سلام
حدود 10-12 روز پیش بعد از چند ماه پس انداز بالاخره تونستم اولین دوربین dslr خودم رو بخرم(nikon D5200). برای خرید سایت دیجیکالا رو انتخاب کردم چون یه مقدار از بقیه جاها ارزون تر میداد که ای کاش دستم میشکست و این کارو نمیکردم.الان میفهمم که هیچ ارزونی بی دلیل نیست.
باتری رو که همراه دورببین برای من فرستادن تقلبیه و با باتری ارجینال خود نیکون فرق داره. در حالی که باتری اصلی باید ببین 500 تا 600 شات جواب بده این باتری با هر بار شارژ فقط حدود 100 شات بیشتر نمیگیره. ظاهر باتری کاملا با باتری های ارجینالی که توی اینترنت هست فرق داره.اول فکر کردم ممکنه سری های ساخت باترها با هم فرق کنه با شرکت ایده آل هم تماس گرفتم گفتند ما اصلا همچین باتری که روش نوشته باشه پاناسونیک نداریم و همه باتریهای ارجینال نیکن مثل هم هستند. به شرکت نیکو نگرش هم ایمیل زدم این لینک رو به من دادند. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز با دیجیکالا تماس گرفتم میگن به ما ربطی نداره ما ببسته ها رو پلمب تحویل میگیریم و فقط تا 7 روز برگشت کالا رو تضمین میکنیم بعد از اون با شرکت گارانتیه.در صورتی که اصلا ربطی به گارانتی نداره و گارانتی هم که میدونید در قبال باتری و شارژر هیچ مسئولیتی رو قبول نمیکنه.
فعلا تو سایت enamad.ir ازشون شکایت کردم دوباره هم با شرکت ایده آل و دیجیکالا تماس میگیرم اگه جوابی نگرفتم دیگه چاره ای بجز شکایت برام نمیمونه.
عکس باتری من
![]()