با سلام
من ویندوز 8.1 رو بدون درایو system reserved نصب کردم
حالا یکی از آپدیتا که حجمش هم زیاده نصب نمیشه
جستجو کردم ، دلیلشو حجم کم system reserved partition نوشته بود.
حالا من آیا میتونم این درایو رو ایجاد کنم با برنامه های پارتیشن منیجر؟
با سلام
من ویندوز 8.1 رو بدون درایو system reserved نصب کردم
حالا یکی از آپدیتا که حجمش هم زیاده نصب نمیشه
جستجو کردم ، دلیلشو حجم کم system reserved partition نوشته بود.
حالا من آیا میتونم این درایو رو ایجاد کنم با برنامه های پارتیشن منیجر؟
سلام
الان درایو ویندوز شما چقدر فضای خالی دارد؟در disk managment ایا درایو C درایو system و boot هم هست؟
حدود 36 گیگ خالی داره
و system و boot هم داره
آپدیتش هم همون kb2919355 معروف هستش
Last edited by koorosh203; 18-06-2014 at 18:33.
سلام
نصب این آپدیت در ویندوزهای 8.1 که در یک پارتیشن نصب شده باشند و system reserved partition وجود نداشته باشد هم بدون مشکل انجام می شود.و با اکتیو بودن یا نبودن هم مشکلی ندارد.
من به صورت زیر ویندوز8.1 را آپدیت کردم و مشکلی پیش نیامد.
ابتدا ویندوز 8.1 که دستکاری نشده بود را نصب کردم .(در یک پارتیشن)
سپس درایورها را نصب کردم و بعد به Control Panel\System and Security\Windows Update رفتم و سمت چپ check for updates را زدم که خب با توجه به 32بیت بودن ویندوز حدودا 500 مگابایت آپدیت لیست کرد که گزینه دانلود و نصب را انتخاب کردم.(معمولا آپدیت kb2919355 در این لیست وجود ندارد ) پس از نصب سیستم ریستارت شده و سپس دوباره به Control Panel\System and Security\Windows Update رفته و دوباره check for updates را زدم. که 2 تا آپدیت پیدا کرد که یکی از آنها kb2919355 بود.و پس از نصب سیستم ریستارت شده و آپدیت انجام می شود.
(مزیت روش آپدیت از طریق windows update این است که آپدیتهایی که حتما باید قبل از kb2919355 نصب شده و سیستم هم ریست شده باشد به صورت خودکار انجام می شود.(خود kb2919355 شامل چند آپدیت است). با توجه به حجم بالای این اپدیت ( 500برای 32بیت و 800 برای 64بیت) بهتر است هنگام دانلود و نصب نرم افزارهای سنگین را اجرا نکنید.
در صورتی که موفق به آپدیت نشدید می توانید ویندوز8.1 هایی که دارای این آپدیت هستند را دانلود و نصب کنید.(سایت هایی مانند p30 دا*لود ! چنین ویندوز هایی برای دانلود گذاشته اند)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)