سلام خسته نباشید
یه سی پی یو AMD FX-8120 دارم موقع رندر دور فنش خیلی بالا می ره و واقعا آزار دهنده است.شما چه راه حلی رو پیشنهاد می کنید
ممنون
![]()
سلام خسته نباشید
یه سی پی یو AMD FX-8120 دارم موقع رندر دور فنش خیلی بالا می ره و واقعا آزار دهنده است.شما چه راه حلی رو پیشنهاد می کنید
ممنون
![]()
با استفاده از نرم افزاری مثل hwmonitor دمای قطعات رو درحال رندر ببینین و اینجا اعلام کنین.
اگه از کولر استوک استفاده میکنین میتونین یه کولر جدا تهیه کنین که میتونه هم خنک تر عمل کنه و هم کم صدا تر.
Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk
خب دمای پردازنده بالا نیست ولی اگه با صدای کولر مشکل دارید باید یه کولر دیگه بخرید.
برای انتخاب کولر هم باید اندازه کولر رو درنظر بگیرین که آیا درون کیستون جا میشه یا نه و هم باید بودجتون رو مشخص کنین.
من برای بودجه حدود ۱۲۰ تومن و بدون مشکل سایز، این مدل رو پیشنهاد میکنم
Thermalright true spirit 120m
اگه بودجه پایین تر بخواین حدود ۹۵ تومن این مدل خوبه
Deepcool gammaxx 400
باز پایینتر
Deepcool gammaxx 300
عذر می خوام Thermalright اصل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا green
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واللا من به اینش تاحالا توجه نکرده بودم. فکر نمیکنم شرکت گرین تولید کنندش باشه و فقط وارد کنندست احتمالا.
پیشنهاد میکنم از این سایت تهیه کنین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] computer.ir/product/3447/ThermalRight%20True%20Spirit%20120M%20CPU%20FAN/
سلام
بهتره به نمایندگی های گرین مراجعه نمایید.
در صفحه اصلی برchanel//نمایندگان کلیک نمایید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
فکر می کنید برای این cpu چقدر احتمال داره که هم خنک کنندگیش هم noisesh در حد عالی باشه
ممنون
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)