تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: خریده هارد اکسترنال ( آس ) ؟؟؟؟؟...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    tehran

13 خریده هارد اکسترنال ( آس ) ؟؟؟؟؟...

با سلام و خسته نباشید خدمت همگی کارشناسان انجمن و این بخش و کاربران این سایت تک...
    من می خواستم یک هارد اکسترنال 2 یا 3 ترابایت بگیرم ...ولی نمیدونم اونا که منبع تغذیه اش جداست بهتره یا اونا که یکسره است؟ چه مارکی؟ از کجا؟ نمایندگیش؟ کجایی؟ حدوده هزینه اش؟
    مرسی از توجهتان عزیزان... منتظره نظرات محترمتان هستم...

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام و خسته نباشید خدمت همگی کارشناسان انجمن و این بخش و کاربران این سایت تک...
    من می خواستم یک هارد اکسترنال 2 یا 3 ترابایت بگیرم ...ولی نمیدونم اونا که منبع تغذیه اش جداست بهتره یا اونا که یکسره است؟ چه مارکی؟ از کجا؟ نمایندگیش؟ کجایی؟ حدوده هزینه اش؟
    مرسی از توجهتان عزیزان... منتظره نظرات محترمتان هستم...
    سلام .

بهتر بود که در انجمن " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " تاپیک میزدید .

اگر به دنبال مدلهای رایج موجود در بازار هستید ، سه ترابایتی ها از نوع دسکتاپی (آداپتوردار) هستند ولی دوترابایتی هم از نوع دسکتاپی موجود هست و هم از نوع پرتابل (بدون نیاز به آداپتور) که اگر بطور روزمره و به دفعات زیاد جابجا میکنید توصیه میکنم انواع پرتابل را بخرید که در حجم یکسان قیمت بیشتری نسبت به انواع دسکتاپی دارند. من پیشنهاد میکنم از برند وسترن دیجیتال و یا سیگیت انتخاب کنید . این کمپانیها بطور مستقیم در ایران نمایندگی ندارند ولی شرکتهای معتبری هستند که بعضی از محصولات این کمپانی را گارانتی میکنند . فرقی هم نمیکند ساخت کجا باشد چون همگی تحت لیسانس کمپانی مادر ساخته میشوند و از نظر کیفیت هم فرقی نخواهند داشت .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •