سلام ,
به تازگی به arch-viz وارد شدم و این جزو اولین کارام هست گفتم بزارمش اینجا ببینم نظرتون چیه و فرومم شلوغ تر شه :-}
تماما در بلندر کار شده
![]()
سلام ,
به تازگی به arch-viz وارد شدم و این جزو اولین کارام هست گفتم بزارمش اینجا ببینم نظرتون چیه و فرومم شلوغ تر شه :-}
تماما در بلندر کار شده
![]()
آخجون کار جدید
رندرت که خوب شده احسنت
فقط اتاق خالیه
بالشتت هم یکم چین و چروک داشت بهتر میبود
ممنون
اره بالشتا رو باس چین و چروک اضافه میکردم که دیگه گفتم اینو همینجوری بزنم بره دیگه : دی
البته به خاطر محدودیت رم گرافیک (با cuda رندر میگیرم) نمیتونم صحنه ای که میزنم رو خیلی شلوغ کنم چون همین صحنه راحت 1.6 گیگ رم گرافیک رو پر کرد با cpu هم رندر بگیرم 4 5 ساعت طول میکشه ولی 30 مین طول کشیده با گرافیک.
خیلی هم قشنگ محسن واچ داگز جان
مخصوصا اینکه با بلندر کار می کنی.
Last edited by SSS_HHH_OOO; 22-06-2014 at 17:44.
ممنون
دوس دارم اما اوضاع مالیم نمیزاره از این کارا بکنم وگرنه خودم خیلی دوس دارم این همه مدت بلندر کار کردم حالا باعث شم بقیه هم یاد بگیرن و بلندر توسعه پیدا کنه.
سلام محسن جان
آفرین
من یه چیزی که توی کارها ایرانی خیلی مشاهده می کنم . استفاده نکردن از مدل آمادست ، شما اگه از یه تخت آماده استفاده کرده بودی ، کارت 40 یا 50 درصد فرق می کرد .
لایت بالانس کار خوب نیست سعی کن نور رو کنترل کنی ، صحنه باید کاملا روشن باشه .
هیچ چیز رو خام رها نکن ، مثل دیوار سمت چپی
از مدل آماده واسه میز های کناری استفاده کن .
لایت بلومی که به پنجره دادی احسنت داره
کف کارت تکسچرش اصلا خوب نیست و تایلش اصلا معلوم نیست یعنی بامپ قوی نداره ...
نویز تو کارت بی داد می کنه ...
به قول شهاب شلوغ پلوغش کن ...
کارهای خارجی رو ببین و ازشون ایده بگیر....
تبلیغ سایت دیگه
مگه اینجا بخش آموزش نداره![]()
سلام لورد جان ,
ممنون بابات این نظر خیلی خوبت حتما به این موارد که گفتی دقت میکنم و تو کارای بعدی مد نظرم قرار میدم
اما در مورد مدل اماده من زیاد از مدل اماده استفاده نمیکنم یعنی کلا اون چیزی که میخوام معمولا نیست و سعی میکنم با کفیت خوب خودم بسازمش و تو کارای بعدی از بعضی مدل های مورد نیاز کارای قبلیم با تغییراتی استفاده کنم.
ممنون
خوبه که می خوای خودت بسازی،ولی به نظرت کارت به خوبی کارهای آماده میشه؟ . مثلا در مورد تخت اصلا نباید از خود نرم افزار مثل مکس و بلندر استفاده کرد بلکه باید از marvelous استفاده کنی ، نرم افزاری که برای این کار به وجود اومده و توسعه داده شده، استفاده از مدل آماده هیچ مشکلی نداره، و هیچ خجالتی بلکه کمک میکنه یه کار حرفه ای رو به دید کاربران بزاری....
لرد جان ما اگه با بلندر کار میکنیم چون احساس میکنیم شرف و اخلاق نمیزاره دزدی کنیم
خارجی ها با در آمدی که از دلار دارن می تونن مدل آماده بخرن ولی ما نه ماها می دزدیم مثل آب خوردن بدون کمی فشار رو وژدان![]()
سلام احسان
اصلا خوب نیست اینجا بحث کنیم، تاپیک مردم؟؟![]()
الان شما ویندوزت رو خریدی؟!
بعدم خوب نیست کسایی که با مکس و بقیه نرم افزار ها کار میکنن متهم به دزدی کنیم....
بعد مدل اماده رایگان فراوونه من نگفتم از پولی ها باشه اصل قضیه سره کیفیت خروجی هست...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)