تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: بالا نیامدن هارد ایکسترنال

آخر فروم باز pclord's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Sisakht

پيش فرض بالا نیامدن هارد ایکسترنال

سلام دوستان

4 تا هارد ایکسترنال روی سیستم بود امروز یکی دیگه خواستم اضافه کنم شناسایی میشه اما بالا نمیاد.3 تا از هارد ها 3 ترابایتی وسترن دیجیتال هستن 2 تای دیگه 2ترا یکی وسترن دیجیتال و دیگری سیگیت هست. این هاردی که امروز وصل کردم از اون 3 ترابایتی ها هست که وقتی کابل یکی از اون 2 تای دیگه رو از کیس میکشم بالا میاد اما وقتی هر 5 تا هارد به سیستم وصل باشه یکی شناسایی نمیشه و این مشکل فقط بین این هارد جدید و یکی از هارد های 3 ترابایتی هست. نمیدونم چه مشکلی با هم دارن.

سیستم هم 2 تا ورودی USB 3 و 6 تا ورودی USB2 داره.

ممنون میشم دوستان کمک کنن.

با تشکر

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان

4 تا هارد ایکسترنال روی سیستم بود امروز یکی دیگه خواستم اضافه کنم شناسایی میشه اما بالا نمیاد.3 تا از هارد ها 3 ترابایتی وسترن دیجیتال هستن 2 تای دیگه 2ترا یکی وسترن دیجیتال و دیگری سیگیت هست. این هاردی که امروز وصل کردم از اون 3 ترابایتی ها هست که وقتی کابل یکی از اون 2 تای دیگه رو از کیس میکشم بالا میاد اما وقتی هر 5 تا هارد به سیستم وصل باشه یکی شناسایی نمیشه و این مشکل فقط بین این هارد جدید و یکی از هارد های 3 ترابایتی هست. نمیدونم چه مشکلی با هم دارن.

سیستم هم 2 تا ورودی USB 3 و 6 تا ورودی USB2 داره.

ممنون میشم دوستان کمک کنن.

با تشکر
    سلام .

مشكل شما به احتمال زياد به خاطر يكسان بودن Disk Signature هارد ديسكهاي اكسترنال وسترن ديجيتال هست كه اگر بطور همزمان به سيستم متصل بشوند به خاطر يكسان بودن Disk signature همه آنها به بالا نميآيند و Offline ميشوند . طبق توضيحات گفته شده در اين پست ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ، Disk Signature هارد ديسكهاي اكسترنال وسترن ديجيتال را عوض كنيد بطوريكه يكسان نباشند .

3. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pclord's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Sisakht

پيش فرض

سلام .

مشكل شما به احتمال زياد به خاطر يكسان بودن Disk Signature هارد ديسكهاي اكسترنال وسترن ديجيتال هست كه اگر بطور همزمان به سيستم متصل بشوند به خاطر يكسان بودن Disk signature همه آنها به بالا نميآيند و Offline ميشوند . طبق توضيحات گفته شده در اين پست ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ، Disk Signature هارد ديسكهاي اكسترنال وسترن ديجيتال را عوض كنيد بطوريكه يكسان نباشند .
    تشکر میکنم کاری که گفتین انجام دادم درست شد.

موفق باشید.

5. این کاربر از pclord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •