تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: ریست با دکمه روی کیس

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض ریست با دکمه روی کیس

سلام
    یکی از دوستان امروز بحث میکرد که وقتی ریست میکنی با دکمه روی کیس چه اتفاقی میافته و کجا سخت افزار سیتسم آسیب میبینه و اعتقادش این بود که رم آسیب میبینه از این جریان!
    نظر شما چیه؟ کدام قطعه مشکل دار میشه و به چه صورت؟ من هر چه فکر میکنم . دلیل قانع کننده ای پیدا نمیکننم!
    بیشتر بخواد مشکل پیدا کنه سیستم عامل هست که نتونسته برنامه ها ببنده و این حرفا. ولی رم که از هارد داخلش اطلاعات ریخته میشه و سی پی یو هم برمیداره.حالا این وسط همه چیز قطع بشه چرا رم مشکل دار باید بشه؟
    این برای من قابل قبول نیست که قطعه ای این وسط خراب خواهد شد!!!!(مخصوصا رم) نمیدانم حرف شون بر چه اساس هست و من دنبال مرجع هستم

داره خودمونی میشه " M e H r D a D "'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    - - - - - -

پيش فرض

من هم قبلا با دوستم که توی کار تعمیرات سخت افزار هست در این باره بحث کرده بودیم...
    و به این نتیجه رسیدیم که بیشترین آسیبی که توی این حالت ممکنه قطعات الکتریکی ببینن ناشی از شوک الکتریکی هست که مسلما بیشترین شوک به منبع تغذیه (اینجا پاور) وارد میشه (البته اینم بگم که نه خودم و نه دوستم هیچ مورد خرابی که به صورت مستقیم به قطع برق و ری استارت سیستم از روی کیس مرتبط بشه ندیدیم)
    ولی چیزی که بیشتر میشه دید آسب دیدن هاردیسک (ایجاد بدسکتور توسط خود هد) به دلیل قطع ناگهانی برقه

(البته اینو هم بگم که این نتیجه ایه که ما دوتا بهش رسیدیم شاید کاملا درست نباشه!)

حالا اگه کارشناسای عزیز هم نظرشونو بگن شاید بشه به نتیجه صحیح تری رسید

3. 2 کاربر از " M e H r D a D " بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mr.Pooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

راستش من خودم تا الان زیاد پیش اومده که این کار رو انجام بدم ولی هیچ قطعه ای آسیب ندیده ! مخصوصا با تکنولوژی جدید فکر نمی کنم زیاد مهم باشه که ریست با دکمه باشه یا با ویندوز.

فقط هارد ممکنه اگر در حال نوشتن اطلاعات باشه آسیب ببینه که اون هم احتمالش زیاد نیست. و اکثر این مشکلات رو میشه با نرم افزار هایی که ایرادات سخت افزار رو از بین می برند انجام داد

5. 2 کاربر از Mr.Pooya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سالام
    الان بحثی که هست حتی میگن خیلی وقت هست پروتکشن هایی آمده روی هارد دیسک ها که این مواقع هم تا حد بسیار زیادی کاهش میده ایجاد بدسکتور در این مواقع رو.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم بانظر دوستان درباره سخت افزارایی مثل هارد موافقم.از طرفی وقتی سیستم با این وضعیت راه اندازی مجدد میشه دیگه فرصت نداره سرویس ها رو متوقف کنه. این موضوع ممکنه باعث آسیب دیدن فایلای مهم سیستم هم بشن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •