تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: به نظر شما ممکن هست؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض به نظر شما ممکن هست؟

به نام خدا
    با سلام خدمت همه دوستان
    من یه نوت بوک دارم با ابن مشخصات Intel atom CPU N570 @1.66 GHz 1.67 GHz 2 Gigabyte 32 bit monitor 11 inch
    برنامه های مختلف ادیت رو نصب کردم ، برنامه میاد بالا اما به دلیل اینکه مانیتور کوچک هستش تمام فسمت های برنامه رو نشون نمی ده. با راست کلیک تو صفحه اصلی رفتم تو قسمت properties و اون قسمت مربوط به سایز رو عوض کردم و نتیجه نگرفتم. دوتا گزینه داشت 800*600 و دیگری 1024*600 که با تغییرشون، در برنامه ادیت تغییری صورت نگرفت.
    آیا راهی برای حل این مشکل هست که بتونم تمام قسمت های برنامه رو ببینم؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

با سپاس فراوان

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    -^.

پيش فرض

بله گرافیکتون رو نصب کنید . به همراه هر لپتاپی چندتا دی وی دی از درایور های لب تاپ هست . اون رو پیدا کنید و نصب کنید .
    -
    اگه نصب کردین باید آخرین درایورش رو نصب کنید ، البته با توضیحاتتون معلومه اصلا نصب نشده .

3. این کاربر از Lord-Voldemort بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

مرسی از پاسختون
    دوتا سوال: اول اینکه من وقتی برنامه های ادیت مثل corel ya sony ya aaavs رو نصب می کنم ، وقتی که می خوام برنامه رو باز کنم میگه که حداقل رزولشن مورد نیاز 1000* 764 اگر اشتباه نکنم. اما حداکثر رزولشن سیستم من، 1000*600 هست. آیا با این روشی که گفتین مشکل حل میشه؟
    سوال دوم اگه سی دی رو نداشته باشیم چطور می تونیم کراکترش رو از رو سیستم پیدا کنیم منظورم همون ویژگی کارت گرافیک هست که بعد از طریق اینترنت دانلودش کنیم البته اگه باشه و یا سایت خاصی شما می شناسین برای دانلود اون برنامه کارت گرافیک، لطفا آدرسش رو بفرمایید.
    با سپاس فراوان

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    -^.

پيش فرض

بله پرهام جان اصلا مشکل شما از گرافیکه .
    شما این رو نصب کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اگه دی وی دی های لرد یا کینگ رو داشته باشین این نرم افزار توش هست و گرنه یا دانلودش کنید یا برین مغازه بخرید، در هنگام نصب می خواد آپدیت بشه به نظر من نیازی به این کار نیست . بزارین همون درایور هایی که داره رو نصب کنه.

6. این کاربر از Lord-Voldemort بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

چشم
    همین طور که فرمودین انجام میدم بعد بهتون خبر میدم
    خیلی ممنون از راهنماییتون

8. این کاربر از parham252 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

جناب Lord من نتونستم سی دی پیدا کنم و تا آنجا که حضور ذهن دارم سی دی همراه با نوت بوک من نبود. به این آدرس هم که داده بودین رفتم. حجم فایلش خیلی خیلی زیاده. آیا راهی هست که بفهمم کارت گرافیک سیستم من چیه و برنامه همون کارت گرافیک را دانلود کنم و مشکل اصلی حل بشه؟
    با سپاس فراوان

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •