/

ممنون از پاسخ

کاربر فعال انجمن طراحی صفحات وب kian98's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    در لباس هایم

پيش فرض

درود

معمولا برنامه نویس لیستی از امکانات رو به شما میده و میگه که بابت اضافه کردن هر امکانات به وب سایت چقدر به مبلغ وب سایت اضافه می کنه.

هرچقدر که وب سایت واکنش گرا تر باشه قیمت هم بالاتر میره.

برای سئو کردن کدهای سایت هم هزینه دریافت می کنند.

نمونه هم کافیه توی اینترنت سرچ کنید سفارش طراحی سایت و بعد توی خود همون سایت ها نمونه هم قرار داده شده.

معمولا قیمت ساخت یه سایت زیر 300 یا 400 هزارتومان نمیره.

3. 3 کاربر از kian98 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن طراحی وب Thor God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    بندرعباس،رشت،تهران

پيش فرض

ببینید کسی نمی گه که درآمدش چه قدر هست
    اما کار گروهی درآمد بیشتری داره. البته در صورتی که طرفت رو بشناسی وگرنه همون پروژه ای و تنها بهتره.
    بله تا 1، 1 و نیم میلیون هم، برای طراحی می گیرن. برنامه نویسی که دیگه دو رقمی هم میشه در حده 10 میلیون. اما متوسط همون 500 600 هزار تومان هست برای طراحی که حدودا 15 تا 25 روز با توجه به نوع طراحی، کار میبره ( البته تعداد روز ها الکی بالاست خودم طراحم و این رو اعتراف می کنم )
    یک مقاله ای خوندم متوسط درآمد برنامه نویس در اروپا فقط 130 میلیونه البته دقت کن که متوسط.
    سایت های دولتی هم مسئلشون جداست. کلی هزینه می کنند و آخر یک وبسایت خیلی معمولی هم تحویل بدی مشکلی ندارند.نیازی هم به افکت های سنگین نیست ... .
    سوالی بود در خدمتم.

5. 2 کاربر از Thor God بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

دوستان یه سوال داشتم

به نظرتون تو یه شرکت کار کنیم بهتره تو زمینه طراحی یا اینکه انفرادی کار کنیم؟؟؟

ناظر انجمن طراحی وب Thor God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    بندرعباس،رشت،تهران

پيش فرض

دوستان یه سوال داشتم

بالاتوضیح دادم.
    مورد بوده شرکت طراحی خواسته 1 روزه با اسلایدر جیکوئری و ... کاملا حرفه فقط و فقط 100 هزار تومان

اگر شرکت رو خوب بشناسید و راحت بگم باهاشون دوست باشید میتونید کار کنید ولی این سایت هایی که در اینترنت هست برای شما کار نمیشه چون پیشنهاد های مسخره میدند.

پیشنهاد بنده اینه که خودتون یک گروه بزنید فقط باید طراح و برنامه نویس داشته باشید.

در کل خودتون باید موقعیت شناس باشید که در کار گروهی میتونید شرکت کنید یا نه، با سود کم و همیشگی و مداوم موافق هستید یا سود بزرگ اما دیر به دیر و ... .

موفق باشید.

8. 3 کاربر از Thor God بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mr.Pooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

خب دوستان توضیحات کامل رو دادند اما اجازه بدید بنده هم نکته ای اضافه کنم.

بیاید از نظر هزینه هایی که از مشتری گرفته میشه بررسی کنیم این قضیه رو:

اول از همه می خوام بگم هزینه طراحی سایت اگر خودتون یک CMS نصب کنید چقدر میشه و بعد هزینه که اگر بخواهید شخص گروه یا شرکت دیگه ای براتون طراحی کند:

1- خودتون می خواید به فرض مثال وردپرس نصب کنید هزینه ها به این صورت هست:

1-1 هاست و دامنه: من اینجا در نظر می گیرم که فضای خیلی کم و هاست خیلی معمولی و تقریبا بی کیفیتی تهیه می شه که قیمتش حدود 100 تومان شاید بشه.

1-2 وردپرس : شاید بگید چرا وردپرس رو آوردم جز هزینه ها ! درسته که وردپرس رایگان هست اما برای رایگان هم باید حجم اینترنت استفانه کنید تا دانلودش کنید ! اگر هم اینترنت نامحدود دارید باز هم میشه گفت 1/1000 هزینه اینترنت تون میشه. خب فرض می گیریم اینترنت با محدودیت حجمی در دسترسی هست. وردپرس 6 مگ و باید چند تا قالب هم دانلود کنید و تست کنید تا قالب مورد نظر رو پیدا کنید و پلاگ این و خیلی مسائل دیگه که این هم شما اگر 1گیگ حجم اینترنت بگیرید میشه چیزی حدود 5000 تومان.

خب با این هزینه ها خودتون نصب کردید و سایت هم دارید و باید برای سایت تون تلاش کنید تا سایت خوبی بشه. پس با جدود 100 تومان میشه صاحب سایت شد البته اگر خودتون کارش رو انجام بدید !

2- شخص دیگری برای شما وردپرس نصب می کند. دوباره همون هزینه ها هست به فرض اینکه هاست و دامنه هم با خودش باشه حدود 100 هزار تومان ولی با توجه به خصوصیات اون شخص : انصاف، تجربه کاری، مهارت شما باید چیزی حدود 300-400 تومان بدید برای کاری که 100 تومان هزینه داره. پس این مورد برای این که خودتون تنهایی کار کنید برای یک CMS راحت می تونید 300-400 تومان حتی 600-700 تومان هم دستمزد بگیرید که اگر 100 تومان ازش کم کنیم میشه چیزی بین 200 تا 500 تومان سود.

3- گروه دیگری برای شما ورد پرس نصب می کنه. هزینه نصب و راه اندازی وردپرس که ثابته ولی این گروه به فرض اگر 10 نفر هستند باید به هر کدوم حدود 50 تا 100 هزار تومان برسه ! 50*10 = 500 . پس حداقل هزینه میشه 500 برای کل گروه که این هم به تعداد اعضا و دوباره مقدر درخواستی گروه بستگی داره.

4- شما وارد یک شرکت می شید روی صندلی منتظر می شینید با احترام هر چه تمام تر برای شما چای می آورند و از شما پذیرایی می کنند در محیط کاملا حرفه ای از طرفی باد کولر یا حرارت بخاری هم به مبل یا صندلی راحتی که روش نشستید می خوره و دقایقی دور از ترافیک و آلودگی شهر منتظر هستید که انتظار هم در تمامی دنیا یک چیز کاملا عادی هست. خب همینجا فعلا صبر کنیم. به نظرتون همین خدمات چقدر ارزش داره ؟ شاید بگید این خدمات برای یک شرکت کاملا عادی هست ولی رئیس شرکت هیچ وقت این فکر رو نمی کنه و تا همینجا که منتظر نشستید اگر قرار بر همکاری شد شما باید 200 یا 300 تومان قبل از شروع عملیات راه اندازی سایت در نظر بگیرید. البته هیچ کس به شما نمیگه ما این قدر از شما پذیرایی کردیم باید انقدر پولش رو بدید اما همون پذیرایی کردن هر چقدر هم مختصر باعث میشه که دستمزد ها بالاتر بره. به قولی کلاس کاریشون بالا هست و هزینه هاشون هم بالا !

خب میریم سر موضوع نصب وردپرس: هزینه 100 تومان رو شرکت تقبل می کنه برای شما سایت طراحی می کنه ولی شما باید حداقل یک میلیون تومان کاملا ناقابل ! از جیب مبارک در بیارید و روی میز رئیس شرکت قرار بدید و تشکر کنید و گل و شیرینی هم یادتون نره نه این گل و شیرینی رو شوخی کردم . حالا چرا هزینه 100 تومانی شد 1 میلیون تومان ؟

در شرکت مورد نظر در صدر همه باید جیب مدیر عامل پر بشه از کجا ؟ از مشتری هایی مثل شماٍ نوعی ! خب دست شما درد نکنه ما پولمون رو گرفتیم شما هم سایت تون رو دیگه به سلامت ! آموزش کار با سایت می خواهید ؟ جمع کل هزینه +300 هزار تومان .

پشتیبانی می خواهید ؟ جمع کل هزینه +500 هزار تومان.

خب مدیر عامل که پولش رو گرفت حالا می مونه زیر دست ها ! در این شرکت ها اکثرا کارمند ها حقوق ثابت دارند البته جاهایی هم هستند که پورسانتی کار کنند ولی من به توضیح حقوق ثابت اکتفا می کنم.

منشی حقوق می خواد، برنامه نویس ( همون شخصی که برای شما وردپرس نصب کرد ) حقوق می خواد، آبدارچی حقوق می خواد، اینترنت مجموعه ماهانه هزینه داره و .... چندین شخص و دستگاه دیگه. خب این میشه که تو شرکت هزینه ها مثل هواپیما میرن بالا نه مثل بچه 3 ساله ای که داره تلاش خودش رو می کنه که رکورد پرش بین دوستاش رو بدست بیاره !

خب حالا اون برنامه نویس که بحث ما هم همین هست چقدر حقوق دریافت می کنه در شرکت :

این مورد هم بستگی فراوانی داره به مهارت، تجربه کاری، مدت حضور در شرکت مورد نظر و مقداری هم به تقاضا برنامه نویس اما میشه گفت برنامه نویس بی تجربه شاید از ماهی 500-600 تومان شروع بشه تا برنامه نویس حرفه ای ماهی 3-4 تومان که البته خیلی ها هم حقوق های نجومی دارند که البته این مورد بیشتر برای مدیر عامل مجموعه است. البته اعداد کاملا تقریبی هستند و نمیشه دقیق گفت چون کار هایی هم که برنامه نویس در طول ماه انجام میده به حقوق ثابتش اضافه میشه. نمیشه اسمش رو گذاشت پورسانت ولی خب به نوعی اضافه کاری میشه گفت.

کلام آخر اینکه درآمد برنامه نویسی میشه گفت اول به خودتون بستگی داره دوم به مهارت تون سوم و مهمترین عامل به تبلیغات و معروفیت تون. به فرض اگر یک نفر همینطوری تو اینترنت برای شما وردپرس نصب کنه شاید 500 تومان بگیره ولی همون کار رو اگر مدیر تیم برنامه نویسی موتور جستجو گوگل انجام بده چیزی حدود 100 میلیون هم از شما تقاضا کنه خیلی خیلی خیلی کم گقته !

قصد توهین به شرکتی رو نداشتم ولی خب روند کاری شرکت ها به این صورت هست که با توجه به هزینه هایی که اداره کردن شرکت داره هزینه های کاملا منطقی هستند و کمتر از این قیمت ها واقعا ضرر هست برای شرکت.

بالاتوضیح دادم.
    مورد بوده شرکت طراحی خواسته 1 روزه با اسلایدر جیکوئری و ... کاملا حرفه فقط و فقط 100 هزار تومان

موفق باشید.
    صحبت از اسلایدر jQuery و طراحی شد. 100 تومان حتی حقوق آبدارچی شرکت هم نیست چه برسه برنامه نویس برای یک پروژه.

منظورتون از طراحی واضح نیست که طراحی 0 تا 100 قالب یا فقط کد نویسی قالب ؟ ولی اسلایدر jQuery به صورت خیلی حرفه ای هم کار سختی نیست شاید 10 دقیقه هم زمان نبره !

چون در jQuery شما نمیای اسلایدر رو بنویسی و به راحتی هر چه تمام تر پلاگ این رو دانلود می کنه و تمام کاری که شما باید انجام بدی صدا کردن فانکشن یا حتی بسته به پلاگ این راحت تر از اون Class یا ID دادن به تگ IMG البته این ها همه بستگی به پلاگ این داره که شاید خیلی پیچیده تر باشه ولی من مثال عرض کردم.

ولی اسلایدر CSS3 و یا اسلایدری که با خود زبان JavaScript بدون استفاده از کتاب خانه هاش مثل jQuery نوشته شده باشه زمان بیشتری نیاز داره و پیچیده تر هم هست چون اگر از تو اینترنت کپی نشه اسلایدر 0 تا 100 اش رو خودتون باید بنویسید.

دوستان یه سوال داشتم

دوستمون هم جناب Thor God علی آقا کاملا توضیح دادند و جواب خیلی واضحی به سوال شما دادند اما بنده هم توضیحاتم رو بالاتر عرض کردم امیدوارم مورد استفاده قرار بگیره.
    در آخر اگر به برنامه نویسی یا شرکتی اهانتی شد همینجا معذرت خواهی می کنم و باید عرض کنم بنده قصد هیچگونه توهینی نداشتم

موفق باشید
    Last edited by Mr.Pooya; 24-06-2014 at 23:07.

10. 3 کاربر از Mr.Pooya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

مرسی از جواب

من قبلا از شخصی بهم پیشنهاد شد که سایتی رو برای خرید و فروش بنویسم و دستمزد 3ملیون بهم داد/ پس چرا درآمدی که شماگفتید پایین تره؟

حتی شنیدم که بعضی سایت ها 6ملیون هزینشه که میشه تنهایی ردیفش کرد/

واقعا اینطوره؟

آخر فروم باز Mr.Pooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مرسی از جواب

من قبلا از شخصی بهم پیشنهاد شد که سایتی رو برای خرید و فروش بنویسم و دستمزد 3ملیون بهم داد/ پس چرا درآمدی که شماگفتید پایین تره؟

واقعا اینطوره؟
    من نگفتم نمیشه ! پیشنهاد های خوب هم زیاد هست. من فقط دستمزد نصب وردپرس رو گفتم ! سایت خرید و فروش رو قرار بود خودتون از پایه کدنویسی کنید یا با اسکریپت های آماده ؟

اگر از پایه بود قیمت مناسب بود اگر اسکریپت آماده بود اون شخص شاید زیاد از قیمت ها اطلاع نداشته و اینکه من نمی دونم شما در چه سطحی هستید !

در کل میشه گفت برنامه نویسی چیزی هست که تعرفه مشخصی نداره ! بیشتر میشه گفت دل بخواهی هست. مثلا من الان بگم دو میلیون نصب ورد پرس آموزش کار باهاش پشتیبانی می گیرم شاید کسی این هزینه رو پرداخت کنه شاید هم خیلی ها این پیشنهاد رو فکر نکنند بهش ولی اگر بگم 200 تومان وردپرس خب مطمئنا مشتری های بیشتری خواهم داشت. البته مثال بود و من وردپرس نصب نمی کنم

صحبت من این بود که اگر شما مثلا تنهایی 6 میلیون یک سایت طراحی می کنید در شرایط مساوی همون سایت رو یک شرکت 10 تا 15 میلیون طراحی می کنه !

موفق باشید

آخر فروم باز smahdis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آقا یه سئوال,

به طور تقریبی, اینایی که تبلیغات میکنن طراحی وب, منظورشون نصب CMS هست یا طراحی از صفر؟ بیشتر ملت کدوم یکی هستن؟

کاربر فعال انجمن طراحی صفحات وب kian98's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    در لباس هایم

پيش فرض

اونهایی که میگن طراحی وب باید صد در صد خودشون CMS رو طراحی کنند وگرنه ساخت یه سایت با CMS های آماده رو که یه بچه هم بلده.

واقعا اینطوره؟
    بنده در بالاتر هم توضیح دادم.

هرچقدر امکانات و واکنش گرایی سایت بالاتر بره قیمت هم بالاتر میره.

حتی ممکنه یکی بیاد و بگه صد میلیون ازتون میگیرم و بهیترین سایت ایران رو براتون میسازم.

15. این کاربر از kian98 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •