تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا با استفاده از فناوری برای کنترل خط دروازه ها موافقید؟

راي دهنده
24. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

18 75.00%
  • خیر

6 25.00%
نمايش نتايج 1 به 10 از 10

نام تاپيک: استفاده از فناوری برای کنترل خط دروازه ها

پروفشنال ae2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض استفاده از فناوری برای کنترل خط دروازه ها

آیا با استفاده از فناوری برای کنترل خط دروازه ها موافقید؟ لطفا نظراتتون رو بیان کنید
    من شخصا مخالفم چون به نظرم جذابیت فوتبال کم میشه
    Last edited by ae2009; 12-06-2014 at 15:33.

2. این کاربر از ae2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

مسلما بله یعنی چی جذابیت فوتبال کم میشه! حال آدم بهم می خوره وقتی یه تیم که جونش میرسه به گلوش تا توی جام جهانی گل بزنه بعد به خاطر حماقت داوری حقش پایمال میشه حتی به نظرم توی اعلام پنالتی هم داورها می بایست بیتر تامل کن و رایشون رو با مشورت با سایر داوران به طور قطع اعمال کنن ناداوری توی فوتبال نباشه تیم های خوب به حقشون می رسن حذف انگلستان و شکست تلخشون توی جام جهانی قبلی مشمئزکننده ترین اتفاقات فوتبال بود

4. 8 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

من کلا موافق استفاده از تکنولوژی هستم.اما باید نحوه استفاده اون به روند مسابقه لطمه ای نزنه دقیقا برعکس کشتی و جدیدا والیبال که بای قطع میشه تا فیلم بازبینی بشه
    اما تکنولوژی خط دروازه در 1 ثانیه نتیجه رو به داور اعلام میکنه و اون هم کاملا دقیق.

یه فکری هم باید برای جایگزینی این اسپری ها برای فاصله 9/15 متر در ضربات آزاد بکنن.فکر خوبی بود اما یکم مسخرست
    یه ترول هم ازش دیدم که داور داشت روی چمن با اسپری نقاشی میکشید

6. 3 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mr.Pooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

به نظر من خیلی خوبه از این تکنولوژی استفاده بشه. خوب که چه عرض کنم عالیه.

راستش من جذابیتی تو این نمی بینم که یک تیم گل بزنه ولی به خاطر اینکه معلوم نیست توپ از خط رد شده یا نه گلش حساب نشه در صورتی که توپ واقعا رد شده !

نه من اصلا مواقق نیستم که بازی رو قطع کنند تا داور ببینه توپ رد شده یا نه. یک چیزی مثل 0 و 1 می مونه اگر توپ واقعا رد شد 1 اگر نشد 0 نیاز به وقت داور نداره محاسبه کردنش

8. 2 کاربر از Mr.Pooya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه farshidmm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بله
    تکنولوژی خط دروازه در جام جدید هم توسط یه شرکت آلمانی طراحی شده
    ولی در کل توپی که از خط رد بشه ولی تور رو لمس نکنه و برگرده بیرون خیلی گل محسوب نمیشه باید نیمه گل محسوبش کنن

10. این کاربر از farshidmm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

من مخالفم. اشتباه داوری جزئی از فوتباله مثل خطا و آفساید و کرنر و اوت و ...

12. این کاربر از Dejagah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی Mr.Crow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

اگه به من باشه که دوست دارم از هر نوع تکنولوژی برای واقعی تر شدن نتیجه استفاده بشه. حالا میخواد خط دروازه یا آفساید و ...
    حتی به نظرم میشه کاری کرد که مثلاً 5 تا متخصص داوری (باید حتماً تعداد فرد باشه که دعوا نشه ) خارج از زمین از بهترین زاویه ها بازی رو تماشا کنن و هر موقعیت مهمی رو به گوش داور داخل زمین برسونن. چون خیلی جاها داور توی موقعیت مناسب نیست و اشتباهاً پنالتی میگیره یا نمیگیره. ولی این طوری اشتباهات خیلی کمتر میشه. بعید میدونم زیاد هم ربطی به جذابیت فوتبال داشته باشه، از اون طرف کمتر حق تیمی خورده میشه. تیمی که 4 سال تلاش کرده و رسیده جام جهانی و سر یه اشتباه داوری حذف میشه و میترکه!

مسلما بله یعنی چی جذابیت فوتبال کم میشه! حال آدم بهم می خوره وقتی یه تیم که جونش میرسه به گلوش تا توی جام جهانی گل بزنه بعد به خاطر حماقت داوری حقش پایمال میشه حتی به نظرم توی اعلام پنالتی هم داورها می بایست بیتر تامل کن و رایشون رو با مشورت با سایر داوران به طور قطع اعمال کنن ناداوری توی فوتبال نباشه تیم های خوب به حقشون می رسن حذف انگلستان و شکست تلخشون توی جام جهانی قبلی مشمئزکننده ترین اتفاقات فوتبال بود
    اون حذف انگلیس زیاد مشکلی نداشت! یه جورایی انتقام سال 1966 گرفته شد! البته تفاوت بین دو تا بازی هم خیلی زیاد بود. یه جا در اوج فینال و وقت های اضافه و 120 دقیقه بودیم و الکی برای انگلیس گل گرفتن و قهرمان شد، یه جا توی مرحله یک هشتم بودیم و دقیقه 39! یعنی بیشتر از یک نیمه کامل وقت داشتن تا جبرانش کنن و فشارش هم در حد فینال اون هم توی خونه حریف نبوده.

14. 5 کاربر از Mr.Crow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

در حالت كلي خير! هر اشتباهي (از كوچكترينش تا گذر توپ از خط دروازه)داور، ميتونه سرنوشت يك بازي رو پشتو رو كنه! ولي با اونايي كه راي بلي دادن هم ميشه موافق بود چون
    دوست نداريم تيم مليمون يا تيمي كه دوست داريم توپش از خط دروازه آرژانتين يا هر تيمي بگذره درش بيارن و داور گل قبول نكنه هرچند جذاب نباشه

16. 2 کاربر از نادر1368 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اشتباه داوری اگه محدود به خطاهای بازیکنان باشه مشکلی نداره چون یه چیز نسبی و تقریبا سلیقه ای هست ممکنه یه داور یه حرکت رو خطا تشخیص بده و یه داور خطا تشخیص نده اما در مورد آفساید و خط دروازه دیگه سلیقه ای که نیست! اگه یه حرکت آفسایده باید آفساید گرفته بشه اگه گل هست باید گل اعلام بشه به نظر من اشتباهات داوری که می گن جزوی از فوتباله اشتباهاتی هست که در مورد خطاهای رایج هست بعضیا برای سرپوش گذاشتن و حمایت الکی از جامعه داوران این جمله رو بیش از حد تعمیم می دن... اگه بدونید داور برای اون یه مسابقه چقدر پول می گیره و سرنوشت یک ملت و تیم و جامعه هوادار می تونه توی دستاش می گیره ذهنیتتون عوض میشه یه داور خوب خوبیش رو می تونه توی صحنه های فیزیکی و قضاوتش در مورد اونها نشون بده حالا اگه آفساید رو هم بخواهیم بگیم که نباید از تکنولوژی استفاده کرد میشه قبول کرد چون آفساید هم یک چالش برای کمک داوران خط نگهدار هست که می تونن به خاطر این عملکردشون تحسین بشن و ارتقا پیدا کنن اما داورانی که پشت دروازه می ایستن و اخیرا هم استفاده شدن در مسابقات ثابت کردن که نقش هویج رو ایفا کردن و بارها در حالیکه با صحنه چند متر فاصله دارن نمی تونن تشخیص درست بدن بهتره که مورد گل شدن یا نشدن توپ به تکنولوژی سپرده بشه واقعا حال آدم بهم می خوره و کم می مونه بالا بیاره وقتی یک تیم گل میزنه و به غلت گل سالمش مردود میشه این رو با تمام وجود می گم دست خودم هم نیست: حتی تیمی که ازش بدم میاد هم نمی تونم تحمل کنم گل سالمش به اشتباه مردود اعلام بشه

18. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ae2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

به نظرم انگلیسی ها به خاطر حذفشون از جام جهانی قبلی با فناوری کنترل خط دروازه موافقت کردن ولی جالبه که این فناوری با محاسبه گل کاستاریکا باعث حذف انگلیس شد

20. این کاربر از ae2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •