تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 5 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 42

نام تاپيک: راهنمایی در مورد کارت گرافیکم!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض راهنمایی در مورد کارت گرافیکم!

سلام من برج 12 سال 91 سیستممی خریدم از یکی از فروشگاهای معتبر که قبلا ازش زیاد سیستم برای اقوام و دوستان گرفته بودم بهم کارت گرافیک انویدیا شاتل تک geforce 550ti رو پیشنهاد داد و ازش خیلی تعریف میکرد من هم اون موقع زیاد به فکر برند معتبر نبودم و طبق توصیه فروشنده این کارت رو گرفتم الان ازش تقریبا راضیم اما این برند نه سایت خاصی داره(بجز سایت فروش ایرانیش که خدمات گارانتی 24 ماه تعویض رو میده مت کامپیوتر)و از هر کسی وارد این کار سوال کردم گفتند این برند فیک و تقلبی هست به نظر شما این برند مال چه کشور و ایا تقلبی هست؟؟البه تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته این برند مال انگلستان هست ولی رو جلد کارتن اون نوشته ساخت چین!ضمنا این رو هم عرض کنم که مشخصات این کارت یا دیگر کارتهای انویدیا 550 ti فرق میکنه مثلا رابط حافظه نمونه مرجع 192 بیت هست در صورتی که مال من 128 بیت هست و ضمنا rop مدل مرجع 24 هست ولی مال من 16 هست و همچنین فرکانس هسته گرافیک من 800 مگا هرتز هست ولی مال مدل مرجع 900 هست فرکانس واحد سایه زنی مال من 1600 هست ولی مال مدل مرجع 1800 هست ضمنا کل مشخصاتش داخل سایت که بالا نوشتم هست!به نظر شما علتش چی میتونه باشه؟؟

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

سلام من برج 12 سال 91 سیستممی خریدم از یکی از فروشگاهای معتبر که قبلا ازش زیاد سیستم برای اقوام و دوستان گرفته بودم بهم کارت گرافیک انویدیا شاتل تک geforce 550ti رو پیشنهاد داد و ازش خیلی تعریف میکرد من هم اون موقع زیاد به فکر برند معتبر نبودم و طبق توصیه فروشنده این کارت رو گرفتم الان ازش تقریبا راضیم اما این برند نه سایت خاصی داره(بجز سایت فروش ایرانیش که خدمات گارانتی 24 ماه تعویض رو میده مت کامپیوتر)و از هر کسی وارد این کار سوال کردم گفتند این برند فیک و تقلبی هست به نظر شما این برند مال چه کشور و ایا تقلبی هست؟؟البه تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته این برند مال انگلستان هست ولی رو جلد کارتن اون نوشته ساخت چین!ضمنا این رو هم عرض کنم که مشخصات این کارت یا دیگر کارتهای انویدیا 550 ti فرق میکنه مثلا رابط حافظه نمونه مرجع 192 بیت هست در صورتی که مال من 128 بیت هست و ضمنا rop مدل مرجع 24 هست ولی مال من 16 هست و همچنین فرکانس هسته گرافیک من 800 مگا هرتز هست ولی مال مدل مرجع 900 هست فرکانس واحد سایه زنی مال من 1600 هست ولی مال مدل مرجع 1800 هست ضمنا کل مشخصاتش داخل سایت که بالا نوشتم هست!به نظر شما علتش چی میتونه باشه؟؟
    عزیز یه شات از نرم افزار gpu.z بگذار تا بهتر بشه نظر داد..با این تعاریفی که شما میگی احتمالا گرافیکت تقلبی هست...خود من یه بار یه مدلش توی پاچه_م رفته

تاريخ عضويت
    Mar 2014

اگه نباشه جاش خالی می مونه سعید1400's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

تو گوگل بنویس:notebookcheck.net/اسم کارت گرافیک)بعد تمام مشخصاتش رو بهت میده...برای اپدیت و پشتیبانی هم از درایور جینیوس استفاده کن...خودتو ناراحت نکن چون یه فروشنده معتبر برای چندر قاز سود مشتریشو از خودش زده نمیکنه و اعتبارشو از دست نمیده و اینکه کلا اگه معتبره بیخیال تقلبی بودن شو

5. این کاربر از سعید1400 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

شما منظورتون چی هست؟چرا نوشتین درایور جنیوس؟؟ضمنا شما مگه این برند رو از قبلا میشناختید؟

تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

اقا سعید این مطلب بالا که نوشتی مربوط به لپتاب میشه!!مال من pc هست!!

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

با این شاتی که شما گذاشتی کاملا مشخصه که گرافیک مدل تقلیل شده 550ti هست...
    یعنی از شانست هسته GPU اصله ولی فرکانس هسته و رم حتی بیت ریت رم به شدت تقیل پیدا کرده(یعنی در اصل رمت رم اصل 550TI نیست) و با توجه به اینکه GPU.Z نتونسته کمپانی سازنده اون رو به هبچ وجه شناسایی کنه مشخصه که ار بیخ و بن گرافیک تقلبی هست و متعلق به هبچ کمپانی سازنده حرفه ای در زمینه گرافیک نیست...
    گفتم که یه بار یه مدلش حدود 4 سال پیش به طور خود من خورده!!

9. این کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

اون مدلش میتونی بگی چه مدلی بود؟؟ایا کیفیتش خوب بود؟ضمنا این رو هم بگم که این برند غیر از کارت گرافیک مودم و کارت تی وی و از همه مهم تر گیرنده دیجیتال تولید میکنه با این حال به نظرتون این برند وجود خارجی نداره؟لطفا بیشتر توضیح بدهید؟؟؟ضمنا این رو هم بگم که انواع کارتهای دیگه هم مثل سافایر و زوتاک اسمی در قسمت شرکت تولیدی نمیزنند پس این ملاک نیست!ضمنا این مدل من حافظه رمش ساخت کمپانی معتبر هاینیکس هست و خازنهای کارتم همه از نوع جامد و چوک مدار تغذیه من از نوع فریت هست!نظرتون چیه؟؟

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

اون مدلش میتونی بگی چه مدلی بود؟؟ایا کیفیتش خوب بود؟ضمنا این رو هم بگم که این برند غیر از کارت گرافیک مودم و کارت تی وی و از همه مهم تر گیرنده دیجیتال تولید میکنه با این حال به نظرتون این برند وجود خارجی نداره؟لطفا بیشتر توضیح بدهید؟؟؟ضمنا این رو هم بگم که انواع کارتهای دیگه هم مثل سافایر و زوتاک اسمی در قسمت شرکت تولیدی نمیزنند پس این ملاک نیست!ضمنا این مدل من حافظه رمش ساخت کمپانی معتبر هاینیکس هست و خازنهای کارتم همه از نوع جامد و چوک مدار تغذیه من از نوع فریت هست!نظرتون چیه؟؟
    عزیر من شرکتش رو نمیدونم (برنامه gpu.z هم نتونسته کمپانی سازندش رو شناسایی کنه)ولی همینقدر بهت بگم که این گرافیک تقلبیه و اصلا یه 550ti نیست!!
    حالا که سه ساله خریدش که دیگه هیچ ولی اگه به تازگی خریده بودیش میگفتم برو ببند با ناف هم فروشندش

تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

خوب دوست عزیز کارتهای دگه هم شرکت سازنده رو نام نمیبرند مثل پاور کالر سافایر و غیره پس این ملاک نیست شاید این کارت oem باشه نظرتون چیه؟ضمنا قطعاتش همون طور بالا عرض کردم از کیفیت خوبی برخودار هست اینم عکس خود کارتم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •