تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: لپتاپی برای مجازی سازی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض لپتاپی برای مجازی سازی

سلام بیشتر کار من مجازی سازی است یعنی با vmware و یا hyper-v کار می کنم. من تا حالا لپتاپ نداشتم و بیشتر با پی سی کار می کردم. اگر شخصی احاطه کامل به لپتاپ قوی ای که بتونه کار منو راه بندازه ، داره ، ازش ممنون میشم منو راهنمایی کنه. تو کار مجازی سازی و استفاده از چند ویندوز در vmware ، بیشتر سی پی یو و رم تاثیر گزارترند ولی به هر حال لپتاپی میخوام که بتونم باهاش کارهای عادی هم بکنم و تا چند سال مشکلی باهاش نداشته باشم و از لحاظ کیفیت ساخت بالا باشه. گرافیک هم زیاد برام مهم نیست خیلی کم بازی میکنم اگر هم بازی کنم pes فقط. حداقل بودجه 2500 . بیشترین 3000 تومن.
    اینم بگم که لنوو z510 را خودم پیگیر شدم ولی خیلی ایرادات و مشکلات تو فروم های مختلف خوندم که به نظرم ریسکه خریدنش. ولی خب از لحاظ کانفیگ چیز تمومیه.

کاربر فعال انجمن لپ تاپ mg_mahyar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

شما تعداد هسته پردازنده براتون مهمه و تعداد ترد ها.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    of Cores 4

of Threads 8
    به سادگی میتونید تویگوگل سرچ کنید. و هر چی خواستید بخرید این ویژگی 4 و 8 رو داشته باشه. مثلا Core i7 4500U تعداد هسته 2 و تعداد ترد 4 هست.
    __________________________________________________ __________________________________________________ ________________
    مطلب دوم نیاز به رم بالا و هارد مناسب دارد . ترجیحا SSD ولی بودجتون نمیرسه پس باید لپ تاپی بخرید که 7200RPM HDD باشه.
    __________________________________________________ __________________________________________________ ________________
    به نظرم بازم اگر لپ تاپی با این مشخصات پیدا کردید پس از مطالعه امضاء من یا جستجو توی سایتا و بازار بهتره مطرح کنید.
    اگر بتونید با مانیتور مات و FUll HD و خصوصا IPS بخرید خوبه ولی با این بودجه نمیتونید. یک مدل ایسر V3 571G هست که فقط مشکلش هاردشه.یعنی 5400 دور در دقیقه هست. وگرنه هم پردازنده مناسب شما رو داره و هم مانیتور خوب و رم رو هم میتونید کمی ارتقا بدید.

Acer
    Monitor :15.6 IPS Full HD
    Cpu : Core i7 3632QM
    Ram : 8 GB DDR3
    HDD : 1T 5400RPM

__________________________________________________ __________________________________________________ _______-
    لطفا پیغام خصوصی ندهید.
    قبل از خرید لپ تاپ لینک های زیر را هم بررسی کنید
    Last edited by mg_mahyar; 15-06-2014 at 17:40.

3. این کاربر از mg_mahyar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •