تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: مشکل در شناسایی مقدار صحیح رم ها!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض مشکل در شناسایی مقدار صحیح رم ها!!!

سلام خدمت اساتید...

دوستان من یک سیستم بر پایه پلتفرم AMD دارم از قرار زیر...

Phenom X4 9950
    +Biostar T790GX A2

بقیه قطعات هم فکر نمیکنم اهمیتی داشته باشه! قبلا" دو تا ماژول رم یک گیگابایتی(مجموعا" 2 گیگ ) DD2 1066 OCZ DUAL CHANELL داشتم. چند وقت پیش تصمیم به ارتقاء سیستم گرفتم و دیدم بهترین کار اضافه کردن رم جدید هست! دو ماژول رم 2 گیگ (مجموعا" 4 گیگ) خریدم از این قرار DDR2 1066 PATRIOT DUAL CHANELL و نصب کردم. سیستم عامل من اون موقع ویندوز 7 از نوع 32 بیتی بود که مجبور شدم سیستم عامل 8.1 از نوع 64 بیتی نصب کنم! متاسفانه بعد از نصب سیستم عامل جدید متوجه شدم که تنها 4 گیگ از اون توسط سیستم عامل شناخته و مورد استفاده قرار گرفته و ظاهرا" 2 گیگ بدون استفاده هست!!! با استفاده از نرم افزار Sisosandra 2013 چک کردم و متوجه شدم تمام 6 گیگ روی اون نرم افزار شناخته شده و لی در بخش سخت افزار 8.1 تنها همون 4 گیگ شناخته و مورد استفاده قرار می گیره!

حالا آیا راهی هست که بتونم از همه 6 گیگ استفاده کنم و یا باید دو گیگ رم OCZ رو بفروشم!

پیشاپیش از پاسختون متشکرم!

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام خدمت اساتید...

دوستان من یک سیستم بر پایه پلتفرم AMD دارم از قرار زیر...

Phenom X4 9950
    +Biostar T790GX A2

بقیه قطعات هم فکر نمیکنم اهمیتی داشته باشه! قبلا" دو تا ماژول رم یک گیگابایتی(مجموعا" 2 گیگ ) DD2 1066 OCZ DUAL CHANELL داشتم. چند وقت پیش تصمیم به ارتقاء سیستم گرفتم و دیدم بهترین کار اضافه کردن رم جدید هست! دو ماژول رم 2 گیگ (مجموعا" 4 گیگ) خریدم از این قرار DDR2 1066 PATRIOT DUAL CHANELL و نصب کردم. سیستم عامل من اون موقع ویندوز 7 از نوع 32 بیتی بود که مجبور شدم سیستم عامل 8.1 از نوع 64 بیتی نصب کنم! متاسفانه بعد از نصب سیستم عامل جدید متوجه شدم که تنها 4 گیگ از اون توسط سیستم عامل شناخته و مورد استفاده قرار گرفته و ظاهرا" 2 گیگ بدون استفاده هست!!! با استفاده از نرم افزار Sisosandra 2013 چک کردم و متوجه شدم تمام 6 گیگ روی اون نرم افزار شناخته شده و لی در بخش سخت افزار 8.1 تنها همون 4 گیگ شناخته و مورد استفاده قرار می گیره!

حالا آیا راهی هست که بتونم از همه 6 گیگ استفاده کنم و یا باید دو گیگ رم OCZ رو بفروشم!

پیشاپیش از پاسختون متشکرم!
    رم ها رو به صورت تکی رو همه اسلات ها تست کنید که مطمئن بشید رم و اسلات سالم است

بایوس مین رو آپدیت کنید

چینش رم ها رو عوض کنید

درست نشد ممکنه از سازگار نبودن رم جدید با مین باشه

میزان ساپورت حجم رم مین و میزان حجم ساپورت شده هر اسلات رو هم بهش توچه کنید

3. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

ضمن تشکر از پاسخ شما ... همه کار ها رو انجام دادم بجز آپدیت کردن بایوس که خوب بلد نیستم میترسم انجام بدم!

مین و اسلت ها هم مشکل خاصی ندارن! چون همونطور که گفتم نرم افزار Sisosandra 2013 تمام رم ها رو با زکر تمام مشخصاتشون حتی CL شون نشون میده! فقط توی ویندوز 4 گیگ بیشتر نمایش نمیده!

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

یک شات هم تب مموری و spd نرم افزار CPUZ بذارید
    شاید ویندوز باگ داره و اشتباه نشون میده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •