سلام من برج 12 سال 91 سیستممی خریدم از یکی از فروشگاهای معتبر که قبلا ازش زیاد سیستم برای اقوام و دوستان گرفته بودم بهم کارت گرافیک انویدیا شاتل تک geforce 550ti رو پیشنهاد داد و ازش خیلی تعریف میکرد من هم اون موقع زیاد به فکر برند معتبر نبودم و طبق توصیه فروشنده این کارت رو گرفتم الان ازش تقریبا راضیم اما این برند نه سایت خاصی داره(بجز سایت فروش ایرانیش که خدمات گارانتی 24 ماه تعویض رو میده مت کامپیوتر)و از هر کسی وارد این کار سوال کردم گفتند این برند فیک و تقلبی هست به نظر شما این برند مال چه کشور و ایا تقلبی هست؟؟البه تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته این برند مال انگلستان هست ولی رو جلد کارتن اون نوشته ساخت چین!ضمنا این رو هم عرض کنم که مشخصات این کارت یا دیگر کارتهای انویدیا 550 ti فرق میکنه مثلا رابط حافظه نمونه مرجع 192 بیت هست در صورتی که مال من 128 بیت هست و ضمنا rop مدل مرجع 24 هست ولی مال من 16 هست و همچنین فرکانس هسته گرافیک من 800 مگا هرتز هست ولی مال مدل مرجع 900 هست فرکانس واحد سایه زنی مال من 1600 هست ولی مال مدل مرجع 1800 هست ضمنا کل مشخصاتش داخل سایت که بالا نوشتم هست!به نظر شما علتش چی میتونه باشه؟؟