تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: از دیجی کالا ------------- خرید نکنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض از دیجی کالا ------------- خرید نکنید

سلام
    حدود 10-12 روز پیش بعد از چند ماه پس انداز بالاخره تونستم اولین دوربین dslr خودم رو بخرم(nikon D5200). برای خرید سایت دیجیکالا رو انتخاب کردم چون یه مقدار از بقیه جاها ارزون تر میداد که ای کاش دستم میشکست و این کارو نمیکردم.الان میفهمم که هیچ ارزونی بی دلیل نیست.
    باتری رو که همراه دورببین برای من فرستادن تقلبیه و با باتری ارجینال خود نیکون فرق داره. در حالی که باتری اصلی باید ببین 500 تا 600 شات جواب بده این باتری با هر بار شارژ فقط حدود 100 شات بیشتر نمیگیره. ظاهر باتری کاملا با باتری های ارجینالی که توی اینترنت هست فرق داره.اول فکر کردم ممکنه سری های ساخت باترها با هم فرق کنه با شرکت ایده آل هم تماس گرفتم گفتند ما اصلا همچین باتری که روش نوشته باشه پاناسونیک نداریم و همه باتریهای ارجینال نیکن مثل هم هستند. به شرکت نیکو نگرش هم ایمیل زدم این لینک رو به من دادند. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    امروز با دیجیکالا تماس گرفتم میگن به ما ربطی نداره ما ببسته ها رو پلمب تحویل میگیریم و فقط تا 7 روز برگشت کالا رو تضمین میکنیم بعد از اون با شرکت گارانتیه.در صورتی که اصلا ربطی به گارانتی نداره و گارانتی هم که میدونید در قبال باتری و شارژر هیچ مسئولیتی رو قبول نمیکنه.
    فعلا تو سایت enamad.ir ازشون شکایت کردم دوباره هم با شرکت ایده آل و دیجیکالا تماس میگیرم اگه جوابی نگرفتم دیگه چاره ای بجز شکایت برام نمیمونه.
    عکس باتری من

2. 3 کاربر از mostafa_akhsham بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

وقتی داری 2تومن پول میدی چطور میتونی اینترنتی خرید کنی؟
    معمولیش همه میخوان سر ادم کلاه بزارن حالا اینترنتیش دیگه بماند

4. 2 کاربر از bas ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

هه هه رو آب بخندی

وقتی داری 2تومن پول میدی چطور میتونی اینترنتی خرید کنی؟
    معمولیش همه میخوان سر ادم کلاه بزارن حالا اینترنتیش دیگه بماند
    شما مثل اینکه نمیدونی شهرستانی بودن یعنی چی؟ تو این خراب شده یه دستمال واسه تمیز کردن لنز میخواستم بگیرم پدرم در اومد. اونوقت دوربین dslr گیرم بیاد.

6. 3 کاربر از mostafa_akhsham بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام .
    دوست عزیز , آقا مصطفی درسته شما شهرستان هستین و اینترنتی خرید کردن روش خوبی هست برای خرید اما متاسفانه در ایران این روش تبدیل شده به روشی برای گران فروشی و کم فروشی و بنجل فروشی و تقلبی فروشی و غیره .
    تازه اگر سایت تقلبی نباشه و پولها رو برندارند فرار کنند .
    بالاخره هر کسی چند روز فرصت میکنه با اتوبوس یا سواری یا هواپیما یا ماشین خودش بره مسافرت و خریدش رو هم انجام بده . قبل از مسافرت هم از آدرس مغازه هائی که اون کالاهای مورد نظرتون رو دارند پرس و جو بشین تا مستقیم برید سراغشون .
    آدم حضوری میره خرید باز هم سرش کلاه میره چه برسه به خرید اینترنتی .
    میگن مومن از یک سوراخ 2 بار گزیده نمیشه .
    بهتره پرونده ی خرید از نت رو ببیندین چون بازار ایران متاسفانه اصلاً سالم نیست چه برسه به بازار اینترنتیش .
    البته استثناهائی هم هست مثل خرید بلیط اتوبوس از سایت payaneh.ir یا payaneha.ir

یا خرید بلیط هواپیما از سایتهای معتبر و توسط حسابی که فقط پول کمی توش هست برای خرید . چون استفاده از حسابی که موجودیش زیاد هست ریسک داره اگر هــک بشه و اطلاعاتش به سرقت بره .
    =========================================
    با تمام این تفاصیل , صلاحِ مملکتِ خویش خسروان دانند .
    درضمن بنده حدود 20 ساله از عینک طبی و آفتابی استفاده میکنم , هرگز از دستمال مخصوص عینک استفاده نکردم , از یک دستمال کاغذی نرم استفاده میکنم و قبل از تمیز کردنِ لنز عینک , یک نصفه برگِ دستمال کاغذی رو تکون میدم که گرد و خاک و پودش بره , بعدش با یک فوتِ محکم شن و گرد و غبار روی لنز رو تمیز میکنم تا خط نندازه موقع تمیز کردن , بعدش با هااااا یه مقدار بخار میدم به شیشه و با دستمال کاغذی تمیزش میکنم . خیلی هم فشار نمیارم روی دستمال . حسابی تمیز میشه . تا بتونم هم لنز رو لمس نمیکنم . هرگز هم شیشه رو روی چیزی نمیذارم تا خط نیافته روش . هرگز هم عینک رو توی جیب یا ساک نمیذارم تا خط نیافته روش . هر عینک هم حداقل 5-6 سال کار میکنه .
    اون دستمال مخصوص عینک , ذرات گرد و خاک و دانه های بسیار زیر شن درونِ پُرزهایِ ریزِ دستمال گیر میافته و با تکاندن هم درنمیاد . خصوصاً در جاهائی که گرد و خاک و شن زیاده مثل بوشهر و خوزستان و سیستان و بلوچستان و غیره .
    موفق باشید

8. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •