تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 27

نام تاپيک: کم شدن عرق ملي

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammd1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض کم شدن عرق ملي

سلام

اين تاپيک رو ايجاد کردم تا اينجا در مورد کم شدن عرق ملي توي مملکت صحبت کنيم!

حتماميدونيدکه اصلي ترین دليل اقتدار يک کشور داشتن مردميه که نسبت به مملکتشون عرق دارن وحاضرن براي اون فداکاري کنن. ولي ما دوروبرمون وحتي متاسفانه توي همين انجمن ميبينيم افرادي روکه عرق ملي خودشون رو از دست دادن و گاهي کشور ديگه رو به وطنشون ترجيح ميدن.

ميخواستم دوستان درباره اينمسئله بحثکنيم که اين رفتارها چه تبعاتي براي جامعه دارن و اساسا چطور ايجاد ميشن؟

يه نکته مهم هم برميگرده به مسئله هواداري يه تيم. اکثر ما هوادار یه تيم خارجي هستيم(ملي) و وقتي اين تيم مقابل تيم کشورمون قرار ميگيره یه آدم سالم از نظر جامعه شناسي بايد چه رفتاري داشته باشه؟ ونکته ديگه اينکه آيا چنين اشخاصي که با شکست تيم کشور شون شاد ميشن به دليل (احتمالا) نداشتن عرق ملي يه رفتار پرخطر براي جامعه بروز ميدن يا باید همه اينها رو پاي هواداري گذاشت؟
    مثلا احساس يکي از دوستانان همین انجمن در بازي ديشب:
    بازی واقعا حساس بود و من استرس داشتم.. وقتی آرژانتین گل زد پریدم بالا جلوی تلویزیون.. مدت ها بود اینطوری هیجان زده نشده بودم
    ممنون از همه دوستان
    Last edited by mohammd1; 22-06-2014 at 14:27.

2. 4 کاربر از mohammd1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Shadow-Man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    سووه

پيش فرض

من خودم همیشه طرف دار آرژانتین بودم ولی با این حال بعد از سالها فوتبال ایران من رو خیلی خوشحال کرد و گل آخر بازی خیلی ناراحتم کرد سالها بود تا این حد به خاطر فوتبال حالم گرفته نشده بود.

اینکه خیلی از ما ها طرف دار یه تیم ملی دیگه میشیم به نظر من به خاطر این که تیم ملی خودموم (فوتبال) حرفی برای گفتن نداره و بازیهاش عملا هیچ هیجانی رو برای طرفداراش به همراه نداره چون تو هر جامی فرتی حذف میشه. برای همین سمت تیم هایی میریم که جام ها و تورنومنت ها رو برامون هیجان انگیز و لذت بخش میکنه.
    من شخصا تو والیبال کسی رو ندیدم طرفدار کشور دیگه باشه و کشتی هم همین طور

اما چیزی که من رو بیشتر از گل آرژانتین ناراحت میکنه همین پستی بود که شما نقل قول گرفتین.

یه نکته دیگه هم در مورد عرق ملی هست که به نظر من خودش رو تو حالت بحرانی نشون میده. خیلی ها میگن من جونم رو برا کشورم میدم خیلی ها هم حتی یه کشور دیگه رو به وطنشون ترجیه میدن و میگن علاقه ای به زادگاهشون ندارن. ممکنه هر دو این حرف رو در شرایط عادی صادقانه بزنن ولی وقتی که بحران پیش میاد مثلا جنگ در میگیره خیلی وقتا میبینیم اونی که تا دیروز ادعاش گوش فلک رو کر میکرد الان تو سوراخ موشه، عوضش اونی که تو خط مقدم سینه اش رو سپر کرده پاسپورت یه کشور دیگه رو داره.

4. 2 کاربر از Shadow-Man بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن طراحی وب Thor God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    بندرعباس،رشت،تهران

پيش فرض

این مبحثث از نظر من و خیلی ها قدیمی شده هست. دیگه همه جای ایران سرای من نیست، همه جای جهان سرای من است
    در ظمن بی برو برگرد و کاملا رک، فرهنگ امروز کشورمون مشکلات خیلی زیادی داره. این یک دلیل خیلی قوی برای اینکه از یک کشور دیگه خوشمون بیاد

+ چرا ربطش میدید به فوتبال ؟ حالا یکبار ایران خوب بازی کرده و 4 تا موقعیت خوب داشته چرا دیگه اینقدر بزرگ می کنید مسئله رو ؟ کاملا طبیعی هست که تیم آرژانتین از ایران قوی تره و خب خیلی از ایرانی ها طرفدارش هستند و حتی از تیم ملی کشور خودمون هم بیشتر دوستش دارن. و این از نظر من طبیعیه.

موفق باشید.

6. 9 کاربر از Thor God بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Haj_Amoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    پادشاهی قدسی اخوت برحق

پيش فرض

به نظر من اصولا لزومی نداره بین مفهوم وطن، و یه تیم فوتبال متشکل از بعضی بازیکن های اون کشور، رابطه خیلی خاصی داشته باشیم. چنان که بسیاری از ورزش های دیگه هم هستن که خیلی ها به تیم هاشون عملا اهمیتی نمیدن.

8. این کاربر از Haj_Amoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام، مباحث بسیار خوندنیه که در مورد ناسیونالیسم و انترناسیونالیسم و رویکردهای فرهنگی فوتبال ووو صحبت کنیم

اما این بخش:

نظر خود من اینه که حداقل باید چنین پست های تحریک آمیزی حذف بشن...
    مربوط میشه به یک موضوعی که اصلا ربطی به مبحث و این انجمن نداره و جای طرحش هم انجمن انتقاداته و موضوع مربوط به انجمن ورزش...

فارغ از اینکه چند پست هواداری سرنوشتشون چی شد و... از این بحث استفاده کنیم.

10. 4 کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ahadpoolghahat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام دوستان....
    شما انگلیس رو در نظر بگیرید، هر محله یا منطقه ای که یه تیم تو لیگ های سطوح مختلف انگلیس دارن، واسه اون تیمشون تا مرز خودکوشی میرن واین اصلا ربطی نداره که تیمشون دسته 4 انگلیس بازی میکنه یا منچستریونایتده!!!
    حالا اینا یه سری تیم های باشگاهین.... ابعاد ملی بسیار فراتر از باشگاههاست و میبینیم طرفدارای تیم ملی انگلیس یا ایتالیا یا ... چقدر روی تیمشون تعصب دارن، اما متاسفانه عدهای در این فروم با صحبت هایی مثل"
    ما باید برای برد مقابل ایران بکنیم اینه که بی خود فشار نیاریم، کلا اینها جوگیر هستند" یا "بازی واقعا حساس بود و من استرس داشتم.. وقتی آرژانتین گل زد پریدم بالا جلوی تلویزیون.. مدت ها بود اینطوری هیجان زده نشده بودم"
    انگار از باخت تیم مملکتشون خوشحال میشن!!!
    Last edited by ahadpoolghahat; 22-06-2014 at 13:57.

12. 3 کاربر از ahadpoolghahat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Sh-Meteor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

سلام
    اول از همه باید بگم که: من خودم به شخصه، برخلاق قشر عظیمی از فوتبال دوستان ایرانی، نه طرفدار مسی هستم و نه طرفدار کریس رونالدو...
    یعنی اصلا برام هیچ فرقی نمی کنه... حتی بین بارسا و رئال هم هیچ کدوم رو نمی پسندم...
    .
    به نظر من، کار درست اینه که در این موارد که تیم ملی کشورت و ستاره محبوبت در دنیای فوتبال روبروی هم می ایستن، طرفداری تیم ملی کشورت رو بکنی...
    البته این نظر شخصی منه و ممکنه دوستان نظر دیگه ای داشته باشن.
    .
    بهتره اون شخصی ( یا اشخاصی ) که در بازی دیشب طرفدار آرژانتین بودند و از گل مسی خوشحال شدند بیان دلیل شون رو بگن تا ما بتونیم نظر بدیم و باهاش بحثی رو داشته باشیم.
    البته هدف ما نباید این باشه که، اون اشخاص رو خدای نکرده توهینی بهش بکنیم، انگ های اجنبی پرستی و ... رو بهش ببندیم. ( در فضای دوستانه )
    .
    ممنون.

14. این کاربر از Sh-Meteor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

ناک ناک! صدایم میاد؟ دوستان هر چی دوست دارید در مورد عرق ملی صحبت کنید ولی گشتن بدنبال پاسخ پاک نشدن یک پست تو انجمن ورزش جاش تو انجمن علوم انسانی نیست.

یک مثال زدید...بسیار خوب...در مورد موضوع بحث کنید....ولی اگر آمدید اینجا چیزی رو با کسی حل و فصل کنید جای غلطی رو انتخاب کردید.

آخرین تذکر بود.

16. 6 کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammd1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

ناک ناک! صدایم میاد؟ دوستان هر چی دوست دارید در مورد عرق ملی صحبت کنید ولی گشتن بدنبال پاسخ پاک نشدن یک پست تو انجمن ورزش جاش تو انجمن علوم انسانی نیست.

یک مثال زدید...بسیار خوب...در مورد موضوع بحث کنید....ولی اگر آمدید اینجا چیزی رو با کسی حل و فصل کنید جای غلطی رو انتخاب کردید.

آخرین تذکر بود.
    چنین چیزی نیستش.
    ما اینجا قصدمون به نقد گذاشتن یه عقیده (یا شایدم رفتار) رایج هستش که دیشب مثالهای خوبی براش پیدا کردیم. همون طور که دوستمون گفتن ما 1- قصد توهین به کسی رو نداریم 2-منتظر هستیم که دوستان که مخالف نظر ما هستن بیان و ما رو متوجه اشتباهی که شاید میکنیم، بکنن.
    نظر خود من اینه که حداقل باید چنین پست های تحریک آمیزی حذف بشن...
    این فقط یه "نظر" خارج محدوده تاپیک بود که جای بهتری واسش پیدا نکردم. بنا به نظرتون ویرایش شد. اگه بازم چنین چیزی تو پستام دیدید از طرف من ویرایش کنید.

18. این کاربر از mohammd1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Shadow-Man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    سووه

پيش فرض

من فکر میکردم بحث در مورد عرق ملی هست و فوتبال فقط یه مثال بود. ولی مثل اینکه همه گیر دادن به طرفداری تیم ملی تو فوتبال و در مورد عرق ملی صحبت نمیشه. شاید هم من اشتباد متوجه شدم

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •