تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: ترخیص کالا چگونه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض ترخیص کالا چگونه؟

سلام

دوستان من جواز ترخیص کالا رو دارم شرایطش هم مهیاست ( انبار.. دفتر دستک و اینا) ولی نمیدونم از کجا باید شروع کنم.. اکثرا میگن باید یه آشنا یا پارتی داشته باشی .. چه طور میشه انجامش داد و برای شروع چیکار باید کنم؟ کسی اطلاعاتی داره؟ ممنون

2. این کاربر از dion بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام
    کار پردرآمدی هست .
    در آبادان و بوشهر و بندرعباس زیاد دیدم
    دو کار میکنند
    ترخیص کالای وارداتی از گمرکها ( گمرکهای دریائی [ بنادر ] و گمرکهای هوائی [فرودگاهها] و گمرکهای زمینی که بستگی به محل کار شرکتتون داره و ارتباطتون با شرکتهای دیگه یعنی اگر خودتون فقط دریائی کار میکنین , با یک شرکت که کار زمینی و هوائی انجام میدن ارتباط داشته باشین تا اگر مشتری ترخیص یا صادات هوائی یا زمینی خواست بتونین کارش رو راه بندازین .
    صادرات کالاهای صادراتی که شامل تهیه ی مدارکِ لازم مثل فاکتور کالا و گواهی مبدأ و سایر مدارک لازم برای صادرات و انجام امور گمرکی مثل وزن و بازرسی و بارگیری و غیره .
    حمل و نقل کالا از محل ترخیص تا مقصد و از مبدا تا گمرک که با همکاری یکی دو شرکت حمل و نقل صورت میگیره .

برای شروع کار , شما احتیاج به حداقل یک ترخیصکارِ با تجربه دارین .که شرکت رو راه بندازه و سر و سامان بده و مشتری جمع کنه .
    میتونین پیشنهاد کار با حقوق بهتر بدین به ترخیصکارهای شرکتهای دیگه یا توی روزنامه آگهی بدین یا با کارکنانِ گمرک دوست بشین تا یک نفر حرفه ای رو از کسانی که میان پیششون بهتون معرفی کنند

میتونین باهاش به صورت شراکتی کار کنین یا پورسانتی یا حقوق پایه و پورسانت یا حقوق ثابت .
    شاید دوست نداشته باشین با کسی کار کنین اما چون تخصص کافی ندارین باید حداقل تا مدتی کار توسط یک آدم کاربلد و حرفه ای بچرخه تا کار بیاد رو روالِ مطلوب بعدش خودتون مدیریت کنین که البته باز هم به تعدادی ترخیصکار و کارمند احتیاج دارین

4. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام

مرسی محمد جان من دقیقا میخوام زیر مجموعه ترخیص کار بشم به قول شما تجربه و فوت و فن خودشو میخواد... االبته توضیح شما کاملا درست و مفید بود برام ممنونم واقعا.. مشکل سوال بنده بود راستش نمیدونم به زیر مجموعه اینا چی میگن .. تمام و کمال کارها رو خودشون انجام نمیدن فکر کنم برا شهرستانها نیاز به واسطه چیزی دارن.. کلی هم که بخوام کار کنم یه پول گنده میخواد و اینکه خودت که میدونی به گمرکی جماعت نمیشه اعتماد کرد... برا همین نمیخوام با گمرک طرف بشم پیشنهادی داری یا بیخیالش شم؟ مرسی که وقت میزاری

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام .
    هیچ شرکتی نیست که همه ی کارها رو خودش انجام بده .
    شما پروانه ی ترخیص دارین .
    وقتی بار میاد , مدارک رو بهتون میدن و کارهای اداریش در گمرک رو انجام میدین مثل ارائه ی نمونه از کالاها برای تعیین قیمت و ارزیابی و سپس پرداخت گمرکی و سپس بازرسی و سپس از کارگرهای اطراف گمرک کارگر میارین برای تخلیه یا جرثقیل میارین از بیرون یا از خود گمرک یا لیفت تراک میارین و کامیون که همه جا فراوونه . دست آخر یک فاکتور میرنین برای صاحب کالا و هزینه ی همه ی اینها باضافه ی اجرت خودتون رو ازش میگیرین .
    برای صادرات هم تقریبا مثل همینه .
    توی نت هم سایتهایی هست برای کسب اطلاعات
    توی گوگل بنویسین
    آموزش ترخیص کالا
    مراحل ترخیص کالا
    بازرگانی ترخیص صادرات واردات

حالا نمیدونم منظور شما همینه یا چیز دیگه
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 23-06-2014 at 23:29.

7. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •