تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: سوال کمکی در مورده ریکاوری فایلهای لپ تاپ....

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    tehran

13 سوال کمکی در مورده ریکاوری فایلهای لپ تاپ....

با عرض سلام و خسته نباشید ..خدمت همگی اساتید انجمن و کاربران سایت...
    {{{خیلی عذر خواهی میکنم اگر مطلب رو ابتدایی توضیح میدم..چون بعضی اصطلاحات رو متاسفانه نمیدونم...شما ببخشید به بزرگیتون}}}
    بنده فایل های یک درایوم بطور کامل پاک شده..حالا نمیدونم که format شده یا delete شده..آخه داستان از این قراره که در لپ تاپ بنده 3 تا درایو البته بجز درایو c یا همون ویندوز بود...که در یکی فایل هایی گوناگون اعم از موسیقی و عکس و فیلم و نوشته و غیره بود... دو درایو دیگر خالی بود برای کاری میخاستم که از خیرش گذشتم..حالا ما خاستیم این سه درایو رو یکی کنیم..از طریق گزینه computer management/disk management... ولی نمیدونم چی شد یا کدام رو زدم که اطلاعات رو دیدی ندیدی...بگذریم.... حالا از طریق یک برنامه که دانلود کردم ..میگن جدیده.. به نام R-Studio7.2 این فایل ها رو پیدا کردم... که حدود 170 گیگه.... ولی در هنگام شروع برای ریکاوری کردن پیغام میده که مکانش رو معلوم کن و میگه هر جایی الا این درایو... حالا مشکل تازه شروع شد...بنده در حال حاضر دوتا درایو بیشتر ندارم ..که یکی ویندوزه که حدود 50 گیگه و دیگری هم همون حاصل پیوند سه درایو که فایلا رو نابود کرد...حالا هر برنامه دیگری بریزیم همینه یک درایو دیگر میخواد برای ریکاوری یا این برنامه این مدلیه...آیا از طریق لپ تاپ دیگه میشه مکان ریکاوری ایجاد کرد به همون اندازه و چه جوری؟؟ از رابط usb to usb یا از طریق شبکه کردن با کابل کراس ..یا.. شرینگ کردن ...نمیدونم...تو رو خدا راهش رو با توضیح بگید ممنون.. فراموش نکنید... منتظر یاریتان هستم...
    با تشکر از همگی بخصوص عزیزانی که این متن رو خواندن...

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام .

اطلاعاتی که ریکاوری میشوند اصولاً نباید روی همان درایو قبلی ذخیره شوند . اگر هارد اکسترنال دارید بهترین کار این هست که اطلاعات بازیابی شده را روی آن ذخیره کنید .
    ضمناً برای merge کردن درایوها میبایستی از برنامه های بهتری مثل Acronis Disk Director Home استفاده میکردید .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام ...
    ببخشید میشه...اون درایوی که فرمت شد رو به اندازه ای که میخواد ریکاوری شه ازش جدا کرد؟؟؟؟؟؟ آیا میشه احتمال داد که لااقل 90% بشه؟؟؟ به فایل هایی که میخواد ریکاوری شه ضرر نزنه؟؟؟؟ چون درایو ی که میخواد ریکاوری شه الان حدود 650 گیگه ....که جمع فایلایی که میخواد ریکاوری شه 170 گیگه.... یعنی میشه؟؟ که اگه بشه عالیه! همین یه شانس رو دارم....!!؟؟؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام ...
    ببخشید میشه...اون درایوی که فرمت شد رو به اندازه ای که میخواد ریکاوری شه ازش جدا کرد؟؟؟؟؟؟ آیا میشه احتمال داد که لااقل 90% بشه؟؟؟ به فایل هایی که میخواد ریکاوری شه ضرر نزنه؟؟؟؟ چون درایو ی که میخواد ریکاوری شه الان حدود 650 گیگه ....که جمع فایلایی که میخواد ریکاوری شه 170 گیگه.... یعنی میشه؟؟ که اگه بشه عالیه! همین یه شانس رو دارم....!!؟؟؟
    سلام .

هرکاری که با این پارتیشن انجام شود (مثلاً جدا کردن قسمتی از آن) و هر اطلاعاتی که روی پارتیشن مورد نظر ذخیره شود ، شانس ریکاوری مطلوب را کاهش میدهد . همانطوریکه قبلاً هم گفتم بهترین کار و ساده ترین راه ذخیره کردن اطلاعات بازیابی شده روی هارد دیسک اکسترنال هست .

5. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2015

پيش فرض

سلام.وقتی یک درایو فرمت میشه چکاری میشه انجام داد برای ریکاوری؟؟منظورم این بهترین برنامه برای ریکاوری چیه؟؟ iCare Format Recovery Pro این چطوره؟؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.وقتی یک درایو فرمت میشه چکاری میشه انجام داد برای ریکاوری؟؟منظورم این بهترین برنامه برای ریکاوری چیه؟؟ iCare Format Recovery Pro این چطوره؟؟
    سلام .

بستگي داره چطوري فرمت كرده باشيد . اگر Quick فرمت بوده كه شانس بازيابي اطلاعات بالا هست در غير اينصورت اگر Full Format بوده از اونجايي كه تمام سكتورها رونويسي ميشوند شانس بازيابي مطلوب اطلاعات خيلي پايين هست . براي ريكاوري هم برنامه هاي مختلفي رو ميتونيد تست كنيد مثلاً easeus data recovery wizard professional يا minitool power data recovery و ...

دقت كنيد همانطوريكه در پستهاي بالا هم گفتم نبايد روي همان پارتيشني كه ميخواهيد اطلاعاتشو بازيابي كنيد ذخيره شوند .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2015

پيش فرض

ویروسی شد تبدیل به فایل exe شد و بعد همشون توسط انتی ویروس پاک شدن...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •