با عرض سلام و ادب
به ترتیب سوال ها نظرم رو عرض میکنم
1- قطعا چاپگر هم فرسوده میشه ولی معمولا لیزری های مشکی کمتر به جایی میرسن که خیلی اذیت کنن که آدم عطاشون رو به لقاشون ببخشه ... قطعاتشون گیر میان اما خب اینکه هزینه شون چطور باشه نمیشه که پاسخ دقیقی داد ولی نظر من اینه که اگه دستگاه سلامت باشه خریدش برای خونه به قیمت مناسب کار درستی هستش ...
2- دستگاه مذکور الان قیمت خشکش با یک سال گارانتی حدودا 350 هستش و جوهر که اصلا نمیدونم چرا ذکر کردین ولی خوب موجودی کارتریج توی بازار اوکی هستش و من هم که سلامت دستگاه رو خبر ندارم اما به شرط سالم در نظر گرفتن دستگاه من باشم میخرم شما هم اگه نخواستین بخرین فروشنده رو معرفی کنین شاید من ازش خریدم ...
3- نظر من اینه که دستگاه ها رو به صورت جدا خریدن بهتر هستش تا خرید چندکاره اما خب چندکاره هم مزیت خودش رو داره مثل جاگیری کمتر (در شرایطی البته) و هزینه ی کمتر و .... اما معایبی هم داره مثلا دست توی انتخاب ی سری آیتم ها بسته میشه و همینطور زمان خرابی هم داستان خودش رو داره و ....
4- کیفیت کار ی دستگاه به آیتم های متعددی بستگی داره و بر اساس آیتم های مهمی هم قیمت گذاری انجام میشه که حتی برخی از اونها رو شما هرگز لمس نخواهید کرد و حتی نخواهید دانست!!! ولی شما بر اساس نیاز و کاربردتون خرید انجام بدین . برای مصرف خونگی شما ی چاپگر معمولی کاملا پاسخگو خواهد بود روی این آیتم اینقدر ریز نشین...
5- لیزری رنگی که اصلا جوهر نداره - تونر داره دوست عزیز و هزینه ی نگهدارش هم بسیار بیشر از مشکی هستش - هم شارژش و هم تعمیراتش ... مثلا شما ی مدل سامسونگ میخری یک و نیم بعد شارژ 4 تا کارتریجش برات میشه یک و دویست !!! اما کاربری شما هستش که تعیین کننده خواهد بود و البته پول توی جیبتون! لیزری رنگی رو باس بررسی دقیق بکنی که من خاطرم هست قبلا تو ی تاپیک دیگه برای دوست عزیز دیگری توضیح کاملا مناسبی رو به زبان ساده در این مورد نوشته بودم (اگه خواستین بگردین و تاپیک رو مطالعه کنین)
جوابها رو هم که 1تا5 مشخص کردم ...
موفق باشید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]