تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: برش عکس یک ساعت و قرار دادن روی دست یک نفر دیگه(کیتی پری) - راهنمایی ؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_i3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

14 برش عکس یک ساعت و قرار دادن روی دست یک نفر دیگه(کیتی پری) - راهنمایی ؟؟؟

درود
    میخوام با فتوشاپ یا دیگر نرم افزارهای مشابه این کار زیر رو انجام بدم!

این ساعت رو نگاه کنید :

میخوام با فوتوشاپ CS3 یا نرم افزار دیگه ای مثل (Corel PHOTO-PAINT X5 یا CorelDRAW X5 یا PhotoImpact X3 من این ها رو دارم !!!)این ساعت رو از تو این عکس اولی برش کنم و جدا کنم و توی یکی از از دوتا عکس زیرروی دست کیتی پری قرار بدم , به طوری کاملا طبیعی !

لط
    فا بگید باید از کدوم نرم افزار استفاده کنم و توضیح بدید چطوری ؟

سپاس

آخر فروم باز Mr.Pooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

Photoshop این کار رو انجام میده.

برای انجام این کار باید خیلی دقت داشته باشید و میشه گفت کار سختی هست. سخت از این نظر که باید خیلی ریزبین باشید و با دقت عمل کنید. باید ساعت رو با ابزار های انتخاب، انتخاب کنید و روی عکس دوم Paste کنید و زاویه اش رو تغییر بدید و در جای مورد نظر قرار بدید.

اما فکر نکنم زیاد جالب بشه چون عکس ساعتش زیاد جالب نیست و بعد از جدا کردن شاید حالت غیر طبیعی بگیره.

موفق باشید

3. این کاربر از Mr.Pooya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

درود

در فتوشاپ از ابزار Magnetic lasso tool استفاده کنین . با این ابزار راحت تر میشه تصویر رو برش داد چون که مثل آهن ربا عمل میکنه و روی تصویر بصورت خودکار میشینه و مارک میکنه .
    البته کیفیت کار به تبحر و کنترل شما هم بستگی داره ... هر چی دقتتون بیشتر باشه تصویر بهتر مارک میشه . من توصیه میکنم روی تصویر زوم کنید و سپس اقدام به مارک تصویر کنین .

در نوار ابزار بر روی Lasso tool کلیک راست کنین و در منوی ظاهر شده Magnetic lasso tool رو انتخاب کنید .

سپس از هر جایی از تصویر ساعت که مد نظرتون هست کلیک کنید و شروع کنید به مارک کردن و در آخر همچین چیزی میشه .
    بند زیرین هم نباید مارک بشه تا تصویر ساعت بهتر و وطبیعی تر روی دست اشخاص قرار بگیره .

سپس بوسیله ابزار Move که در بالای نوار ابزار قرار داره تصویر مارک شده رو به تب مورد نظر انتقال میدیم .

بعد از انتقال تصویر با استفاده از کلید ترکیبی Ctrl + T یا استفاده از منوی Edit و انتخاب گزینه Free Transform ساعت رو تغییر اندازه میدیم تا با اندازه دست اشخاص هماهنگ و یکدست بشه .
    بعد از زدن کلید ترکیبی Ctrl + T و ظاهر شدن کادر دور تصویر شما میتونین با ردن کلیک راست ماوس بر روی کادر از گزینه های دیگر Free Transform هم استفاده کنید . مثل چرخش 90 درجه ای یا 180 درجه ای تصاویر یا چرخش تصویر بصورت دستی و دلخواه و یا زاویه دادن به تصاویر و ...

در آخر اگر کمی حوصله به خرج بدین و یک کم با منوهای Free Transform کار کنین هم از نحوه عملکردشون مطلع میشین و هم این که میتونین زاویه مناسب قرارگیری ساعت بر روی تصاویر رو پیدا کنین .
    زاویه ها به نظرم ممکنه توی دیدگاه ها متفاوت باشه ... برای همین به خود شخص بستگی داره که کدام زاویه مناسبتره .

توی دو دقیقه میشه همچین چیزی رو استخراج کرد

موفق باشید .

5. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •